Къде в Бургас (32)

• 97 130
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Привет, mamasvetla! Ставаме две пловдивчанки в Бургаската тема Simple Smile

Аз искам да питам, някой има ли информация дали се провеждат тренировки по аква зумба на басейна на Флората. Бях чувала, че се планира такова нещо, но дали е започнало  newsm78

Здравей, познавам те от пловдивската тема Simple Smile, ще се радвам да се видим лично.

А сега ме интересува студио за красота Борсалино - някакви отзиви за него? Имат оферта за педикюр и маникюр, как са от към хигиена?
Ето тук обсъждаме ваучерите и салоните Wink
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=646459.255

Благодаря, ще прегледам.

# 136
  • Бургас
Здравейте!Къде могат да изкупят мултифункционално устройство-неработещо ,сравнително ново?Незная, какво да го правя.Купих си друго ,но не се сетих в замяна да попитам в Техномаркет дали не изкупуват стари.

# 137
Здравейте!Къде могат да изкупят мултифункционално устройство-неработещо ,сравнително ново?Незная, какво да го правя.Купих си друго ,но не се сетих в замяна да попитам в Техномаркет дали не изкупуват стари.

След като е неработещо как да го изкупят? Събират се електронни отпадъци на определен интервал от време от Общината. За справка- в сайта им.

Между впрочем за какво мултифункционално става въпрос- офис техника или домакинска техника? Ако е първото там вероятността да се отремонтира е напълно нерентабилна.

# 138
  • Бургас
Ние бракувата служебна офис техника също я предаваме в общината Peace
На мен ми трябва сервиз за шевни машини. Някой може ли да помогне с координати? Така ми събира прах шевната машина, а е хубава и мога да си я ползвам за разни дребни поправки.

# 139
Ние бракувата служебна офис техника също я предаваме в общината Peace
На мен ми трябва сервиз за шевни машини. Някой може ли да помогне с координати? Така ми събира прах шевната машина, а е хубава и мога да си я ползвам за разни дребни поправки.

Някой беше писал, че май в уличката на Хеликона имало някакъв майстор, но има ли го, нямали го още не знам.

# 140
  • Бургас
Става въпрос за цветно маслено-струйно устройство на Канон . Изгоря някаква платка,която не се намира или пък ,ако се поръча струва колкото един принтер.Та мисълта ми беше дали  може да  се  да се изкупи на символична цена и да се ползва като за резервни части.

# 141
Става въпрос за цветно маслено-струйно устройство на Канон . Изгоря някаква платка,която не се намира или пък ,ако се поръча струва колкото един принтер.Та мисълта ми беше дали  може да  се  да се изкупи на символична цена и да се ползва като за резервни части.

Точно това имах в предвид, че ремонтите им излизат, колкото ново. Те не се правят, за да се ремонтират, а да се хвърлят, след като се повредят. Поне тези от масовия клас са така. Общо взето няма какво да се използва от него, ако е изгоряла електрониката му. Останалото е печатащата глава, която така или иначе се води консуматив и е за определен брой копия.

Ако беше лазарно там има рез. части, които биха могли да се използват, ако са запазени- като тефлонови ръкави, печка, ролки и т.н, но при мастилките е вземаш-ползваш-хвърляш.

# 142
  • Бургас
Благодаря за отговора ,макар да не исках да чуя това ,но си много права ,че повечето стоки са доста некачествени ,за да се купуват нови.

# 143
  • London, baby
Знаете ли къде има внос на препарати, ароматизатори, но от Турция? Тъй като искам един конкретен, а тук марката не внасят този модел.

# 144
  • Burgas
Знаете ли къде има внос на препарати, ароматизатори, но от Турция? Тъй като искам един конкретен, а тук марката не внасят този модел.
В магазин за 1лв в Славейков срещу ВИК продават внос от Турция.

Стоях Щерев 0879695534 техник , но няма сервиз, а ходи на место да поправя машините, една позната го беше викала, остана доволна, аз не го познавам лично.

# 145
Предложете някой магазин или детска борса където да предлагат българско детско бельо , но по-възможност на повече производители  newsm78

Има ли в момента някъде разпродажби на блузки с дълъг ръкав, ако някой е обърнал внимание, че трябва да започваме подготовка за яслата

# 146
  • Бургас

Аз искам да питам, някой има ли информация дали се провеждат тренировки по аква зумба на басейна на Флората. Бях чувала, че се планира такова нещо, но дали е започнало  newsm78
Ето тук можеш да следиш актуалния график.  Peace

# 147
  • Бургас
Извинявам се за неприятната тема ,която отварям ,но моля ако някой е минал през ситуацията катастрофа и смърт на близък човек да ми даде съвети на ЛС ,какво как ,къде за да не се потулят нещата и да действаме по най-бързия начин.

# 148
zdraveite momi4eta imam vapros kam vas bihte li mi pomognali sas informacia dali ima magazin  za ortopedi4ni obuvki v burgas ili zeh za izrabotvane i kade se namira blagodaria predvaritelono

# 149
zdraveite momi4eta imam vapros kam vas bihte li mi pomognali sas informacia dali ima magazin  za ortopedi4ni obuvki v burgas ili zeh za izrabotvane i kade se namira blagodaria predvaritelono

В "Краставицата" има магазин на dr scholl. Там съм виждала ортопедични обувки. Писането на кирилица във форума е задължително.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт