Да преправим старите мебели - 14

• 72 483
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
Най- хубавато на вилата е, че можеш да си правиш каквото искаш - място бол. Ама просто ми е далече... newsm78

# 16
  • София
То май няма да отидат в човек от форума  Crossing Arms Продавача нещо прави номера и офертата е изтрита.
Преглеждайки си аз наблюдаваните в продавалника, отидох при шевните машини и някои хора съвсем са се самозабравили:
http://prodavalnik.com/masaichka-i4468093
http://prodavalnik.com/stara-shevna-mashina-singer-ot-1912-i4698611

За да не е спам, ето подробности по една идея , която не ми напуска главата за направа на лампа с чаши и чинийки http://www.dreambookdesign.com/2010/10/teacup-lamp-tutorial.html Само че аз искам да направя такова https://svpply.com/item/610070/Handmade_Teacup_Chandelier_using.

Янтра, и на мен дресоара ми е 10тина санта по-дълъг и затова се възпрях , макар че имам възможност да сложа итонг на мястото и да удължа стената, ама каквото такова. Иначе столовете са хубави и бялото ми се струва ще прикрие дърворезбата. Аз бих ги направила светло дърво само с изшкурване на лака и светло масло.

Последна редакция: пт, 22 юни 2012, 15:49 от triffy

# 17
Сега говорих тези от обявата за спалнята,само че този път звъннах от стационарния телефон и ми вдигнаха.Та за сега е на 400лв като 6 човека чакат за нея.Казах им че вместо да постъпват толкова некорекно да бяха казали че ще има наддаване за нея.Л.....и такива
Бясна съм на такива измамници.

# 18
Явно не са очаквали такъв интерес - мислили  са как да се отърват, а сега как да спечелят newsm78
Тия шевни машини сигурно като нови не са стрували толкова....
triffy, как ще минава светлината през чашките на полилея newsm78

# 19
Най-готино ще се получи ако никой не я купи Simple Smile

ПП
Адашке, стискаме палци да стане както искаш Wink

# 20
450лв им е максимума за момента Laughing.
Отказват и на "Давам 300лв и след два часа мебелите няма да ги има у вас." Луда работа!
Ще се намери нещо 34788347923847 пъти по-чаровно, знам аз Hug.

Лампите с чашки ми навяват шантавото присъствие на Алиса в страната на чудесата Heart Eyes.

На тези машини хората не знаят стойността Crazy. Ние имаме две такива, между другото, работещи. Една нормална машина и една за шапки. Още се чудя как да ги използвам. Много исках да сложа една в коридора и на нея да си закачаме ключовете, на малкото оставащ плот имам също какво да си сложа. Обаче за голямата се оказа, че там място няма. Ще пречи на една врата, по-дълбока идва. Трябва малката да видим, но е на тавана.
А мързелът ми е пословичен Embarassed.

# 21
Казах ви аз че тия са решили с хората на търг да играят и да се гаврят.Дано наистина никой не я купи.
Пък ме е яд и че не ми е актуална паролата в продавалника да взема да им пиша че са мошенници поне да знам че ще го видят хората.

Последна редакция: пт, 22 юни 2012, 16:06 от златен дъб

# 22
Ох...Сиси... кажи къде е тази далечна вила Simple Smile аз се ослушвам и за такава покупка Simple Smile може и на лични ... че това вече е в графата СПАМ ...

По драмата с бяла спалня ... и аз се поизказах .... ама според мен все някой ще се намери да ги купи...  Crossing Arms и после да ги продаде ... 2на цена...

# 23
# 24
Аз предлагам да наддаваме  и като стигнем например 2000лв. и потриват доволно ръце всички да се откажем  Mr. Green
Това вече е друга работа - много ми харесват! А това с рендето е убиец - хвърлих цели две рендета при едно разчистване Mr. Green

# 25

Може и с гевгир или каквито и да било паници Simple Smile Аз имам такава лампа (но от нови) и съм я показвала вече из форума, но ето пак  Embarassed

# 26
Казах ви аз че тия са решили с хората на търг да играят и да се гаврят.Дано наистина никой не я купи.
Пък ме е яд и че не ми е актуална паролата в продавалника да взема да им пиша че са мошенници поне да знам че ще го видят хората.
Аз току- що се изказах, мамка им! Добре, че не се разхождах до Младост 4 днес, защото щях да пукна от жега #2gunfire
http://prodavalnik.com/byufet-i7134073 - бюфета и той вече е без цена Mr. Green Смешници!
Ох, много съм ядосана! Освен да изляза на вън и да пребия някой мангал....че са се събрали 100 бр.

И за едната машината също предложих бартер Mr. Green

Мацки, ей за това не може да има в Бг гаражни нормални разпродажби. Защото човешката лакомия и селяния няма край.

Последна редакция: пт, 22 юни 2012, 16:47 от СедеФка

# 27
  • Варна.
Аз си мисля, че не може такава спалня да се подарява или да струва 200 лв. Все пак е дърво на към 70 години. В квартирата в която живеех като студентка имаше една стая, в която хазяйката беше прибрала мебелите останали от родителите й. Същата такава спалня,гардероб "птичи явор" и други истински мебели.
Вероятно си давате сметка такива мебели как са поели една "бабешка" миризма... Само тя е готова да ме откаже.
Но в ако имам място където да ги разположа на широко и да не ми пречат, ще я работя тази спалня, ще намеря начин да се справя с миризмата. 

# 28
Да не ви дразня, но миналата седмица на гаражна рапродажба като този полилей (само металната част естествено) се продаваше за 10 кинта, което предполага, че ако се пазариш може би и за 5 щяха да го дадат...

Аз съм много смотана и не мога да се пазаря, дори едии чичи ми вика- ама няма ли сега да ми предложиш половин цена, а аз да се съглася на нещо по-средата... Laughing Laughing Laughing

# 29
  • Пловдив
Аз откачих! И ВИЕ сте виновни Simple Smile Хванала съм местя мебели (под формата на квадратчета из един план. На бъдещата трапезария. И намилам на мъжа да взимаме масата със столовете. Той естествено не ги ще, особено от както го светнах, че са тежък масив и на него ще се падне честта да ги довлече от Сф.

Значииии - ширина на стаята 340см , ширина на маста 95см и ширина на дресоара - 114см, дали ще е удобно да сложа столовете от двете страни на масата?
http://-spam147-/furniture/filial-stzagora/trapezariya-s-glavi/ за ей този говоря

Общи условия

Активация на акаунт