Кой какви сериали гледа? - Тема 5

• 43 959
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
  • в морето до колене
Току що установих, че Newsroom върви и при нас по НВО и в момента дават втора серия.

# 76
  • КиТ
Да похваля и аз Shameless Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,сега почнах да гледам и Никита по БТВ Crazy,за сега не ме дразни дублажа  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 77
  • София
Някой да има идея от къде мога да си изтегля 4-ти сезон на "Братя и сестри" или поне 7ми епизод?

# 78
започна и новия сериал на Чарли Шийн - Anger management

# 79
Миналата седмица изгледах втори сезон на Game of thrones, уникален е, малко се оплитам кой кой беше и за какво се бори, но сериала е отличен.
А сега си гледам Модерно семейство, доста е забавен, доволна съм Simple Smile

# 80
True blood
Пепел от рози
Touch

Някой изгледа ли 2 сезон на спин оф-а на Никита да сподели заслужава ли си да го започвам?  bouquet

# 81
  • София
гледах, става, и половинЪТ ми го изгледа.
зависи какво очакваш, защото няма много общо със страта Никита.
Препоръчвам за гледане без сравняване с преди и носталгия.
И аз обичах старата Никита.

# 82
Някой изгледа ли 2 сезон на спин оф-а на Никита да сподели заслужава ли си да го започвам?  bouquet

Re-boot е точния термин. Не си струва
Почнах го, но сценарият е пълна боза...

# 83
Изгледах ББ. Не е зашеметяващ, особено около 3-4 сезон, но е много добър сериал.  Сега си давам сметка защо не привлича от раз - не е шареничък. Няма мода, няма тинейджърски интриги... Mr. Green

# 84
Сега си давам сметка защо не привлича от раз - не е шареничък. Няма мода, няма тинейджърски интриги... Mr. Green

Не мога да не се съглася с това   Laughing
За мен 3 и 4 сезон са много добри, особено 4ти.

# 85
Криста, прекалено ги засукаха, а мен ми хареса с простите човешки взаимоотношения в началото.
Но всеки сезон  си имаше интересните моменти. Споделих личното си мнение. Wink

# 86
Е, аз също съм написала личното си мнение, без да оспорвам твоето такова. Wink
За този сериал мога да пиша до следващата седмица, ама не му е тук мястото.

# 87
  • Там, където ме обичат
а какви са ви впечатленията от Suits?
Горещо препоръчвам. Мноого сладурски. Първи епизод малко муден, но го изтрай, заслужава си.
Свалям по ваша препоръка Breaking bad, и без това се чудех какво да гледам.

# 88
  • Там, където ме обичат
Е, не всички сериали се объркват за няколко сезона, повечето. Бягството започна много силно, после тръгна малко надолу, но това не ми попречи да го изгледам докрай. Виж Lost го оставих по средата на 3ти сезон, там имаше тотална липса на идеи и визия за сериала.
И аз така Peace

# 89
На мен пък Бягство от затвора ми е много високо в класацията и ми е малко странно изобщо да чета негативни отзвуци за шоуто.  Даже смятам, че му удариха ножа рано рано, ноооооо всеки си знае какво харесва  Simple Smile 

Новата Никита също не е лош, само 2 еп. съм изгледала, но има известен потенциал.

Може да погледнете този - "Шанс" Luck  с Дъстин Хофман, страхотно сериалче. Грабна ми вниманието - на HBO продукция, много има какво да се види там  Grinning 

Общи условия

Активация на акаунт