Къде в Бургас (32)

• 97 452
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
Освен от Йоги, месо пазарувам от още два магазина:
Ричи- срещу бистро Мърфи до офисите на Тв Mix и един магазин на Гладстон, но не му знам името, до пресечката със Самуил е. И в двата държат на качеството и няма да ти пробутат развалящо се или вече замразявано месо.

# 376
  • Бургас
някъде продават ли само аксесоари за кукли? примерно нещо такова, но без куклата? http://vegatoys.com/view/5407.html
и също - кукли баба и дядо?

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 15:36 от _az_

# 377
  • Бургас
Има ли някъде в Изгрев офиси на Виваком .....в Пикадили са го затворили ,дали е преместен някъде  newsm78 .....някой знае ли ?

# 378
Има ли някъде в Изгрев офиси на Виваком .....в Пикадили са го затворили ,дали е преместен някъде  newsm78 .....някой знае ли ?
Същият магазин го преместиха в Меден рудник.  Mr. Green Мисля че в Изгрев има в Бургас Плаза.  Peace

# 379
  • Бургас
Моля, препоръчайте ми хладилен техник. Rolling Eyes

Ако все още не сте намерили, сервиз за хладилници има на ул. Калоян, в отсечката между ул.Самуил и ул. Христо Фотев (бивша Димитър Благоев).

Благодаря много!
Не съм  намерила още, а нуждата ни от техник става все по-осезаема.

И аз не по темата, ама наистина тук четат и пишат повечко дами Embarassed Някой да е имал "сблъсък" с хирург поради врастнали нокти на краката или да споделяли с него отзиви за подходящ такъв Rolling Eyes От години си патя от това нещо и все закрепвам положението с педикюристката, но сега от 2-3 месеца е ужас и колкото и да ме е страх и да не искам, май трябва да ходя да ме "резнат" малко Tired Но искам да е поне при някой, който не е джелатин и направо да маха цели нокти, а да има опит с такива проблеми и да може да махне само врастналата част (чувала съм и за моделиране направо на нокътното ложе, ама ме съмнява някой тук да е чувал и практикувал такова Rolling Eyes). Извинете пак за спама, ама ако някой успее да помогне, много ще съм хепи Peace

Един хирург от първа поликлиника махна така част от нокътя на дъщеря ми. Обаче не му помня името:(
кабинета е горе на втория етаж (дали не беше и третия?), в Първа поликлиника. Наистина изряза само врасналата част. Съжелявам, че не мога повече да помогна, може би ако питаш на регистратура...

Ние също ходихме миналата пролет при хирурга в първа поликлиника. Аз също не помня как се казваше и затова не отговорих веднага, а порових да намеря амбулаторния лист, за съжаление безуспешно.

Човекът се справи чудесно, вече повече от година щерката не е имала проблем. 
Когато навремето ни дадоха направлението за хирург, (пръста беше станал ужасен) звъннах на нашето джи пи и тя просто ми каза: заведи я в първа поликлиника.
(моите наблюдения също сочат, че  най-добре е да се довериш на лекар, който няма изгода от това, да направи най-скъпото от всички възможни неща)

# 380
  • Бургас
По-назад в темата се издирваше марката "Юриаж" - днес в аптеката на водната палата видях, че са много добре заредени с продукти на марката.

# 381
За месото да споделя и аз че освен от Йогито, взимам и от Краснодар- месарницата Башев,мелят и кайма,но има само свинско.

# 382
  • Бургас
Месо ядем от ул.Кирил и Методи, най-вече от този , който е по-близо до Немската болница. Другият, който е по-близо до Демокрация също е пробван, там по-често има телешко.
Не, че някой е питал, но да си кажа новото откритие  Laughing за детско качествено и евтино бельо, италианско.  Магазина е на Калоян, близо до Фердинандова. Нямам нищо общо, честна дума, но ако решите изтрийте ме. hahaha

# 383
kade po to4no se namira tozi magazin
i kakvi za zenite na belioto ?

# 384
Не, че някой е питал, но да си кажа новото откритие  Laughing за детско качествено и евтино бельо, италианско.  Магазина е на Калоян, близо до Фердинандова. Нямам нищо общо, честна дума, но ако решите изтрийте ме. hahaha

Може ли да опишеш къде по-точно се намира магазинът - от коя страна на Калоян, има ли име или някакви "отличителни белези"?
А, вече са питали и преди мен Simple Smile

# 385
Някой знае ли в коя аптека продават какаово масло  Peace

# 386
  • Бургас
Цитат
Някой знае ли в коя аптека продават какаово масло
Маслата купувам от магазинчето за здравословни храни до църквата Кирил и Методи. бНе съм сигурна за какаовото, но в по-малките магазинчета и аптека са по-гъвкави и можеш да си го поръчаш да ти го доставят.
Бельото като гледам на картата трябва да е нещо като номер 20 на Калоян. Между препаратите и Фердинандова.

# 387
  • Бургас
Момичета да питам, дали някой може да даде координати на добър психолог?

# 388
някой знае ли какво е разписанието на автобусите и маршрутките от Сл.бряг до Бургас? Rolling Eyes

# 389
Какаово масло имаше преди в една аптека в Славейков-отдясно на Била,там където има детски магазин,има и една аптека.Оттам съм купувала,но беше преди около 2 години  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт