Лидл ::16::

• 108 512
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
Вчера видях че има извара на "пилос" не знам от скоро ли е или я е имало и преди ,някой ползвал ли я .дали е солена,защото последно мъжа ми ми взе от онази дето и викам Белчо и Сивушка ( някакви имена бяха) ами за баница става,ама не и за сладкиш  Sick

# 271
Аз съм взимала преди няколко дни от новата извара и страшно много ми хареса. 

# 272
  • Варна
Каква е цената на тази извара Пилос?

Искам да споделя мнение за овесените ядки. Скоро бяха на промо, 0.99 лв, реших да взема, тъй като ми свършваше предния пакет, купен от Пени (също немски). Честно казано, тези от Пени са по-вкусни  Rolling Eyes

Дезодорантите Cien хубави ли са?  newsm78

# 273
ама солена ли е ? Не беше евтина,не помня  колко но към 6 лв е килограма ама колко гр е бомбичката не запомних.

# 274
  • София
Цитат
Дезодорантите Cien хубави ли са? 
Като миризма - не особено, иначе спират добре потенето.

# 275
ама солена ли е ? Не беше евтина,не помня  колко но към 6 лв е килограма ама колко гр е бомбичката не запомних.
275 грама и струва 1.69 лв  Peace

Някой ако може да даде отзиви са течната сметана Пилос Rolling Eyes само при мен ли не можа да се разбие на сняг или си е такава....

# 276
  • Варна
Цитат

Аз не търся миризма, все пак това не е парфюм, ще намина да ги видя после.

Някой ако може да даде отзиви са течната сметана Пилос Rolling Eyes само при мен ли не можа да се разбие на сняг или си е такава....

Много пъти е коментирана, аз лично съм направила сума ти торти с тази сметана, винаги ми се е разбивала, просто трябва да е изстудена добре и захар сложи - нали за торта ще я ползваш, щом я разбиваш?

# 277
Цитат

Аз не търся миризма, все пак това не е парфюм, ще намина да ги видя после.

Много пъти е коментирана, аз лично съм направила сума ти торти с тази сметана, винаги ми се е разбивала, просто трябва да е изстудена добре и захар сложи - нали за торта ще я ползваш, щом я разбиваш?

Да, за торта...И захар й сложих, и беше охладена достатъчно време преди това.....две кутийки бях купила и от двете резултата беше никакъв....просто няма да повторя с тази сметана 

# 278
  • о`майна лунна нощ е
Аз се включвам с допълнение към мнението си за епилатора. Определено старият ми Браун, е по-добър. Правя просто сравнение между вида на махнатите косъмчета от двата епилатора. При Браун почти всички излизат с коренчетата, докато тези, премахнати с лидълския, стоят като оскубани /т.е повечето нямат коренчета по тях/. А това със сигурност влияе, както на времето, за което косъмчетата, ще пораснат, така и за гъстотата им, която напрактика с лидърския не се разрежда.

# 279
  • Варна

Да, за торта...И захар й сложих, и беше охладена достатъчно време преди това.....две кутийки бях купила и от двете резултата беше никакъв....просто няма да повторя с тази сметана  

Днес купих една кутийка, утре ще я разбивам - ще докладвам как е.  Simple Smile

# 280
  • София
Да попитам как консумирате фастъченото масло,за какво го използвате?

За директна употреба или го прибавяте към други продукти?
Моят син си го маже на филийка за закуска. Става и на бисквити, както и на всичко, което обичаш.

# 281
  • Варна
Купих си дезодоранта с бялата капачка, напръсках се, ама навън не съм излизала, не знам как ще е по жегите.

За моя радост намазах едан кутийка Маскарпоне, намалено с 30% - ще се прави пак тирамису!  Party

П.П. За течната сметана Пилос: наистина се оказа нещо дефектна  Tired последно декември купувах, правих торти по празниците, всичко беше ок, сега тръгна уж да се сгъстява, в един момент стана на парцали - извара и мляко, а обема сякаш се смали даже.  newsm78

С една дума, провали ми се започнатото тирамису, сега чакам да ми донесат друга сметана, ама ще настоявам за растителна (предния път растителна сметана на Мегле ми се разби за няма и 5 минути!)

Последна редакция: нд, 15 юли 2012, 16:53 от Киса

# 282
  • о`майна лунна нощ е
Когато връщате продукт каква е процедурата. С управителя ли става това или само на каса. Ще връщам епилатора - определено не ми харесва как къса космите. За малко повече пари мога да си взема Браун или Филипс. С голяма надежда за добро кочество си взех лидълския, но очакванията ми не се оправдаха. Дъртият ми Браун /купуван през 2000 г./ и до сега няма грешка в премахването на косъмчетата, но вече е морално остарял.

И сега като съм ползвала ваучер при закупуването - ясно е, че няма да ми възстановят самия ваучер, но каква стойност на епилатора ще ми дадат, при положение, че в касовата бележка има покупки на обща стойност 38,36 лева като това е крайната сума, която съм платила /т.е изваден е ваучерът за 5 лева/

ПП - да не натоварвам темата допълнително - днес сутринта минах през магазина. Обърнаха ми внимание, върнаха ми парите - доволна съм. Поздравления за политиката. Това ми е първо нещо, което връщам и ми беше притеснено как ще реагират. Питаха ме за причината, обясних, че не е оправдал очакванията ми и къса космите, вместо да ги отскубва и за 5 мин. преизчислиха бележката и ми дадоха парите.
Как да не се връщам отново и отново там.   bouquet

Последна редакция: пн, 16 юли 2012, 10:21 от `ТуиГ

# 283
Здравейте,
тази седмица два пъти бях в лидл. Честно казано влязох защото тук, на вилата, е единствения хубав магазин. Очарована съм- и от цени, и от качество. До сега винаги съм била с предубеждение и не съм пазарувала от лидл. Сега съм в голяма чуденка - защо е толкова евтино? Много химия ли има в продуктите им или ние сме свикнали да ядем боклуци на високи цени?

# 284
Да попитам как консумирате фастъченото масло,за какво го използвате?

За директна употреба или го прибавяте към други продукти?
Моят син си го маже на филийка за закуска. Става и на бисквити, както и на всичко, което обичаш.

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт