Къде в Бургас (32)

• 97 126
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Някои знае ли къде мога да занеса количка Мothercare Spin да ми я ремонтират? Количката е на 3месеца, но е купена по интернет и няма гаранция.

# 226
като им даваш право на директен дебит да си теглят месечната такса.
#Shocked каква наглост! ми то сульо и пульо ще вземе да иска да ми дърпа от картата, когато си реши.

offtopic
Леле, какъв ужас! Я малко се ограмотете преди да коментирате.

т.е.?

Никой не може да иска да ти дърпа от картата просто ей така и когато си поиска.  Simple Smile

# 227
като им даваш право на директен дебит да си теглят месечната такса.
#Shocked каква наглост! ми то сульо и пульо ще вземе да иска да ми дърпа от картата, когато си реши.

offtopic
Леле, какъв ужас! Я малко се ограмотете преди да коментирате.

т.е.?

Никой не може да иска да ти дърпа от картата просто ей така и когато си поиска.  Simple Smile

Казва се Директен дебит!

# 228
Хора, стига с тези фитнеси.
Ходете на народни танци Simple Smile Хем спорт, хем знания, хем купони!

# 229
  • Бургас
да. и ако директният дебит е задължително условие, за да ползвам разни услуги и си дърпат на число от-до през месеца, финансите ми ще станат абсолютна каша. това имах предвид. Peace

# 230
  абе верно има ли някъде, където и "дръвчета" като мен да се научат да играят хоро newsm78

# 231
  абе верно има ли някъде, където и "дръвчета" като мен да се научат да играят хоро newsm78

Има. Сега е голяма мания да се записваш на народни танци. Едното място е в у-ще Добри Чинтулов, другото в Славейков в новия спортен к-с до учителския и Чановете - те имат на доста места в града http://chanove.com/index.php?option=com_content&task=view&am … 137&Itemid=32

# 232

Всеки може да се научи стига да има желание! Практиката го доказва!  Wink Иначе зависи в кой район си и къде ще ти е удобно да ходиш. Аз играя в Младежкия дом. Репетициите води балет-майстора на Странджанския ансамбъл - Ивайло Стоянов. Сега август ще почиваме. От септември ще се открива и нова група за начинаещи. 

# 233
  • Бургас
има и в смк-то и дюн също. в смк-то мисля, че ги спират лятото

# 234
В "Славейков" съм и ако от септември има група за супер начинаещи като мен-ще се пробвам Wink

# 235
  • Бургас
В "Славейков" съм и ако от септември има група за супер начинаещи като мен-ще се пробвам Wink
И аз така Blush Миналата есен имаше група за начинаещи в "Димчо Дебелянов", но докато се наканя да отида, хората сигурно вече не бяха начинаещи Joy Този септември съм се нагласила да ходя със сигурност, ако пак има начинаещи.
Аз, в кое СМК, в ПТБ ли newsm78

# 236
  • Бургас
 Rolling Eyes ми аз само едно знам-това зад старата поща. http://sportclub-iliana.com/burgas/index.php?page=contacts

# 237
  • Бургас
Rolling Eyes ми аз само едно знам-това зад старата поща. http://sportclub-iliana.com/burgas/index.php?page=contacts
О, благодаря, имаш предвид на "Шейново" 3 Simple Smile Аз помислих, че в "Славейков" и затова се учудих Blush

# 238
Опитайте! Гаранция давам,че ще ви хареса. Първо фолклора ни е необятен и е много интересно да го опознаваш. Другото - след тежък ден отиваш и мислиш за стъпките , следователно се отърсваш от проблемите, които те натискат цял ден. Завързваш запознанства и приятелства и се забавляваш със всякави хора. Репетициите преминават неусетно и не те натоварват по никакъв начин. Често се ходи по купони, на които сме се събирали до към 500 човека. Последно на "Хоро край Поморийския бряг" бяхме толкова. И всички сме за едно и също там. Усмихнатият непознат човек те хваща за ръката и тропкате.
На Desito и Goldie им подпалих чергите  Laughing
Репетиции се провеждат на много места из града. Въпросът е да ви е удобно мястото, денят и часа.
Ако нещо не сте очаровани от преподавателя, опитайте и на още едно място, преди да сте си казали, че народните танци не са за вас.  Peace
Аз направих забележка за продължителното обсъждане на фитнесите, а тя каква стана ... Моля да ме извинят тези, на които съм досадила!

# 239
Верно ми запали чергата на мен-от кога бера срам по разни събирания, че едно хоро не мога да изиграя Blush
Goldie, давай от септември да ходим двете, да не се срамим поотделно поне Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт