Кой какви сериали гледа? - Тема 5

• 43 953
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
Препоръчвам за гледане без сравняване с преди и носталгия.
И аз обичах старата Никита.

Чудя му се още Laughing, аз не мога да се отърва от сравнението и носталгията Whistling, за съжаление! Confused
Защо изневеряваш с други мъже, Ване! Какви са тези аватари - мине, не мине време и ти ме предадеш Hug

Бумър, благодаря за уточнението Hug Научих нещо ново Blush Peace

# 91
  • София
Някой има ли информация кога са началните дати на White collar и Bones. Нещо съм тъпа тия дни и нищо не намирам. само спойлери.

киора, Крисчън Бейл е туй... аватарни игри едно - друго... истината е, че не съм намерила снимка, която да ме грабне на Лео  Tired

# 92
  • КиТ
 White collar почва в сряда Ване  Crazy Party Party Party

# 93
  • София
О, Плами благодаря. Значи не съм просто тъпа, а много тъпа  Party
сигурно на 10000 места съм го мернала.

# 94
  • в морето до колене
През уикенда гледах първите 5 серии от британския оригинал на Shameless и мога да направя официално едно почти кощунствено изявление - американците тоз път не са "скапали" нещата  Mr. Green

Като се има предвид, че сценарият е почти 100% идентичен - първите два епизода ги гледах специално един след друг за сравнение / разминаванията в текста и в постановката са не повече от 2-3%... - и двата сериала ми изглеждат еднакво добри засега.

Всеки от двата има по 1-2 малки предимства:
- британският определено печели от "британския" говор / колкото и да ме затрудняваше изговора на моменти, определено правеше нещата да звучат по-забавно за мен...
- британският определено печели с Джеймс МакАвой  Heart Eyes / интересно какво ще стане като изчезне героят му след 10-ина епизода...
- в американския по мое лично мнение Уилям Мейси създава по-ярък образ на бащата
- изобщо чувствам каста на американската версия по-близък, но съм убедена, че това е защото първо гледах тях и вече съм им свикнала, чувствам ги по-близки някак...
Обективно погледнато, не би трябвало някой да надделява  Thinking, но не знам колко още трябва да изгледам от английската версия, за да мога да погледна по-обективно...

# 95
Е колко - uk са подкарали 9ти сезон  Laughing

# 96
  • в морето до колене
Не вярвам 9-ия сезон да ми помогне особено за обективен поглед.
Това със сигурност е вече друг филм. Ако не за друго, то поне защото децата са пораснали с 8 години...

# 97
  • КиТ
Ох ако бяха по малко сезоните в британската версията веднага го почвам,ма много бе  Crazy Пък и щом Майчик потвърди,че е едно към едно,само за акцента съжалявам Tired

# 98
  • София
Нещо ново, с участието на Naveen Andrews, вече има и субтитри при юнаците:
Sinbad S01E01

Резюме от замунда: По време на бягството от родния си град Басра и от проклятието на баба си, заради убийство, което довежда до смъртта на обичания му брат, Синбад се оказва насред морето. На борда на The Providence с една интригуваща банда от пътници - включваща мълчаливия норвежки моряк Гунар, гъвкавия и пъргав бижутериен крадец Рина и надменния и аристократичен Нала. Завършекът на екипажа са Кук - чудак с ексцентричен характер и лекарят на кораба Ануар.
Преживявайки бурни и магически бури, Синбад и неговите приятели на кораба са принудени да се обединят, за да се изправят лице в лице със своите вътрешни демони, надежди, любов и страхове. Нашият недостоен герой се впуска в едно епично и емоционално приключение, за да се отърве от проклятието и да посрещне съдбата си. Когато мистичното срещне сила, нищо не може да се случи....

# 99
  • София
Точно за него щях да питам, но май е рано за отзиви Peace

# 100
  • София
Ми на мен ми хареса.
Много автентична приказна атмосфера  Simple Smile
Продукцията е британска, интересно къде ли се снима  newsm78
Сега видях, че в Калкара, Малта.
Градът е като изваден от "Хиляда и една нощ".

# 101
  • КиТ
Амидала ужасТна си,сега ще ми се догледа  Crossing Arms

# 102
  • София
и аз го видях, ама нещо не ми се почва нов сериал. щом е британски ще е добър де, сигурно.

# 103
  • София
Много е хубав, снощи го гледах Peace

# 104
  • КиТ
Ще го преслушам и аз тая вечер да видя  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт