Лидл ::16::

• 108 484
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
  • 1st floor
Само аз май нямам късмет с това веро. Crossing Arms Наистина хич не ми мие съдовете... ooooh! Но щом хвалите перилните - от тях ще пробвам.

# 151
  • София
не знам, не само съдовете, но понякога и печката си  мия с него, около котлоните и си изчистване по-зле от цих например.

# 152
  • 1st floor
не знам, не само съдовете, но понякога и печката си  мия с него, около котлоните и си изчистване по-зле от цих например.
Признавам, разбихте ме тотално. Чак ви завидях... Crossing Arms Едвам мия чиниите с него, а да не говорим за тавите и тенджерите ... Уверихте ме обаче, че явно в моята бутилка има нещо сбъркано...

# 153
  • София-в сърцата на моите деца
Признавам, разбихте ме тотално. Чак ви завидях... Crossing Arms Едвам мия чиниите с него, а да не говорим за тавите и тенджерите ... Уверихте ме обаче, че явно в моята бутилка има нещо сбъркано...
Ми, ми , и аз съм недоволна от него...много рядко, трябва количество, за да измия нещо и шишето е едно,такова меко-о-о и доста трябва да си търкам PeaceГрешката явно не е само в твоят телевизор Laughing

# 154
  • София
Да не би да сте в различни градове? Водата също има значение.

# 155
  • Бургас
не знам, не само съдовете, но понякога и печката си  мия с него, около котлоните и си изчистване по-зле от цих например.
Не се притеснявай и аз не съм впечатлена от него, но слава богу много веро не ползвам, по принцип разчитам на миялната  Mr. Green За миенето, мие но винаги изливам огромно количество - толкова е воднисто.
аз не видях комплекти за 2.50 в бургас. взех комплектче боксерки и потник за 5 лв да не съм валат и една мушама за маса за 3лв, не е лоша.

в самия магазин останах много изненадана. не съм виждала толкова бедно зареден магазин. не знам така ли е във всичките им магазини или са бързали да го отворят и не са го заредили добре. на места стоките бяха буквално пръснати по 1 бройка по щандовете, за да не стоят празни. в общи линии-не съм очарована, но ще следя темата, ако изскочи нещо интересно.
Точно боксреки и потниче взех за 2,50 с БОБ Строителя. Иначе на етикетчето пише 5лв., но те бяха намалени още веднъж наполовина. На следващия ден пратих майка ми  Mr. Green, да вземе още 2 комплектчета, че ще имаме нужда за зимата. Пак за 2,50 ги е взела  newsm78
Момичета тези шатри само при откриването на нови магазини ли се правят или през определен период от време? Аз в Бургас за първи път попадам на такова чудо.
А за зареждането, наистина няма кой знае какъв избор, в началото въобще не го харесвах като магазин, но после установих, че стоките им да доста качествени и често пазаруваме от там.
Ползваме памперсите, консумативите за миялна машина, разни други дреболии, а месото им наистина е много по-различно като вкус от това по другите големи маркети.

# 156
Шатрите обикалят по магазините и са горе-долу веднъж годишно...Цената на всичко ,което е до 10 лв е наполовина/намалят Ви го с 50 процента на касата,виж дали няма отстъпка под артикула...ако няма-просто касиерката е забравила да натисне бутона/.
За верото-аз ползвам такова откак има Лидл в Бг и мога да кажа,че ми върши добра работа-мие си много добре,а цената и гъстотата са съпоставими и определено не ми изсушава ръцете,както и не ми остават мазни следи по съдовете.Единствения недостатък е  меката бутилка...ма,това да ми е проблема/аз си пресипвам в шише с помпа и така и не ми върви по много/.
За Формил-а съм писала назад по темите,че белия ми избели дрехите,но и ми ги захаби,почнаха да се прокъсват....та се въздържам вече от него.Цветния ми е ОК.Но,на тези промоции XXL/и преди е имало такива/,нещо не ми излиза далаверата-в смисъл,че купувам по-голямо количество,не ме ми излиза по-евтино/ето и Туиг  ги е сметнала...

# 157
  • Pb
Формила доста е обсъждан. Доволна съм как изпира.
Ползвам и праха им - Max Trat (или нещо подобно). Също много добре се справя.
И двата препарата са със слаб аромат - за някои минус, за други - плюс.

# 158
  • София
И аз съм доволна от Max Trat, добре пере. Няма силен аромат, но това за мен не е важно.
Редовно купивам кисело и прясно мляко Пилос, харесва ми. Също плодовите млека, особено това с боровинките  Heart Eyes Сиренето Качота ми е любимо, също портокаловия сок 100%, бисквитите тип Кукус и шоколада с цели лешници. Вина също купуваме, за цените си са супер! 

# 159
  • София
Simple Smile от Max Trat само аз съм недоволна Simple Smile

# 160
  • софия
Само ти, само в тази тема  Wink

# 161
В момента ползвам верото Cleffect от 1 л. - мандарина и за цената си бива и най-важното, че не ми изсушава ръцете както става от много други. W5 също сам ползвала и също става, но в интерес на истината не ползвам много веро, защото основно използвам съдомиялна.

О праховете съм ползвала само Формил за цветно и добре се справя, не съм забелязвала и да избеляват цветовете. Като миризма също ми харесва, но наистина като цена е по-добре да се чака намаление на препарата за 20 пранета отколкото да се взима този за 30.

# 162
  • Pb

Вероятно не покрива нормите за "еко". Така ли да разбирам?

# 163
  • София

Вероятно не покрива нормите за "еко". Така ли да разбирам?

хахаха, в дрегите теми може би, на мен, писала съм и преди, от него едно яке на детето пусна боя и се омаза и беше за кофата(якето беше на 2 години вече, така и така беше последни метри, но за тези години беше прано достатъчно много пъти, за да знам, че не е грешката ни в якето, нито в начина на пране и сушене Wink)

# 164
  • Хасково
В Димитровград досега имало ли е шатра  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт