Мъж,който не обича СЕКС

• 31 904
  • 279
  •   1
Отговори
# 270
pasinet, споделям напълно това, което си написала, защото и аз съм непушачка, но искам да ми обясниш как точно правиш разбираем паралел между двете усещания?
Ами аз съм описала как правя паралел и защо разбирам усещането. Това няма никаква връзка дали едното се смята за естествено, а другото за изкуствено създадено желание към нещо. Дори и изкуствено няма как човек да изпитва желание да пуши, ако след като опита не му е харесало. Със секса е същото, дори и да ти се е появил нормално нагон, то той чисто физически може да бъде задоволен самостоятелно. Оргазмът си е оргазъм независимо как се достига до него. Нуждата от интимно общуване между двама индивиди обаче  е нещо по различно от обикновено задоволяване на нагона. Сексът не е просто взаимна мастурбация и е възможно някои хора да нямат желание за това.

По-скоро си обяснявам, че някои" асексуални" всъщност не са успели да бъдат с този, който истински искат, но не могат да се насилят и да се задоволят със заместител.
Ами възможно е,( аз дори по напред споделих, че също е вероятна , но едва ли единствена причина ) но кой би упрекнал някого за това.

Rolling Eyes Ами...то първият път рядко се услажда толкова много. Laughing Особено пък на жените....Струва ми се, че някои хора са ...как да кажа...неприспособими към нещата, които смятат, че не им се нравят, просто не правят друг опит. Ако пък не им харесва и след 10-я опит, значи са просто асексуални. Не го приемам като болни или повредени. Повече ме интересува първият тип. Не знам обаче доколко нагонът чисто физически може да бъде пълноценно задоволен самостоятелно, това ме занимава. И ето какво се получава: отказ от секс, защото той не носи задоволителни усещания и в същото време незадоволително решаване на този проблем самостоятелно. До тук говоря само за физическото задоволяване на нагона. Мисля, че не е съвсем пълноценно без интимното общуване, някак няма как сам да си свършиш всичко....ох, не излезе както исках, но горе-долу се разбира, надявам се....искам да кажа, че не ми се вярва оргазъм да се получава винаги самостоятелно.

# 271
Не знам обаче доколко нагонът чисто физически може да бъде пълноценно задоволен самостоятелно, това ме занимава.
Не знам защо те занимава, но чисто физически може да бъде напълно задоволен. Виж психическият момент и нуждата от интимност с друг човек не може, но само при условие, че имаш подобна нужда.

# 272
Не знам обаче доколко нагонът чисто физически може да бъде пълноценно задоволен самостоятелно, това ме занимава.
Не знам защо те занимава, но чисто физически може да бъде напълно задоволен. Виж психическият момент и нуждата от интимност с друг човек не може, но само при условие, че имаш подобна нужда.
Ако нямаш не си ли куку?

# 273
E куку?!  Stop Свят шарен, нужди разни. Дори при сексуалните хора тази нужда е различна, при по голямата част от мъжете е по слаба, отколкото при жените.

# 274
Смисълът на нагона и секса е 1во продължаване на поколението и 2ро - доставяне на удоволствие. 1вото няма как да се направи самостоятелно, но 2рото би могло, а би могло и изобщо да не доставя удоволствие на някои индивиди или удоволствието да е незначително.

Беше споменато, че  много хора не оставали доволни от първия си секс, а някои дори се разочаровали доста пъти. Та един вид някой като пробва няколко пъти и не му се понрави се отказвал и ставал асексуален. Ако това се случи, то показва, че човекът най-вероятно си е по принцип асексуален в някаква степен и просто го е "осъзнал". Иначе защо всички онези, които са били неудовлетоверени от сексуалните си преживявания (а това не е рядкост), не спират да правят секс с други партньори, да търсят подходящия и т.н.

# 275
Иначе защо всички онези, които са били неудовлетворени от сексуалните си преживявания (а това не е рядкост), не спират да правят секс с други партньори, да търсят подходящия и т.н.

Ами ето примерни причини - Търсят подходящия, защото от всякъде ни залива информация, че такъв съществува. И че това е причината да не ти е хубаво в секса, защото не си го намерил. Друга причина, желание за поколение ( особено при жените това в някои моменти измества центъра за желание за връзки, искат деца по силно отколкото им трябва мъж). Трета причина - както има приказка, жените често са склонни да правят секс, за да получат флирт. Много жени правят секс с цел да задържат мъжа, въпреки,че физически на тях не им е хубаво и не стигат до оргазъм. Желанието да има връзка с мъж, онова, което се получава от нея извън секса, това е водещото да се "насилват" да правят секс. Но ако имаше начин да поддържат връзката, такава каквато им харесва без секса, доста биха го избрали. Вероятно има и други причини, но за това се сещам. Малко е трудно да влизаш в чужда кожа и да предполагаш за такива лични неща, защото хората рядко споделят истината за себе си, ако смятат, че ще бъдат приети не добре.

# 276
Ами значи от написаното от теб излиза, че е съвсем често срещано и обичайно някои хора (в случая жени) да са - хайде не асексуални -  но да нямат особена потребност от самия секс и желание конкретно за секс. Какво странно тогава има част от тях, ако не им пука за всичко останало (връзки, деца, престиж), да не правят секс изобщо и това да не им е абсолютно никакъв проблем?

# 277
Ами значи от написаното от теб излиза, че е съвсем често срещано и обичайно някои хора (в случая жени) да са - хайде не асексуални -  но да нямат особена потребност от самия секс и желание конкретно за секс. Какво странно тогава има част от тях, ако не им пука за всичко останало (връзки, деца, престиж), да не правят секс изобщо и това да не им е абсолютно никакъв проблем?
Именно, за мен не е нищо странно.

# 278
  • На топло в неговото сърце.
Все на жената не и се прави секс,глава я боли,уморена и т.н.т а среща ли ли сте мъж,който не обича секса или чували ли сте за такъв?Мъж с  който да го прави в месеца 1-2 пъти и не защото е уморен или нещо не му е добре,мъж който не изневерява(та за какво ли му е да го прави)аааа и не е гей.Хайде споделяйте.
не съм срещала такъв но сигурно се срещат и такива.по принцип от тези който познавам винаги са искали да скочат в леглото ми ,дори се дразня от това че  приемат плътското у мен и като ги отрежа се чувстват кофти.Но дано не ми се случва ще се чувствам непълноценна от това че не мога да накарам мъжа до мен да ме желае ще търся причината в мен че сигурно не правя нещо както трябва.Абе ще се комплексирам о то много здраво май...

# 279
  • Другата България
Много жени правят секс с цел да задържат мъжа, въпреки,че физически на тях не им е хубаво и не стигат до оргазъм. Желанието да има връзка с мъж, онова, което се получава от нея извън секса, това е водещото да се "насилват" да правят секс. Но ако имаше начин да поддържат връзката, такава каквато им харесва без секса, доста биха го избрали. Вероятно има и други причини, но за това се сещам. Малко е трудно да влизаш в чужда кожа и да предполагаш за такива лични неща, защото хората рядко споделят истината за себе си, ако смятат, че ще бъдат приети не добре.

Мисля, че това за което говориш е "приоритет" на "женени с деца от дълго време" Sunglasses поне моите наблюдения са такива, въпреки че познавам много жени, които така се чувстват със собствените си мъже, но я ги виж "навън"........ Joy
но нали говорехме за мъжете Peace

Общи условия

Активация на акаунт