Къде в Бургас (32)

• 97 146
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
BitterSweеt , благодаря ти!

# 121
Дами,да сте виждали нещо такова из Бургас?

А, какво е това?

# 122
Уред с който се правят спирали от разни плодове и зеленчуци. С краставица става най-лесно. От суров морков и картоф съм почти сигурна, че няма да стане като на снимката. Аз имам няколко такива от свекърва ми, но нито съм ги пробвала, нито знам къде съм ги забутала.

# 123
Уред с който се правят спирали от разни плодове и зеленчуци. С краставица става най-лесно. От суров морков и картоф съм почти сигурна, че няма да стане като на снимката. Аз имам няколко такива от свекърва ми, но нито съм ги пробвала, нито знам къде съм ги забутала.
Е моите картофки си станаха  точно като на снимката Simple Smile От вчера ги дъвчем в ФБ  тези уреди в Бургас не открих .Дадоха къде има :
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache%3AkAswFgzyB … ;client=firefox-a

# 124
Момичета имам останали много бурканчета от детски пюрета, случайно дали ги изкупуват някъде  newsm78

Помагайте  bouquet
На ул. Сан Стефано #34 има един павилион за зеленчуци и има обява, че изкупуват буркани. Пада се точно след детската ясла в посока ул. М.Луиза

# 125
Е моите картофки си станаха  точно като на снимката Simple Smile От вчера ги дъвчем в ФБ  тези уреди в Бургас не открих .Дадоха къде има :
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache%3AkAswFgzyB … ;client=firefox-a

Ее,супер! Не ми се вярваше, защото нали са твърди моркова и картофа. Ще взема да изровя моите да пробвам.

# 126
Gianna, благодаря, ще проверя на място   bouquet

Синът ми скоро ще има рожден ден от къде мога да купя пинята за партито.

Миналото лято аз правих сама пинята за нашето парти, получи се много добре, и децата бяха доволни,  от тук гледах http://vbox7.com/play:7eb04b49&al=2&vid=132591 , това ако ти се занимава, а иначе не намерих готова

# 127

Ее,супер! Не ми се вярваше, защото нали са твърди моркова и картофа. Ще взема да изровя моите да пробвам.
тиквичките сварени на пара не се разпадат,морков още не съм пробвала,но не е късно Simple Smile

# 128
  • Бургас

тиквичките сварени на пара не се разпадат,морков още не съм пробвала,но не е късно Simple Smile
Аз вече писах за моркова Mr. Green, с него приключи животът на джаджата Joy Картофите сурови ли ги ряза?

# 129
да, от един картоф излиза 1 спирала,за това ползвах по дребни картофи,а изрезките отидоха за мусака Simple Smile

# 130
Момичета къде мога да намеря детска чантичка.
Търся за РД на едно момиченце на 2 год., така че ми трябва да е мъничка.
Благодаря Ви предварително.

# 131
"Какао Моцарт" къде може да се намири?

# 132
  • София
Здравейте момичета, от скоро живея в Бургас, не познавам града и ще разчитам много на вашата помощ. Местя се от темата Къде в Пловдив? Ако мога да помогна с инфо за Пловдив, с удоволствие, пишете ми.

А сега ме интересува студио за красота Борсалино - някакви отзиви за него? Имат оферта за педикюр и маникюр, как са от към хигиена?

Благодаря ви предварително за отзивчивостта!

# 133
А сега ме интересува студио за красота Борсалино - някакви отзиви за него? Имат оферта за педикюр и маникюр, как са от към хигиена?
Ето тук обсъждаме ваучерите и салоните Wink
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=646459.255

# 134
Привет, mamasvetla! Ставаме две пловдивчанки в Бургаската тема Simple Smile

Аз искам да питам, някой има ли информация дали се провеждат тренировки по аква зумба на басейна на Флората. Бях чувала, че се планира такова нещо, но дали е започнало  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт