Да преправим старите мебели - 14

• 71 517
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря ви Hug

Кутиите за вино - от един приятел. Във всеки голям магазин за алкохол имат подобни, въпросът е да се спазарите. LaughingПонякога ги изхвърлят Rolling Eyes

Златен дъб, нищо конкретно не съм целяла, просто исках да е с малко средства, да не е много шарено, да е нещо по-различно и да има свободно пространство за игра и малко мебели. Peace

# 706
Felicidad И аз да кажа - НЕВЕРОЯТНА!!! Много ми хареса, има толкова много дух, любов и творчество в нея!  Heart Eyes

# 707

Felicidad, поздравления и от мен, чудесна и нетрадиционна е станала стаята. Има толкова много неща, които едно дете може да пипне, вземе, да си играе или фантазира, много, много ми хареса. Heart Eyes  bouquet

Катушките са обсъждани вече, не помня newsm78 тук или в другата тема за интериора някой питаше откъде да намери, но все пак, още идеи за използването им. Peace

# 708
Аз да се похваля ,обадиха ми се от антик че мебелите ми са пристигнали.Дано да успея да си уредя транспорт и да си ги прибера в събота. newsm44

# 709
един въпрос, ако някой знае нещо качествено.
боядисах две стари шкафчета, че бяха кофти цвят. те са тип офис и са с вдлъбнати пластмасови дръжки.
обаче и те са кофти цвят, който също искам да сменя. не мога да намеря такива точно дръжки, да паснат, мислихме с мъжа ми за някакви заместители, но трябва по поръчка за точния размер и се отказахме.
с какво да боядисам пластмасата?
от разни познати чувам разни неща - шприц кит, после спрей за пластмаси, грунд, лак и какво ли не, но при едното понякога оставали пръсти като се пипне, друго се лющело, ако не е качествено, някоя пластмаса от ацетон се разяждала...
Дали някой има опит да сподели  Rolling Eyes
благодаря

# 710
Аз боядисах дръжките на секциите вкъщи с боя-спрей,като отдолу за всеки случай минах с контактен грунд.Можеш да си купиш нови дръжки,като дупките за старите запълниш с кит.

# 711
Хаха, Барба, щях да ти взема 2-3 поне, ако знаех Laughing Мерси! Heart Eyes

Felicidad, моят заек поздравява твоя заек! Laughing

Този си го видях миналата седмица в Амстердам и беше любов, взех си го с мен. Картичка от една работилничка е.

# 712
Felicidad, чудесна детска стая се е получила, поздравления  Hug! Идеята с люлката е много интересна  Grinning.

baibibi, масата е много запазена,  искам да я направя в бяло, но малко се колебая.

златен дъб , честито!

А забелязахте ли, че пловдивския адрес на антик и хотпойнт съвпадат- ул." Павел Калпакчиев" №43?

# 713
един въпрос, ако някой знае нещо качествено.
боядисах две стари шкафчета, че бяха кофти цвят. те са тип офис и са с вдлъбнати пластмасови дръжки.
обаче и те са кофти цвят, който също искам да сменя. не мога да намеря такива точно дръжки, да паснат, мислихме с мъжа ми за някакви заместители, но трябва по поръчка за точния размер и се отказахме.
с какво да боядисам пластмасата?
от разни познати чувам разни неща - шприц кит, после спрей за пластмаси, грунд, лак и какво ли не, но при едното понякога оставали пръсти като се пипне, друго се лющело, ако не е качествено, някоя пластмаса от ацетон се разяждала...
Дали някой има опит да сподели  Rolling Eyes
благодаря

Спрей! Има такива специално за пластмаса!
Но извади дръжките от вратичките, или покрий голяма площ около тях, ако ще ги боядисваш на място, че много пръска.

# 714
dt, Melany, ако слагам грунд трябва ли да шкуря преди това.
ако е със спрей само се чудя дяли ще е достатъчно като ще се пипат кажи речи по два пъти на ден поне да не остават отпечатък пръстите.

# 715
Аз не съм шкурила,а за отпечатъците може би зависи от самата боя.Моята е мат и нямам такъв проблем.

# 716
Да, мат ще е най-добре. И в цвят.
Най си личат пръстите върху лъскаво и сребристо. Cry

# 717
  • Варна.
Чудна е детската стая, мечта!
Аз също правя детска стая, но мой ръчен труд ще има много малко, нямам време, тук събирам идеи за бъдеще някога Heart Eyes

Не обичам фейсбук, имам профил, но влизам рядко, дано не се преместите всички там и да изоставите така любимата ми тема!

# 718
Фелисидат, стаята на дъщеричката ти е вълшебна! Heart Eyes
Толкова много неща в нея ми харесаха, че дори не мога да посоча, кое е това, което ми направи най-силно впечатление. Всичко, всичко!
Отделно от прекрасната идея, която си реализирала много ми допада това, че си се съобразила с детенцето и неговия ръст, поглед. Нещо което масово липсва в детските стаи Rolling Eyes.
Невероятно си се справила! Hug

Ниандре, едва ли някой ще спре да пише тук. Без да съм мелодраматична Laughing.
Използвам много фейсбук, но снимки почти не качвам. Всъщност, май... никъде не качвам наши снимки от мнооого време насам. Единствено за темата ми се случва да се прекърша. Параноя Mr. Green.

Маминко, раираните дръжки и тези на точиците - събраха ми очите! Grinning

# 719
  • София-в сърцата на моите деца
Аз да се похваля ,обадиха ми се от антик че мебелите ми са пристигнали.Дано да успея да си уредя транспорт и да си ги прибера в събота. newsm44
Ако не можеш да си го организираш транспорт,там има фирма,която може да ти ги транспортира! Peace

Общи условия

Активация на акаунт