Лидл ::16::

• 108 454
  • 732
  •   1
Отговори
# 225

Чудя се тия 3 години гаранция на кутията реални ли са или просто рекламен трик. Повечето от ел. уредите им имат тези 3 години гаранция. Случвало ли ви се е да връщате стока заради повреда и срещали ли сте проблеми с ремонта(замяната)?
И аз така!
Кафе машината ни нещо се повреди  newsm78 ама и гаранцията не знам къде е...

# 226
  • велико търново
Днес цял ден не можах да погледна какво сте писали за органайзера, взех заплатата и право в Лидл да го купувам. Същия като този в брошурата:
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_16978.htm с абсолютно същите размери го взех за 29.99 лв.  Grinning Не знам от какво се е получила тази разлика. Може би, защото го купих от новооткрития Лидл в Бургас е бил на такава цена  newsm78, а и виждам, че сега излиза в брошурата, а аз го гледах още миналата седмица в магазина.
Не съм го сглобила още, наистина този текстил не предвещава дълго използване, но за тези пари не може кой знае какво да с очаква. Чудя се тия 3 години гаранция на кутията реални ли са или просто рекламен трик. Повечето от ел. уредите им имат тези 3 години гаранция. Случвало ли ви се е да връщате стока заради повреда и срещали ли сте проблеми с ремонта(замяната)?
Моля те отвори кашона и сподели впечатления на пръв поглед.Какви размери са кутии те? Simple Smile

# 227

Чудя се тия 3 години гаранция на кутията реални ли са или просто рекламен трик. Повечето от ел. уредите им имат тези 3 години гаранция. Случвало ли ви се е да връщате стока заради повреда и срещали ли сте проблеми с ремонта(замяната)?
И аз така!
Гаранцията е касовата бележка....и понеже ,те се губят,си ги лепя на кутията/ако е по-малка или си прибирам нещото вътре,като не го ползвам/ или на книжката с упътването/на по-едрите неща/....а,напоследък/щото доста неща станаха-си ги сканирам или снимам.Иначе-да,връщала съм-точно кафе машина.Повреди се,пратихме я на ремонт и оттам казаха,че е помпата/след доста интензивно ползване,към година/и ни я смениха с нова/машина,не помпа/....така,че според мен са си реални 3-те години.

# 228

И аз така!
Гаранцията е касовата бележка....и понеже ,те се губят,си ги лепя на кутията/ако е по-малка или си прибирам нещото вътре,като не го ползвам/ или на книжката с упътването/на по-едрите неща/....а,напоследък/щото доста неща станаха-си ги сканирам или снимам.Иначе-да,връщала съм-точно кафе машина.Повреди се,пратихме я на ремонт и оттам казаха,че е помпата/след доста интензивно ползване,към година/и ни я смениха с нова/машина,не помпа/....така,че според мен са си реални 3-те години.
Колко странно - и нашата кафемашина се скапа - казаха ни че с касовата бележка нищо не става - тя важала само 1 месец ако решиш да върнеш стоката. Трябвало да се занесе с книжката която е вътре в кашона. Аз по принцип ги хвърлям, но 2-3 са останали и по случайност и тази за кафемашината. Пратихме я - след 5 дена беше готова и си я получихме. Но не вече не прави никакъв каймак. Кафето си е същото на вкус, силно и т.н. но без каймак. Cry
Споделеното, че и на други от вас са се развалили ме навява на мисълта че ....има нещо гнило. Иначе аз също съм купила доста машинки и си снимах касовите бележки. Но вече да знаете.

# 229
Микровълновата за какво е? 2,5мин. и имаш цял пакет прекрасни пуканчици.  Popcorn
Аз имах в предвид не тези пуканки от книжните пакети а истинските натурални зрънца от кочан. Те могат ли да се пукат в микровълнова?
Със същия успех се използва йенска тенджера с капак.
А как става номера с тази тенжера? newsm78

Извинете за тъпите въпроси но не съм пробвала до сега и незнам как става. Embarassed Embarassed

# 230
Вземаш си пуклива царевица на кг. И йенската тенджера се намазва с мазнина-олио, маргарин, масло. Изсипва се от царевицата и се захлупва.И после е като при пакетчетата.Те си се виждат кога са готови пуканките.Нищо сложно.Може и без мазнина, но не са така крехки и вкусни.

# 231
Момичета, може ли мнение за този зехтин - http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-8A8D7B2F-425D0C9D/lidl_bg/hs … sl/4182_16905.htm ? Simple Smile

# 232
Със същия успех се използва йенска тенджера с капак.

Също и алуминиева, намаслява се, слага се на огъня, вътре и зрънцата, захлупена задължително, поразклаща се от време на време и като започне пукането..........пак се поразклаща и се изчаква да спре, чудесни пуканки стават! Heart Eyes Grinning

# 233
  • София
Цитат
Колко странно - и нашата кафемашина се скапа - казаха ни че с касовата бележка нищо не става - тя важала само 1 месец ако решиш да върнеш стоката. Трябвало да се занесе с книжката която е вътре в кашона. Аз по принцип ги хвърлям, но 2-3 са останали и по случайност и тази за кафемашината. Пратихме я - след 5 дена беше готова и си я получихме. Но не вече не прави никакъв каймак. Кафето си е същото на вкус, силно и т.н. но без каймак.
Споделеното, че и на други от вас са се развалили ме навява на мисълта че ....има нещо гнило. Иначе аз също съм купила доста машинки и си снимах касовите бележки. Но вече да знаете.

По едно време и нашата спря да прави хубав каймак, както в началото. Доколкото разбрах, това зависи от цедката и начина, по който се слага кафето. Мъжът ми нещо я майстори и сега е ок. newsm26

# 234
  • Бургас
Моля те отвори кашона и сподели впечатления на пръв поглед.Какви размери са кутии те? Simple Smile

Ами вчера взех, че го сглобих  Mr. Green, не беше особено сложно. Има книжка с инструкции, за разлика от някои наши производители на мебели. Размерът на единият контейнер е приблизително 20 х24 см дъното и височина 11 см, има дръжки от двете страни. Дървената конструкция ми изглежда стабилна, самите контейнери не ми вдъхват много доверие откъм здравина, по-точно самата материя. Иначе са подплатени стените и дъното с мукава. Може би не е подходяща за метални играчки, но определено може да поеме тежест по-голяма от плюшени играчки  Simple Smile.
Лично аз съм доволна от покупката, ще ми свърши работа, пък и нали я минах на по-ниска цена, направо съм щастлива  Mr. Green.
Тук качих снимки, за тези които се интересуват Simple Smile
http://ynankova.snimka.bg/other/bla-bla.551574.27802250

# 235
Само да уточня,че не съм им я носила на сервиз-пратих им я и ми върнаха после новата с куриер/за тяхна сметка/.И касовата бележка-сканирана на мейл-а на сервиза.Наистина правото за връщане на стоката в магазина е 1 месец,но в случая говорим за гаранцията от 3 години.Иначе,при редовно чистене/аз ползвам таблетки/ няма проблем с каймака....,а с първата машина,се оказа,че прекалено твърдата вода я е развалила/живеем в квартал с ужасна вода/,та първоначално имахме размяна на реплики със сервиза,но в крайна сметка се разбрахме.Та,сега новата я чистя по-начесто и всичко й е ОК.

# 236
аз съм доволна
Като говорите за гаранции и касови бележки,на мен при една от покупките ( доста неща съм си купувала) ме посъветваха да си копирам бележката ,защото с времето избледнявала,а гаранцията е 3 г .

# 237
Купих си от лидълските епилатори, с надеждата да заменя стария 15 годишен Браун ( от първите модели с пинцети), обаче нещо ......
Само на мен ли не ми харесва, защото ми се струва че стария е по-добър. newsm78

Връщането в същия магазин ли става или може и в друг ?

# 238
Добро утро!Накарах майка ми още рано-рано да отиде до Лидл, за да купи роклите.Взела е резидавите, мисля, че нещо са объркали номерацията в брошурата, малкият размер не е 92-98, а 98-104, който всъщност не отговаря на нормалния, а според мен на 110, понеже имаме рокля в този размер и см си отговарят-т.е.д-51 см, под мишници май беше 30-31 см. Другата разцветка е отвратителна, дори не е червено, както брошурата, а някакво мръсно розово

# 239
  • София
Аз пък си взех от туниките и бях малко резервирана как ще ми стои, но като я облякох вкъщи, много ми хареса. Доволна съм, че я взех.  Party
Фъстъченото масло също ни харесва, взимала съм преди, като пуснаха.

Общи условия

Активация на акаунт