Къде в Бургас (32)

• 97 124
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
като им даваш право на директен дебит да си теглят месечната такса.
#Shocked каква наглост! ми то сульо и пульо ще вземе да иска да ми дърпа от картата, когато си реши.

# 211
#Shocked каква наглост! ми то сульо и пульо ще вземе да иска да ми дърпа от картата, когато си реши.

offtopic
Леле, какъв ужас! Я малко се ограмотете преди да коментирате.

# 212
  • Бургас
Знам,че при абонамент посочваш приятели, на които подаряваш по едно посещение.Поне в началото е било така.

# 213

offtopic

Този път им поисках договора и го зачетох на глас пред служителката им. Защото тя ми ги спести в обясненията си това с начина на плащане, но както се казва парен каша духа.  Точно така го пишеше  Naughty

Това с подаряването не ми го каза, а относително в началото се интересувах от карта. Само ми казаха, че първите колко карти били на промоция по 35 лв. за неограничено посещение на всичко. Но факт е, че плащаш 18 м.

# 214
Добре де,аз не виждам с какво толкова могат да те зарибят да ходиш  там година и половина newsm78 Някакви супер специални уреди ли имат или какво?!!?

# 215
Ако си решил да ходиш сериозно и да постигнеш резултати си трябва да си ходиш редовно поне 1-2 години. Офертата не беше никак зле за човек, който си спортува редовно, защото за 35 лв на месец посещаваш фитнеса и всички съоръжения като сауна, курсове по аеробика и т.н
Въпросът е как е разписан договорът и дали ти харесват условията. Аз за сега съм на-доволна от фитнеса в Триа- та, даже уредите им са по-добри от този в МОЛ-а и е по-широк  Peace

# 216
Къде,едновременно могат да ми прегледат очите и едновременно да си поръчам хубави очила за четене.

# 217
Ако си решил да ходиш сериозно и да постигнеш резултати си трябва да си ходиш редовно поне 1-2 години. Офертата не беше никак зле за човек, който си спортува редовно, защото за 35 лв на месец посещаваш фитнеса и всички съоръжения като сауна, курсове по аеробика и т.н
Въпросът е как е разписан договорът и дали ти харесват условията. Аз за сега съм на-доволна от фитнеса в Триа- та, даже уредите им са по-добри от този в МОЛ-а и е по-широк  Peace

В Триа-та фитнесът е за поддържане на форма, ако гониш нещо по сериозно, там няма да стане. Най-добрият откъм уреди в центъра е Джъмбо, но е много тесен. За Триа - 45лв. за 12 тренировки +синя зона или паркинг за 2лв на час. МОЛ - 45 месечен абонамент, неограничен, безплатен паркинг. Това е само за сравнение на цените. Ходила съм доста време и в двата за които писах, сега ще отида в МОЛ-а, по-удобно ми е и като работно време и ще пиша от личен опит какво е положението.

# 218
Странно  newsm78
Аз съм ходила 1 година в Джъмбо и от 2 ходя в Триа. Не знам какво имаш предвид за по-сериозна форма. В ТРИ- а уредите са доста по-добри, поне за мен. МОЛ- а ми е на 2 крачки, но вече казах какво не ми харесва. А, синята зона не ме бърка, защото и без това от сутрин до вечер съм в центъра на служебен паркинг. И цента не ме бърка, защото така или иначе повече от 3 тренировки не седмица не правя. Но аз съм любител все пак- това е от моя гледна точка.

# 219
Странно  newsm78
Аз съм ходила 1 година в Джъмбо и от 2 ходя в Триа. Не знам какво имаш предвид за по-сериозна форма. В ТРИ- а уредите са доста по-добри, поне за мен. МОЛ- а ми е на 2 крачки, но вече казах какво не ми харесва. А, синята зона не ме бърка, защото и без това от сутрин до вечер съм в центъра на служебен паркинг. И цента не ме бърка, защото така или иначе повече от 3 тренировки не седмица не правя. Но аз съм любител все пак- това е от моя гледна точка.

В Джъмбо уредите са професионални, в Триа - не. То и целта на фитнеса там е съвсем друга и главно да не ходят "мутри", а бизнесмени Simple Smile Липсват основни неща, като лост с тежести или уред за крънч преси. Поне така беше докато ходех там. Може и да се е променило нещо, оттогава, но едва ли. Доколкото разбрах и инструкторите са махнали. А синята зона мен сериозно ме бърка, не съм на служебен абонамент.

А, забравих, това, което най-много ме дразнеше - в 7 ч. сутринта някой трениращ като надуе Планета ТВ, ей богу скапваше ми се цялата тренировка.

# 220
Ами явно аз не ги използвам тези уреди. А, за инструкторите в ТРИА-та имаше една дама, която беше всичко друго, но не и инструктор. Така, че и с нея и без нея все тая. Не знам в МОЛ- а кои са инструкторите, защото те в Бургас общо взето се въртят едни и същи. Само да не е отишла тя там  Crossing Arms

# 221
Ами явно аз не ги използвам тези уреди. А, за инструкторите в ТРИА-та имаше една дама, която беше всичко друго, но не и инструктор. Така, че и с нея и без нея все тая. Не знам в МОЛ- а кои са инструкторите, защото те в Бургас общо взето се въртят едни и същи. Само да не е отишла тя там  Crossing Arms

Ще кажа ако е там  thumbsup Въобще всичко ще си кажа след като подробно огледам, използвам и т.н.

# 222
  • Бургас
Ру_ми, за преглед и очила мога да препоръчам една докторка в Меден Рудник, ако не ти е далече. Кабинета и оптиката са на едно място - бл. 185. доволна съм от докторката и имат избор на рамки.

# 223
  • Бургас
Къде,едновременно могат да ми прегледат очите и едновременно да си поръчам хубави очила за четене.

Почти всички оптики предлагат такава услуга.Доволна съм от Елиди/ ако не бъркам името/ в центъра уличката на Паоло Ботичели- има голям избор и лекарката ми хареса,но мисля,че се редуват различини лекари на смени.

В Славейков в очната клиника също предлагат очила на рецепцията.

В МОЛ Плаза също съм си правила очила в оптика Джой.

# 224
  • Бургас

offtopic

т.е.?

Общи условия

Активация на акаунт