Къде в Бургас (32)

• 97 165
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
В новата брошура на Карфур, която е в сила от 17.07, има куфари.

# 271
Някой да е виждал това някъде в Бургас:http://www.dani88.com/index.php?option=com_content&view=arti … new&Itemid=50? Много ми трябва, а не ми се чака да го поръчвам от разни сайтове...  bouquet

# 272
  • Бургас
Здравейте!
Водят ли в Меден рудник някъде  зумба?
Благодаря!

# 273
  • Бургас
Знае ли някой дали в Бургас има диетолог ( незнам къде другаде да питам ) и да даде координати ...

# 274
Знае ли някой дали в Бургас има диетолог ( незнам къде другаде да питам ) и да даде координати ...

В Angel Face  предлагаха такава услуга. Не знам дали имат още.

# 275
Аз съм  много  доволна от Огнян Симеонов - Изготвя хранителен режим  и  те съветва през цялото  време , диетолога е в София  , но се свързваш с него по скайп   с  видеовръзка .
Ако те интересува на лични  мога да  ти пратя  скайпа му  и   телефона  Peace

# 276
  • Бургас
Знаете ли къде поставят хубаво снопчета мигли? Става въпрос за мигли, чиято издръжливост е около месец и повече, а не обичайните изкуствени мигли, които се използват еднократно до свалянето на грима.

# 277
И Енджи Касабие ходи в хотел Приморец и прави консултации, не знам вече какво е мнението ти за нея.

# 278
Къде мога да си боядисам черен панталон ?Преди знаех за Кауфланд химическото

# 279
Здравейте!

Къде мога да си купя маска за очи за спане? Само, че ми трябва по-малък размер, т.е. да не покрива и челото, а само самите очи, нещо като тип очила, само че да не убиват чак като се легне на една страна. Иначе при широките, от допира на материята и потта ми по-точно от челото, ми излизат пъпки. Аз, ако изрежа моята, мисля, че няма да стои, ще се измества твърде лесно, защото и сега, въпреки, че е достатъчно широка да покрива повече, ми се мести, не скрива достатъчно светлината.

Благодаря предварително!  Hug

# 280
  • Burgas
Къде мога да си боядисам черен панталон ?Преди знаех за Кауфланд химическото
А там вече няма ли го химическото?

# 281
Цитат
Някой да е виждал това някъде в Бургас:http://www.dani88.com/index.php?option=com_content&view=arti … new&Itemid=50?

В Практикер . Купувала съм същото , но преди 2 години . Има ефект .

# 282
Дрехи боядисват в Белина еко и химическото чистене на Булаир, не се сещам как се казваше.

# 283
EliMery,

дадох вариант за магазин за куфари. Ненужно е да даваш каквито и да е квалификации, отнасящи се до твоя джоб. Това е просто вариант. И още малко офтопик - някак дразнещо е да се изказваш почти по всички въпроси и то менторски.

Къде в Бургас има шапки за плуване? За дете ми трябва.

В Jumbo също има шапки и очила.

# 284
Здравейте!

Къде мога да си купя маска за очи за спане? Само, че ми трябва по-малък размер, т.е. да не покрива и челото, а само самите очи, нещо като тип очила, само че да не убиват чак като се легне на една страна. Иначе при широките, от допира на материята и потта ми по-точно от челото, ми излизат пъпки. Аз, ако изрежа моята, мисля, че няма да стои, ще се измества твърде лесно, защото и сега, въпреки, че е достатъчно широка да покрива повече, ми се мести, не скрива достатъчно светлината.

Благодаря предварително!  Hug

Ако не съм в тотална грешка, мисля, че гледах в Айко, до касата.

Общи условия

Активация на акаунт