Къде в Бургас (32)

• 97 148
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Болерото в "Братя Миладинови" е в блока на "ДСК", само че пО към магазин "ЗИг-заг" / втора употреба дрехи/.

# 166
Момичета, сещате ли се къде има щанд на Флормар освен в Бургас Плаза? В района на Бр.Миладинови, че и да работят в неделя  Mr. Green От съседната тема ми влезе муха за бронзанта им, а не ми се ходи до мол-а

# 167
  • Бургас
Vanesa Rolling Eyes

# 168
Благодаря ти, но със сигурност не работят в неделя  Peace

# 169
  • Бургас
В сайта на ИВИС гледам, че има продукти на Флормар. Такъв магазин има на "Александровска" 92, над паметника. Дали работи в неделя не знам обаче  Peace

# 170
Малко извьн темата,но тук очаквам най-бьрзо да ме насочите кьм добьр онко-дерматолог в района/става дума за разранена бенка/

# 171
Момичета къде се намира магазина на LC Waikiki в Бургас?

# 172
Момичета къде се намира магазина на LC Waikiki в Бургас?

В Бургас Плаза, стария МОЛ

# 173
Леле , значи съм много заблеяна, вчера бях в Мола
Благодаря ти pticasprujina

# 174
  • Бургас
Малко извьн темата,но тук очаквам най-бьрзо да ме насочите кьм добьр онко-дерматолог в района/става дума за разранена бенка/
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=27447.msg21903894#msg21903894 Peace

# 175
Здравейте,

Спешно търся детегледачка - за 2 месеца по 500 лв. на месец, семейството са италианци - мой колега, затова предпочитам да е препоръчан надежден човек - момиче или жена по-точно Simple Smile Жена му е дошла с 3-те си деца за 2 месеца и ще и трябва помощница, като няма да работи, ще е "на линия" и затова, може би, не държат на човек с опит, само да знае поне малко английски, горе-долу да може да се разбират.
Моля ви, разчитам на вас, както винаги!  Hug

Раб.време: Пон-Пт - 09,00 - 16-16,30ч.
Сб - 09,00 - 13,00ч.
Обядът й се поема от тях.

Последна редакция: пн, 09 юли 2012, 10:12 от desi_sunshine

# 176
Здравейте мацки ! Simple Smile 
Някъде из Възраждане (по пресечките зад старата поща) имаше скалад за бельо на Лорд ( в една кооперация беше  newsm78 ). Някоя от вас може ли да помогне с по-точен адрес?  Praynig  Hug
Благодаря предварително!

# 177
Някъде из Възраждане (по пресечките зад старата поща) имаше скалад за бельо на Лорд ( в една кооперация беше  newsm78 ). Някоя от вас може ли да помогне с по-точен адрес?  Praynig  Hug
Благодаря предварително!

Вече го няма, аз го издирвх преди време, защото от него си пазарувах.

# 178
Благодаря предварително!

Sad oooo много жалко  Sad а от къде в Бургас  мога да купя такива слипове :  http://www.lordbg.com/slip-vatreshen-lastik-p-28.html . От другите видове съм виждала на много места , но точно такова....  Rolling Eyes

# 179
  • Бургас
Благодаря предварително!

Всъщност го има, премести се малко по надолу- значи ще опитам да обясня, Фердинандова - светофарите с Ботева, тръгва се нагоре към пазара, на първия ъгъл има фурна за закуски от едната страна от другата Германос, свива се по тази уличка в ляво. Сега има едно ново кафе с градина, ама ми избяга името му, че точно срещу това кафе в двора се влиза и ще видите табелата Лорд

Общи условия

Активация на акаунт