Къде в Бургас (32)

• 97 168
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Къде в Славейков има магазин Липненски?

какво пък е това?

# 256
Здравейте!
Знае ли някой къде има арабски питки в Бургас, както и натурален ябълков оцет, нефилтриран? Също, ако някой знае къде може да се вземе кокосово масло най-изгодно, моля да сподели.
Хубава вечер!  bouquet

# 257
Здравейте!
Знае ли някой къде има арабски питки в Бургас, както и натурален ябълков оцет, нефилтриран? Също, ако някой знае къде може да се вземе кокосово масло най-изгодно, моля да сподели.
Хубава вечер!  bouquet

В Пикадили, Кауфланд и Карфур в стария МОЛ.

# 258
EliMery, благодаря ти!  bouquet За всичко ли важи?

# 259
  • Бургас
куфари скоро мярках някъде в центъра...мисля че беше в уличката на кафе малибу

# 260
Куфари, леки и хубави, има в магазина на Самсонайт. Намира се в блока зад спирката на 211 на Ботева (първата). Мисля, че нея наричат Трапезица. Блокът се намира на Ботев и Сан Стефано, но входът му е откъм Ботев. (Извинявам се за нескопосаното обяснение).

# 261
EliMery, благодаря ти!  bouquet За всичко ли важи?

да

# 262
Куфари, леки и хубави, има в магазина на Самсонайт. Намира се в блока зад спирката на 211 на Ботева (първата). Мисля, че нея наричат Трапезица. Блокът се намира на Ботев и Сан Стефано, но входът му е откъм Ботев. (Извинявам се за нескопосаното обяснение).

не, това не е Трапезицът
това е спирката на Ботева  Peace
Самсонайт са хубава марка, но като цяло скъпи.

# 263
Благодаря, момичета! Другата седмица ще ги обиколя.

# 264
  • Бургас
Куфари има в почти всеки магазин за чанти.
Виждала съм в магазини "Тонино", както и в магазина за чанти до пицария "Палас" на ул."Богориди" и мисля, че бяха на нормални цени.

# 265
EliMery,

дадох вариант за магазин за куфари. Ненужно е да даваш каквито и да е квалификации, отнасящи се до твоя джоб. Това е просто вариант. И още малко офтопик - някак дразнещо е да се изказваш почти по всички въпроси и то менторски.

Къде в Бургас има шапки за плуване? За дете ми трябва.

# 266
EliMery,

дадох вариант за магазин за куфари. Ненужно е да даваш каквито и да е квалификации, отнасящи се до твоя джоб. Това е просто вариант. И още малко офтопик - някак дразнещо е да се изказваш почти по всички въпроси и то менторски.

Някакъв проблем ли имаш?

# 267
Не. Никакъв. Ти? Simple Smile

# 268

Купих и очила и шапка преди две седмици от спортния магазин на Богориди срещу музея. Магазина е точно  до аптеката на ъгъла с Антим I. Има избор - различни марки и различни модели, цветове, размери
Същия магазин има и щанд на самия басейн, но на басейна избора е по-беден и цените са малко по-различни  Wink   

# 269
Благодаря, Ками!
Сетих се кой е магазина.
п.с. Скоро мисля да те притеснявам за кафе Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт