Лидл ::16::

• 108 463
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
Мисля, че млеката са ги спрели, защото и ние купувахме от тях за малката, а от доста време не ги виждам, както и гранулирания им чай.

# 256
  • София
Да попитам за клиновете, колко са плътни? Да не са прозрачни? Благодаря.
Има ли някой линк за утрешната съботна промоция?

# 257
# 258
  • София-Младост
Да попитам за клиновете, колко са плътни? Да не са прозрачни? Благодаря.
Има ли някой линк за утрешната съботна промоция?
Не са прозрачни, плътни са, стегнати, но еластични. Вчера си взех и даже го сефтосах снощи на пилатес Simple Smile

# 259
Това оформящите клинове ли са, които са по 8 лв? На мен ми се сториха, че ще са прозрачни, но може и да греша...

# 260
  • София-Младост
Това оформящите клинове ли са, които са по 8 лв? На мен ми се сториха, че ще са прозрачни, но може и да греша...

Не, аз отговарям за спортните клинове по 11лв. За другите нямам идея.
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-33B4F8E7-F33951AD/lidl_bg/hs … l/index_16967.htm

# 261
  • Бургас
Клиновете са  си стандартни памучни Peace

# 262
  • София
Не можах да намеря черен 7/8-ми клин. Някой виждал ли е? Има ли изобщо, черни, но не дълги?

# 263
  • София-Младост
Не можах да намеря черен 7/8-ми клин. Някой виждал ли е? Има ли изобщо, черни, но не дълги?
От спортните ли, дала съм линк по-горе?

# 264
  • София
Не от спортните, от тези от 7лв някъде.

# 265
  • София-Младост
Не от спортните, от тези от 7лв някъде.
Обикновен памучен клин...имаше вчера в Х.Димитър, обаче ми се видя че са 3/4, струват 8лв. и не съм сигурна за черен.

# 266
  • София
Аз питах не за спортните, за другите от 8 лева. Но вече реших, че утре ще отида на пазар, пък там на място ще преценя

# 267
# 268
  • tardis
Фъстъченото масло сладко ли е?
Аз взех от това, коeто се води crunchy. Съвсем леко сладко, пише че има кафява захар; това, което малко не ми харесва е, че парченцата фъстъци го правят солено за моя вкус. Бих пробвала и от финото, но някой друг път.

Спортните клинове (тези от 11 лв., със зелен кант отстрани) са много удобни, леки, плътни. Не са като онези пристягащите (но самата кройка има някакъв оформящ ефект).

# 269
Да попитам как консумирате фастъченото масло,за какво го използвате?

За директна употреба или го прибавяте към други продукти?

Общи условия

Активация на акаунт