Кой какви сериали гледа? - Тема 5

• 43 915
  • 730
  •   1
Отговори
# 45
Pretty Little Liars

# 46
  • София
Pretty Little Liars e PLL

# 47
Благодаря!  bouquet

# 48
Здравейте!
Аз идвам при вас с въпросче:
FUTURAMA  от каква възраст е подходяща- дали няма глупости? Аз ще изгледам 1-2 серии, но няма как да разбера какво има във всички 7 сезона+ няколко филам  Crazy Ако някой е гледал всичко, моля да сподели!

# 49
  • В Голямото село
Е няма такава скука като първите два епизода на Breaking Bad. Едвам ги изтраях, сега обмислям да продължа ли, имайки предвид ласкавите ви отзиви.  Rolling Eyes Щото обичам сериали дето те грабват още в първите епизоди... Game of thrones примерно ме завладя още в началото на първи епизод!  Heart Eyes
Почнах и Drop Dead Diva, не е по моя вкус, но иначе става.  Confused
Лятото се очертава скучноооо  Tired

# 50
Egeria(и всички останали, които правят или ще правят опит да гледат BB), няма да те агитирам да го гледаш, написах неколкократно, че започва мудно и скучно, аз също се бях отказала почти, но след средата или може би края на първи сезон Винс Гилиган и компания те въртят на малкия си пръст. Има драма, има доста комични моменти, има неочаквани обрати, химията между Браян Кранстън(Уолт) и Арън Пол(Джеси) е невероятна, да не забравяме страхотната игра на Джанкарло Еспозито, начинът по който те изграждат и развиват образите си - от депресиран, болен от рак в криза на средната възраст учител по химия до това, в което се превръща... - неслучайно спечелиха Еми. Кинематография, саундтрак, дребни детайли, всичко е на мястото си, но това няма как да го разбереш докато не изгледаш всички 4 сезона.

Никой не е длъжен да харесва Breaking bad, но аз съм запленена от него. С нетърпение чакам 15.07, когато започва новият сезон.

# 51
  • В Голямото село
Криста, ти ме нави да положа още малко усилия... бях чела че в началото започва мудно, ама не очаквах чак пък толкова.  Peace

# 52
Безсрамници само 2 сезона ли е? Или в замунда само това са качили?

# 53
  • в морето до колене
Два засега. Третият догодина...

# 54
Пепел от рози по би ти ви гледам.

# 55
  • София
а какви са ви впечатленията от Suits?

# 56
  • КиТ
а какви са ви впечатленията от Suits?

Много добро сериалче,тегли  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 57
  • София
Днес излезе новата комедия на Чарли Шийн - Anger Management, цели две серии.
Някой гледал вече? Аз ще чакам субтитри и тогава ще ги гледам.
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=315582&hit=1
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=315583&hit=1

# 58
  • София
вярно ли е, че Чарли ще участва само в 2 епизода?

# 59
  • Велико Търново
вярно ли е, че Чарли ще участва само в 2 епизода?

Четох някъде, че е решил окончателно да се откаже от актьорската си кариера.

Общи условия

Активация на акаунт