Щастливи заедно (Aşka Sürgün) - Beren Saat и Mahsun Kırmızıgül - Тема 3

• 59 874
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Отвращава ме държанието му към сестрите му.
Скрит текст:
Смятай щом и баща му и брат му звънят на полицията и казват къде е за да го арестуват
Родителите му и баща му ми харесват много повече от тези на Хазар,като че ли имат по-голямо доверие на децата си от Азизоолу.И ги подкрепят повече.
Скрит текст:
Бурджу държеше да кръсти малкия на баща му Хазар,но тати не пожела LaughingПък и на Зилян никак не и беше приятно.В един разговор с братята си Х.сподели че Хазар ще се казва детето им със Зилян.Той даде името Арда на малкия

# 46
# 47
  • София/Бургас
Низар тепърва ще почва да се изявява. То общото им с Резул е, че и двамата не мислят преди да направят нещо. Това с дъщеря му е доказателство. Викаше като луд как можела да направи това, че ще я убие, без да очакваше, че ще застане пред Юсуф. Мен ме озадачиха последвалите глупости с криенето от полицията и държането и умираща в къщата. Това кара човек да се замисли кое е по-важно за него да се скрие от полицията или да запази живота на дъщеря си.

Да, определено Шахвар са по-добрите родители за мен. Азам има някак си "по-светско мислене" и казва едни от най-добрите мисли и разсъждения за случващото се и живота като цяло. Азизоолу са малко драматизатори. Те могат да направят от мухата слон и така отблъскват само децата си.

# 48
  • София

Заглавието - Избра нея
Пак същата новинка - за избора на Йойкю. Първоначално се е спрягала за главната роля Берак Тюзюнатач.
И едно допълнение, което сутринта реших, че не е важно, сериалът е предвиден като семейна драма.

# 49
Минавам само за едно  lovekiss lovekiss lovekiss

Сериала става все по интересен...

Иве ,стискам палци за понеделник,успех! Wink

За протокола
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 23 юни 2012, 23:03 от Slawena

# 50
  • София/Бургас
Славена, благодаря!   bouquet

# 51
Накрая ми дожалява за Низар,нищо не може да се сравни с мъката на родител по изгубено дете.
Има промяна в него,
Скрит текст:
особено след като разбра че брат му е убил вместо него.А и като го даваха да стои на брега и да вика името на дъщеря си,беше много тъжно

# 52
  • София/Бургас
Вили, аз затова казвам, че наказанието на Низар е най-голямо. То почва малко по рано при него.

# 53
# 54
Славена-наистина много красиво и много тъжно.

# 55
Здравейте момичета! newsm51
Може ли някой да ми каже как точно се произнася фамилията на Хазар?Азизоолу или Азизоуглу?Мен ми се струва, че е второто. newsm78

Вили, аз затова казвам, че наказанието на Низар е най-голямо. То почва малко по рано при него.
Скрит текст:
Защо? Бену умира ли?

# 56

Скрит текст:
Защо? Бену умира ли?

Скрит текст:
Не,оперират я ...с една дума я спасяват

# 57
  • София/Бургас
Скрит текст:
Защо? Бену умира ли?

Скрит текст:
Бену бяга в деня на сватбата и с шофьора на Низар (все му забравям името). Казват се на някакъв кораб, който в последствие потъва. Те оцеляват, но Низар не знае това. В последната или предпоследната серия Бену се обажда на майка си. След като Ресул ранява Низар, за него се грижат Бену и Юсуф. Той е в инвалид, в количка е и не може да се движи и говори.

Аз мен наказанието на Низар е това, което става с дъщеря му.

# 58
Ива, Славена newsm51

За фамилията не казахте нищо. newsm78
Правя джифчета за актьорите и ролите, които изпълняват и искам да я изпиша правилно. Peace

# 59
  • София/Бургас
Тара, за съжаление не мога да ти кажа нищо по питането с фамилиите. За това повече може да помогне Милена. 
Хазар не ми харесва такъв ядосан и малко пиян на този колаж. Губи се харизмата и красотата му.

Общи условия

Активация на акаунт