Кой какви сериали гледа? - Тема 5

• 43 942
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ами не знам, обаче имената на епизодите са "Чарли и еди какво си":

Charlie Goes Back to Therapy
Charlie and Kate Battle Over a Patient
Charlie and the Slumpbuster
Charlie's Patient Gets Out of Jail
Charlie Gets Romantic
Charlie Tries Sleep Deprivation
Charlie Outs a Patient
Charlie Dates Kate's Patent
Charlie's Dad Visits

# 61
  • В Голямото село
Все забравям да похваля две сериалчета, ако някой не ги е гледал още:
 Flowers RoseLie to me
 Flowers RoseChuck

# 62
5-ти сезон на Щети/Damages щял да почне скоро, аз след 2-ри направих пауза и мисля да наваксам за новите серии  Thinking СтраОтна Глен Клоуз  Heart Eyes  Mr. Green

# 63
  • Sofia
В момента гледам Downton Abbey и много, много ми харесва:

http://www.imdb.com/title/tt1606375/

# 64
5-ти сезон на Щети/Damages щял да почне скоро, аз след 2-ри направих пауза и мисля да наваксам за новите серии  Thinking СтраОтна Глен Клоуз  Heart Eyes  Mr. Green
В 5-ти сезон ще участва и Джанет МакТиър, отново двете заедно след Албърт Нобс  Peace

# 65
До вчера гледах Шепот от отвъдното. Сега почвам 10 сезон на CSI Miami, а след това Бягство от затвора. Ще видя  Drop Dead Diva и Shameless, чета че са хубави 

# 66
Ако не си гледала Бягство от затвора, не си губи времето. Супер много съжалявам, че така обозиха хубавото сериалче, имаше безумно много несъответствия между действията и накрая съвсем като бълвоч завърши.

За Shameless с две ръце ЗА Grinning .

# 67
На мен много си ми хареса Бягство от затвора, бих го препоръчала. Peace

Аз ще започвам Bones скоро. Grinning

# 68
ГледаЛ Stuck Out Tongue съм първия сезон и малко от другите сезони както и финала по Нова ТВ. Сега четох, че нещо са го по объркали

# 69
  • София
Нищо му няма на Бягството от затвора. няма как да не се обърка за няколко сезона, защото това се случва с всички сериали, но гледането му е удоволствие. Мъжът ми га изгледа на един дъх.

Бебе, кости е страшно готин. Няма да съжаляваш. Супер забавен е на фона на кръв, черва, кости и др. останки  Heart Eyes

# 70
  • София
аа бягството имаше 1 или 2 сезона, които бяха мн зле, но иначе си струва филмчето и нее чак като вс сериали това да им се случва ама карай.... преживява се и си струва да се изгледа до край Wink

# 71
Е, не всички сериали се объркват за няколко сезона, повечето. Бягството започна много силно, после тръгна малко надолу, но това не ми попречи да го изгледам докрай. Виж Lost го оставих по средата на 3ти сезон, там имаше тотална липса на идеи и визия за сериала.

Скрит текст:
Ваня, с този аватар...  Crazy

Последна редакция: нд, 01 юли 2012, 10:42 от Криста

# 72
Следя True Blood, изгледах на един дъх Shameless невероятен е,доста се смях.
В момента започнах Engrenages http://www.imdb.com/title/tt0477507/ ужасяващи сцени...
Френски криминален. Обожавам френското кино Simple Smile
Сестра ми ми препоръча http://www.imdb.com/title/tt1727387/ и него пуснах да се тегли.
Както и Drop Dead Diva Simple Smile

# 73
  • Пловдив
Някой гледа ли Happy Endings .Хванах няколко епизода по фокс лайф,изглежда доста свеж Wink Засега има два сезона,но е подновен и за трети.Сериите са по 20 мин, така че доста бързо смятам да го изгледам Mr. Green

# 74
  • София
изгледах каквото има не Suits и много ми хареса  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт