Лидл ::16::

• 108 277
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
На хартиена брошура в пощата.На сайта ги няма, щото се отнася само за Бургас предполагам.Ако някой го интересува по-специално нещо, мога да видя.Simple Smile
Ние нямаме още брошура  newsm78 само за 26 ли се отнася?

Да.

# 676
  • Бургас
А на брошурата пише ли къде ще е намалението, защото едва ли ще опънат шатри във всичките Лидл-и в Бургас. Аз си мисля, че ще е по-скоро намаление на отделни стоки, а ако е шатра ще е направо супер, но трябва да знаем на кой Лидл е.

# 677
  • Burgas
Сутринта вземах брошурата, на нея пише важи да всички магазини в Бургас на 26.08, но няма кой знае колко неща, частично намаление - захар,шоколади, кремове за торти, а от дрехите- бебешки блузи и бодита, мъжки блузи, дамски шлифер, комплект за маникюр и педикюр, хавлии и т.н.

# 678
  • Пловдив
Снощи се разочаровах...Отидох да си взема от замр.броколи.Обичаме ги както чисти,така и с топ.сиренце или закв.сметана Heart Eyes Та пак си взех,но...бяха с нова по-висока цена-1,79 за предишна 1,39 Crossing Arms Също нямаше и в асортимента топ.пушено сирене на Хелиос-в кутийките Rolling Eyes Незнам защо?

# 679
tandonova, Броколимиксът с карфиол и моркови беше 1,39. После пуснаха и само броколи, които бяха 1,69 или 1, 79. Да не би оттам да идва разликата?

# 680
Някой помни ли миналата година по кое време пускаха ученически неща ?!  Thinking

# 681
  • София
последната седмица на август е било... но вече са им толкова зле промоциите, че...кой знае дали ще пуснат...

# 682
Дано да има . Иначе не само , че промоциите им са по-слаби ами и цените вдигнаха  Thinking.

# 683
Някой помни ли миналата година по кое време пускаха ученически неща ?!  Thinking

мисля че беше в края на август, няма начин да не пуснат пак

# 684
  • София
Някой да си е купил стенния радиочасовник? Отзиви?

# 685
А мъжките слипове някой да каже дали са хубави?

# 686
  • София
Слиповете купих днес, трикото е меко, но не лигаво, изпълнението ми харесва!

# 687
  • София
Момичета, интересува ме само в нашия Лидл ли обявените в брошурите цени НЕ са реални т.е. НАМАЛЕНИЕ НЯМА на обявените продукти?!?!? Случва ми се вече няколко пъти да ги засичам и днес много е изнервих. Още повече, че управител така и не дойде да ми отговори на въпроса защо се получава така - чаках го 15 мин.   Twisted Evil  

Не ме разбирайте погрешно, аз харесвам този продукт и така или иначе си го купувам. Но не е ли некоректно и подвеждащо потребителя това тяхно поведение?

Последна редакция: сб, 25 авг 2012, 12:23 от wave

# 688
Момичета, интересува ме само в нашия Лидл ли обявените в брошурите цени НЕ са реални т.е. НАМАЛЕНИЕ НЯМА на обявените продукти?!?!? Случва ми се вече няколко пъти да ги засичам и днес много е изнервих. Още повече, че управител така и не дойде да ми отговори на въпроса защо се получава така - чаках го 15 мин.   Twisted Evil  

Не ме разбирайте погрешно, аз харесвам този продукт и така или иначе си го купувам. Но не е ли некоректно и подвеждащо потребителя това тяхно поведение?

В кой лидл това? Как може въобще да не дойде, вече съвсем се ебават с хората!

# 689

За кои продукти става въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт