За колко време ви свършва заплатата?

• 58 601
  • 765
  •   1
Отговори
# 360
разбирам.Но това си е чиста причина да потърсиш друго.По този начин се съгласяваш да ти извиват ръцете.Явно се съгласяват всички.Или е отскоро, 7 години не е било така.Като им назрее момента на хората-ще започнат да напускат.Кой извън Бг, кой извън града, пък който остане-така ще е.

# 361
Ок, а защо стои в производтвено предприятие, което намалява прогресивно производството си?
Не, не иде реч да взима реципрочно...
Всъщност-този човек го устройва напълно, очевидно, та не е казус.
Аз говорех от позицияа на-не стига и искам повече...
В други градове, малките фирми също предлагат пакет социален.Чекове, платен телефон, някои плащат и транспорта, пакет здравен...Не е само да съм ги чувала, приятели работят в такива.Не е нужно да си в предприятие производствено, за да имаш работно време. Peace

Предлагат- друг път. Моята работа е такава, че контактувам с много, много фирми в моя град и познавам бизнеса там отлично.
Може да предлагат, само тези които са филиали на софийски или чужди фирми. Местните - к*рец.  Направо им се чудя на някой познати що търпят, ама както казваш другия вариант е чантата, гащите и на летището.

# 362
разбирам.Но това си е чиста причина да потърсиш друго.По този начин се съгласяваш да ти извиват ръцете.Явно се съгласяват всички.Или е отскоро, 7 години не е било така.Като им назрее момента на хората-ще започнат да напускат.Кой извън Бг, кой извън града, пък който остане-така ще е.

Еми, процеса на намаляне върви в последните 2 години. То между впрочем започнаха да напукат някой вече и забележете, че отиват да работят някакви не толкова квалифицирани дейности, но за повече пари. Но като цяло няма предлагане на добра работа, като под това разбирам не само заплащане.

# 363
Като останат без специалисти и им падне производството или качеството или....ще са се напечелили някои.За работника-да си опича навреме акъла и да си следва нуждите по-смело! Peace

# 364
Като останат без специалисти и им падне производството или качеството или....ще са се напечелили някои.За работника-да си опича навреме акъла и да си следва нуждите по-смело! Peace

Понякога става въпрос и за безопасност на труда и човека Peace

# 365
Дори, да, ами то е комплексно в крайна сметка.

# 366
  • Бургас
Положението се затяга все повече.То не е увеличаване на ток от първи юли, на вода, на не знам си какво още...Не само, че няма да стига пустата му заплата, ами и трета работа трябва да се търси май.Или пък да вземем да не спим, да не ядем, да седим на тъмно.
Докъде ли ще ни докарат след още година!

# 367
До Терминал 2.  Crazy

# 368
  • Бургас
А оттам накъде!Или то навсякъде другаде викаш ще е по-добре от татковината!Зорлем си пропъждат управляващите младиите, а и не само.Имам толкова много познати, които заминаха със семействата си и нямат намерение да се връщат насам.Освен това двама от първите ми братовчеди живеят в Чикаго единия и в Германия другия.Женени са там с деца и са си много добре поне според техни думи.
Та накъде ли да поеме човек.Насляпо не става.

# 369
Положението се затяга все повече.То не е увеличаване на ток от първи юли, на вода, на не знам си какво още...Не само, че няма да стига пустата му заплата, ами и трета работа трябва да се търси май.Или пък да вземем да не спим, да не ядем, да седим на тъмно.

Стига и остава, но сме енергонезависими, имаме собствено стопанство, даваме имоти под наем и под аренда, работим платени професии и имаме семеен бизнес. Та успяваме да се организираме с разходите. Естествено, с доста работа.
При нас проблемът не е с парите, а с уредеността в милата ни рОдина, за условията, сигурността и т.н.

# 370

Стига и остава, но сме енергонезависими, имаме собствено стопанство, даваме имоти под наем и под аренда, работим платени професии и имаме семеен бизнес. Та успяваме да се организираме с разходите. Естествено, с доста работа.
При нас проблемът не е с парите, а с уредеността в милата ни рОдина, за условията, сигурността и т.н.

За съжаление в България е така. Или береш ядове на някой работодател или ако с честен труд и пот на чело, ако не си от ония с куфарчетата береш ядове на неуреденостите в държавата ни. Човек и да иска да развива някаква честна дейност без претенции за голям бизнес, колкото да изхранва семейството си- к*рец.

# 371
Поздрав за работещите момичета! Не забравайте, че наистина има Терминал 2  Peace Днес чух това парче и много ми хареса - по темата е!

# 372

Все тая накъде. Невероятен оптимист съм. Вече, за съжаление /най-вече мое/, не виждам и една причина да живея в България.

# 373

Все тая накъде. Невероятен оптимист съм. Вече, за съжаление /най-вече мое/, не виждам и една причина да живея в България.

Много е кофти това да го чуя - по пресата чета, че се строи много, и че след 5 години Българския стандарт ще стане средно европейски - гръцкият сега.

# 374
Много е кофти това да го чуя - по пресата чета, че се строи много, и че след 5 години Българския стандарт ще стане средно европейски - гръцкият сега.
Четеш  Laughing
Ела поживей малко тука и пак ще си говорим.

Общи условия

Активация на акаунт