Мъж,който не обича СЕКС

• 31 955
  • 279
  •   1
Отговори
# 240
Когато един такъв асексуален мъж задоволява нагона си чрез мастурбация, той няма и да страда физически от липсата не жена.
Нали мастурбацията се води също секс? Щом има нагон как така е асексуален?  Simple Smile

eisigeslicht , ако видиш красива според твоите представи жена, не ти ли се иска да правиш секс с нея?  Grinning

# 241
  • Варна

eisigeslicht , ако видиш красива според твоите представи жена, не ти ли се иска да правиш секс с нея?  Grinning

Не знам защо, но някакси го разбирам. Crazy Laughing
Може да му се иска, но не би си направил труда. ooooh!

# 242

Според мен не е толкова просто, за да е постоянно. Иначе това точно се случва на много хора, най вече на жени.  Laughing

Да искаш и да го правиш са две отделни дейности все пак.  Simple Smile

# 243
Но щом го иска, а го мързи да го прави, значи все пак има секс в главата. Не е съвсем асексуален. Rolling Eyes

# 244
Е, ама то да си асексуален не е някаква погнуса от секса и това е. Човека дори написа кратко обяснение на вариациите. Да не кажа, че в последната и аз в голяма степен се разпознах.   Simple Smile

# 245
Върнах се да го изчета:

Цитат
- да  изпитват сексуално привличане и да се възбуждат сексуално, но да нямат желание за сексуален акт или да желаят сексуален акт само при някакви специфични условия
Това не е ли фетишизъм?  Rolling Eyes

Аз си мислех че за асексуалните секса е гнусна, мръсна и безмислена работа.

# 246
Фетишизмът е по скоро сексуално влечение към част от тялото или към неодушевен предмет.

# 247
Когато един такъв асексуален мъж задоволява нагона си чрез мастурбация, той няма и да страда физически от липсата не жена.
Нали мастурбацията се води също секс? Щом има нагон как така е асексуален?  Simple Smile

зависи... може да имам някакво влечение, но не и особено желание за фактически секс

донякъде от не  чак такава заинтересованост, каквато имат повечето хора, а донякъде и заради това, че цялата физическа близост и интимност в секса са ми твърде в повече, някакво свръх навлизане в личното простанство - не мога да си обясня дали точно това е което сексуалните ги привлича в секса или пък го преглъщат някак заради нещо друго в секса, което ги кефи?

# 248
някакво свръх навлизане в личното простанство - не мога да си обясня дали точно това е което сексуалните ги привлича в секса или пък го преглъщат някак заради нещо друго в секса, което ги кефи?
И двете са верни за различните хора, да не кажа, че е възможно и един и същи човек да изпита и двете състояния с различен партньор.

# 249

Не знам защо, но някакси го разбирам. Crazy Laughing

ами значи не ти се иска достатъчно  Wink

сексуалните хора влагат огромна енергия и усилия в това да си намерят партньор, цялото това значение, което придават на секса, драмите свързани с тоя тип отношения... явно сексът е доста силна движеща сила в живота, при мен определено не е

не изключвам напълно идеята за секс, определено мога да се възбудя от жена, но това винаги ми е било нещо второстепенно, не проумявам целия този шум около секса така да се каже  Laughing

# 250
някакво свръх навлизане в личното простанство - не мога да си обясня дали точно това е което сексуалните ги привлича в секса или пък го преглъщат някак заради нещо друго в секса, което ги кефи?
И двете са верни за различните хора, да не кажа, че е възможно и един и същи човек да изпита и двете състояния с различен партньор.

ами за мен това е нещо как да кажа.... отблъскващо не точно, поне не в смисъла на погнуса и отвращение, а на нещо, от което страня

# 251
, не проумявам целия този шум около секса така да се каже  Laughing
То някои степени не са за проумяване.  Laughing

# 252

не изключвам напълно идеята за секс, определено мога да се възбудя от жена, но това винаги ми е било нещо второстепенно, не проумявам целия този шум около секса така да се каже  Laughing

Дали не проумяваш? Laughing
Много интересно, как от нищото се появи асексуален мъж.
Все по-интересно ми става в този форум ...м, да.

# 253
Какво толкова ви очудва аксексуалността при мъжете, като се замисля и моя е от същата порода, но това не ми пречи.Така като чета написаното от eisigeslicht същото и за моя мъж се отнася.Първоначално си мислих, че е от възрастта, но не е това, същия си беше преди 7 години, когато се оженихме.

Понеже тук включилия се мъж е на 30 и е писал, че не е правил секс от години, как се чувства при това положение, чудно ми е? newsm78

Ето нещо по темата - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%8 … D0%BE%D1%81%D1%82

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 09:27 от gitadam

# 254
Какво толкова ви очудва аксексуалността при мъжете, като се замисля и моя е от същата порода, но това не ми пречи.Така като чета написаното от eisigeslicht същото и за моя мъж се отнася.Първоначално си мислих, че е от възрастта, но не е това, същия си беше преди 7 години, когато се оженихме.

Понеже тук включилия се мъж е на 30 и е писал, че не е правил секс от години, как се чувства при това положение, чудно ми е? newsm78

Ето нещо по темата - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%8 … D0%BE%D1%81%D1%82

Как се очаква да се чувствам? Все едно да не съм ял с години ястие, което така или иначе не ми е особено вкусно. Когато бях девствен, това ме правеше някак си напрегнат, но единствено по социални причини.

Общи условия

Активация на акаунт