Да преправим старите мебели - 14

• 71 496
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
да не ни забравите тук, тези, които нямаме фейсбук, а гледаме какви красоти творите и се учим   bouquet

# 676
Няма, бе, как .....Ще примъкваме от там насам идеи и снимки от знайни и незнайни клошарки Joy

# 677
  • В Голямото село
Цопнах се и аз там, макар че засега само воайорствам, ама с неподправено възхищение  Heart Eyes

# 678
Цопнах се и аз там, макар че засега само воайорствам, ама с неподправено възхищение  Heart Eyes
Нищо де, тъкмо ще видиш трансформацията на табуретката Heart Eyes Не, сега, един друг път, но ще я видиш!

# 679
да не ни забравите тук, тези, които нямаме фейсбук, а гледаме какви красоти творите и се учим   bouquet
Няма страшно! Така има още едно място в което да си разменяме идеи и да събираме красоти, а не се сменя едното с другото Simple Smile

# 680
  • София-в сърцата на моите деца
http://www.mebelivtoraraka.com/index.php?route=product/category&path=61
малко информация...за употребявани мебели.. Peace

# 681
Здравейте момичета,

имам няколко въпроса за модернизиране на стар гардероб и столове:

Гардеробът е ПДЧ череша /изключително ме дразни и цвета и нюанса/, та искам да го разкрася - за детска стая. Имате ли идея как бих могла да го боядисам или лакирам, с какви бои/лакове. Другият вариант, за който се сетих е фолио, но колкото повече разсъждавам, толкова повече клоня към боя/лак.
Столовете са дървени и доста стари, удобни и красиви /поне за мен/. Проблемът е, че са ожулени доволно и очевидно трябва да се изшкурят, грундират и лакират. Та - има ли някакви "лесни" шкурки, с които бих си свършила работата бързо. Освен това те имат нещо като възглавници, които трябва да се претапицират, та къде в София да търся платове за такова нещо?

Много ви мерси предварително.

# 682
  • В Голямото село
Нищо де, тъкмо ще видиш трансформацията на табуретката Heart Eyes Не, сега, един друг път, но ще я видиш!

Ти ли, ма, душа, ми отмъкнА табуретчето? Е аз къвто съм заплес, сега та усетих.  Crazy
Задължително да я покажеш след пластичната операция  Mr. Green
Да знаеш че едвам съм я оттървала от майка ми, на която внезапно й прищрака, че можела да си я ползва за масичка на балкона. Ма кат не е мислила навреме  Joy

# 683
Хиихихи, добре че старите са със забавени реакции....и оФлюха е заминал. Ти имаш 1 сладоледче на клечица от мен Peace

# 684
  • София
Ама наистина да не вземете да се заплеснете по фейсбук и да не пишете тук newsm45. Аз лично съм анти и си изтрих профила. Моляяяяяяя не ни забравяйте.

# 685
Ама наистина да не вземете да се заплеснете по фейсбук и да не пишете тук newsm45. Аз лично съм анти и си изтрих профила. Моляяяяяяя не ни забравяйте.

И аз съм от анти-тата, та със същата молба! Praynig Хваща ме страх, щото лабрадорският ни форум замря заради тоя фейс! ooooh!

# 686
Марта, ето един полезен линк, цитирам оттук:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AqYrshdyJW67dFN6RGM … c&hl=en#gid=0

Ако е дърво, да мислите за лак или масло, но пдч, ми се струва по-добре боя. Аз наскоро боядисвах с латекс на аквис бял. Лакът отгоре запечатва после.
Ако искате по-различно нещо, можете на едната врата на гардероба да сложите огледало.
За столовете, ако не са оръбени може с по-фина шкурка, голям номер е фина шкурка. За тях или масло за дърво, или боя, зависи къде ще седят и до какво Simple Smile
http://www.gubra-bg.com/product.php?id_product=53
в три цвята е, имаше и едно тиково масло, много икономично беше.
а претапициране може сама да направите или на майстор.

# 687
Ех,ма и вие как ще забравим да пишем и то точно тук,няма такива работи.
Марта,аз преди няколко поста съм показала как съм боядисала с цвете латекс една такава секция в цвят череша.Мазах първо с контакт грунд и след това три слоя латекс,тъй като латекса ми беше жълт и оранжев и след това лак за дърво.Имаш вече и още един съвет.За дамаската аз лично моите столчета сама си ги претапицирвам.
Удпех и да покажеш.

Последна редакция: вт, 17 юли 2012, 17:13 от златен дъб

# 688
  • София
Здравейтееее! Идвам си от морско, но не съм изпускала красотите ви. Честити придобивки на всички девойки в темата. Ще се включа и в групата във фейсбук. След малко заминавам на вилата и продължавам с цикламената боя. Започвам да мацам всичко в цикламено, оранжево и тюркоазено. Нещо ми е цветно тези дни и ми писна от бяло и естествено дърво. Очаквайте включване Wink

# 689
  • В Голямото село
44 members... за по-малко от 5 часа, еха  Hug
само дето ми е пълна каша кой от форума кой е там и съвсем ми се объркаха никове, снимки и пр. Tired

Общи условия

Активация на акаунт