Къде в Бургас (32)

• 97 431
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • Burgas
tedka* тези в лидл са малки не толкова големи.
А има ли ги още и цените ако някой знае?

Аз съм виждала едни подобни, но с капак отгоре и става на табуретка, но цветовете им не ми харесват, едни кафеви-черни с цветя.

# 511
момичета, има ли магазин на БигШоп или ТСМ в Бургас, и къде са ако има? Rolling Eyes
харесала съм си някои неща от сайтовете им... и искам да си ги купя, но не правят поръчки. Rolling Eyes
http://www.bigshop-bg.com/ - За Вашите Деца - виждали ли сте ги и другаде тези мебели. само първото знам, че го има в ЛИДЛ, но 40лв ми е множко. търся най-вече кутиите, а регалите татко ще ми спретне за без пари Simple Smile

Последна редакция: нд, 05 авг 2012, 09:01 от tedka*

# 512

Аз съм виждала едни подобни, но с капак отгоре и става на табуретка, но цветовете им не ми харесват, едни кафеви-черни с цветя.

Ани,
днес сутринта ги видях в Лидл. По 39лв. са. Има ги в магазина на Лидл, който е до автогара Запад (най-новия им магазин до Била).

# 513
  да, в ЛИДЛ този регал е 39лв.  ама май никъде не продават такива кутии... без регала. Rolling Eyes

# 514
  • Бургас
Търся спешно хладилна чанта за камион,да се включва в запалката.Не искам от тези с охладителите,защото ми трябва за дълъг преход и няма как да се слагат във фризер.Моля,кажете къде мога да намеря и някой ползвал ли е и от коя марка е доволен.Може да ме насочите и от интернет да я купя.Благодаря предварително Hug

Такава чанта имаме вече 7 години и сме много доволни. Подарък ни е, купена е от Метро, беше скъпа около 100 лв, но си струва.

# 515

Ани ето информация от някой който я е купил :http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=665314.msg22469634#msg22469634

# 516
  • Бургас
  да, в ЛИДЛ този регал е 39лв.  ама май никъде не продават такива кутии... без регала. Rolling Eyes
а не мен ми се струва, че съм виждала подобни, но не мога да се сетя къде.
магазин за немски стоки се сещам само за този на богориди, от страната на музея.

# 517

Ани ето информация от някой който я е купил :http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=665314.msg22469634#msg22469634

и аз сега се снабдих с него Simple Smile цял ден умувах и накрая го купих Simple Smile то 9 кутии по 4-5лв идват по-скъпо.. а отделно ще е и етажерката... та общо взето, струва си покупката Simple Smile

# 518
  • Burgas

Това всичкото-стойката и кутиите ли е 39лв, струва ми се добра цена и аз се замислих, докога ли ще ги има?

# 519
  • Бургас
Да питам и тук -  мислим да вземем павилионче под наем (тези по спирките или по главните улици), но доколкото знам вече са раздадени до края на годината. Да знаете някъде нещо свободно или пък към кого в Общината да се обърнем?

# 520

Това всичкото-стойката и кутиите ли е 39лв, струва ми се добра цена и аз се замислих, докога ли ще ги има?

да, стойката с кутиите е 39лв. в ЛИДЛ в М.рудник има още 4бр. По другите- незнам.

# 521
  • София - Бургас
Здравейте,
Може ли да ми препоръчате козметик в М.рудник , ако няма , може и в друг квартал .

Благодаря предварително  bouquet

# 522
Никой ли не се сеща къде може да ремонтират чадъри ? Проверих  до операта на чантарите,ама не поправят.Попитах и в АРТ 93 ,но от не пожелаха да ми дадат информация. Много ми трябва! smile3514

# 523
Искам да закупя смокини, имате ли идея как върви килограма по пазарите? Предполагам на Краснодар е най-изгодно, в Славейков изчезна пазара. или пък познат който да предлага
над 5кг.

# 524
Искам да закупя смокини, имате ли идея как върви килограма по пазарите? Предполагам на Краснодар е най-изгодно, в Славейков изчезна пазара. или пък познат който да предлага
над 5кг.
Не знам,не съм видяла да продават до нас,но като сравних цените с Краснодар преди 2 седмици установих че там не е много евтино ,нека и другите да кажат.

Общи условия

Активация на акаунт