Да преправим старите мебели - 14

• 71 488
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Егерия във фейса как ти е името?

# 691
Записах се във фейса. newsm44
Благодаря на Седефка за инициативата! smile3501

Там ми е по-лесно да пиша, че си стоя регната и не ми иска отново да ес регвам след 30 минути, а и снимки се качват по-лесно!

love001  love001  love001

# 692
  • В Голямото село
Егерия във фейса как ти е името?
Аз съм Нина.  bowuu
Давайте снимки да плакнем очички.  Mr. Green

# 693
ilinayor, масата е... нямам думи! Мечта Heart Eyes! Много весели моменти около нея желая!  bouquet
Седефка, прекрасно се сети за група във фб! Присъединявам се и аз, материалът по-после Grinning.
Ниандре, изтриването на профила е почти невъзможно, така че...  Laughing Заповядай отново! Hug
По повод никовете - аз моя не бих го споделила там, но пък помня показваните неща откакто съм в темата и знам на кой са Blush. Някак всяка вещ има заряд и носи своя емоция... как да не запомниш Heart Eyes.

# 694
Страхотна идея за ФБ групата!

# 695
Включих се в групата Flutter
Малко снимки от новата детска стая : http://www.lamartinia.com/2012/07/blog-post_17.html

Почти всичко е рециклирано Laughing

Последна редакция: ср, 18 юли 2012, 08:33 от Felicidad

# 696
Ex, Felicidad ... толкова красиво, симпатично и креативно е всичко! И толкова любов! Браво!!! Heart Eyes

Ох, не мога да коментирам всичко, което ме впечатли, но не мога да не кажа как изплезих език и ококорих очи на заека!!! От битака?! За лев?!?!?! Егасимуси и битака, честно! Адски ме кефи! А на теб браво (и пак браво:) за находката!

# 697
  • София
ilinayor масата е бижу! Много обичам обясненията аз, че след това има върху какво да питам. Кафявото отгоре е само с Осмо ли? А то(маслото) може да се маже върху акрилна боя, така ли?
И момичета отдавна се каня да питам- ако си взема нов чамов шкаф лакиран- дали ще хване ако го напръскам с бял лак. Според мен да- защото е лак- лак.
И аз ще дойда във фейсбука.

# 698
Хаха, Барба, щях да ти взема 2-3 поне, ако знаех Laughing Мерси! Heart Eyes

# 699
  • Варна
Felicidad, страхотна детска стая, като от списание е! Браво!

Аз преди време бях питала за боядисване на ПДЧ, Байбиби ми отговори тогава  bouquet, пробвах първо върху леглото на малката, но нещо ме достраша, че няма да стане и го изтрих почти веднага ooooh!, после се пробвах върху един шкаф за нашата спалня, стана долу горе добре като за първи път, само че с валяк не стана, незнам защо, стоеше като.. незнам как да го обясня, все едно валяка е мокър и оставаше едни като малки капчици, после отгоре размазвах с четка и се получи. Много искам да му сложа едни сини дръжки, но не съм гледала все още по магазините. Маминко май беше боядисвала дръжки, но как точно става, с четка предполагам?

# 700
  • България-Варна
Felicidad Заредих се с идеи имам да обзавеждам детска стая но искам да е евтино и интересно обзаведена от Нищо да стане Нещо има страхотни идеи а тези кутии за вино от къде си ги купила?

# 701
  • София
Felicidad,

Справила си се блестящо, но и не съм очаквала друго от теб. Стаята е толкова "не българска" и различна... Даде ми повод да се замисля върху това, как с действията си освен, че вдъхваме нов живот на стари мебели и интериори като цяло, и култивираме/възпитаваме определен вкус в децата си.

Visible,

Намерих му цаката аз на изтриването, ама ми отне доста ровене в нета Wink Все пак ще си остана с надеждата, че няма да ни забравите bye (ама че мелодраматично се получи Mr. Green)

# 702
  • София
Felicidad, страхотна детска стая, като от списание е! Браво!

... Много искам да му сложа едни сини дръжки, но не съм гледала все още по магазините. Маминко май беше боядисвала дръжки, но как точно става, с четка предполагам?

Ами като ме питат да отговоря  Embarassed Та при мен като за първи опит миналата година за детската ни стая станаха така: обикновени нелакирани дръжки (много трудно се намират  ooooh! с малко търпение може да се препарвят някои налични), боядисах ги с латекс за основа (тази стъпка може да се избегне, но тогава ми се струваше удачна), боя от магазин за художествени материали, хубави четки пак от там (такива които не остават ивици) и резултата: 1.., 2.., 3.. и най-пипкавата 4.. заради прецизността при полагането на цветовете - става с хартиена лента "Теса" (по-нисък клас лента пропуска и става мазало). За по-сигурно го финиширах с безцветен лак.

За сините дръжки, вариант като на Миоки? Много са красиви.

И да питам нещо за фейса. Аз съм абсолютен лайк Simple Smile, та виждам че се качват снимки в разни албуми, но моите снимки са ми само в прикачи.ком и снимка.бг. Как да ги сложа в албум. За да не спамим излишно в темата, може ли някои любезен потребител да ми даде насоки на лични?

# 703
Felicidad, толкова прекрасна детска стая, толкова мила и толкова творческа. Поздравления!
Според мен е толкова истинска, че чак ми се прииска пак да съм дете.   bouquet  bouquet  bouquet

# 704
Felicidad стаята се е получила много добре,гледайки я сякаш се върнах в едно друго време.Ако си търсила това усещане за отминало време -поздравления постигнала си го по-най добрия начин.
 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт