Февруарче на море без памперс дупето си ще пече! (46)

• 35 538
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
И Диди и Моника са страхотни  Peace

И...аз да питам пак нещо по градинските въпроси....(сигурно съм ви писнала вече)...
Чух че деца родени началото на годината можели да кандидатстват с преден набор...Някой знае ли дали е вярно и дали става дума само за Януарски чеда?

# 616
благодаря гърлс за снимките /Коте и Юхуу/ с-т-р-а-х-т-н-и  са! не можах да преценя дали Моника или Алекс приличат повече на теб, но сте страшно чаровни и тримата Simple Smile
Юхуу, защо точно в Сапарева баня решихте? супер сладка Диди  Heart Eyes
слънчо, вие сте много работни, признавам ви  Peace пък за Танчето няма да говорим, сега ако каже, че време за рисунки по ноктите е намерила ще я призная Wink  Hug

# 617
Ири, Коте, снимките са ви чудесни, вие двете- още повече, а децата ви- най-много!  Heart Eyes
Днес я сколасах, но ми е уморено и ще лягам... Дано да не е изключение това добро стечение на нещата и да успяваме да се гледаме някакси и самички. Амели, определено за декорации време нямам- това става при наличието на минимум една "бавачка" около мен.  Laughing А за времето- не е истина как лети само! Ей на, минаха 3 месеца и свекървата пак замина (тоя път не мога да се оплача)! Ето и Ния вече е на 9 и половина месеца! Утре-вдругиден за рожден ден ще мислим вече и ще проходи. Още ми е мамина глезанка, но откак' пропълзя ми е една идея по-леко (на кръста и гърба  Mr. Green ).
Вчера се видяхме с Виктоар и Криско в Русе. Децата много се забавляваха заедно, ние с мама Вики също. Беше много приятна среща. Вики запамети моментите с хубави снимки и си направихме спомени.  Heart Eyes
Слънчи, Коте, я недейте да скромничите!  Wink И вие сте оправни булки, знаем виии!  Hug
Гууд найт, лейдис!

# 618
  • София

Дюдю!  Crazy

Много ми се спи, а колко неща имам за свършване днес...  ooooh!

Юхуу, защо точно в Сапарева баня решихте?
Ами наблизо е и имаме познати с вила.  Flutter

Танче, сигурна съм, че ще се справиш с двете дребни. То само да са здрави, де...  Hug

# 619
Добро утро!
Първо позакъсняло да честитя рождения ден на кака Моника!Котенце да ви е жива и здрава!Личи си,че сте изкарали страхотно!
Юхче много е красива Диди,пу-пу! Heart Eyes
Танче ти си герой,аз само със Сияна и не мога да свърша толкова работа колкото ти с двете кукли Simple Smile
Ние си ходихме до Горна,малката много се забавлява с каките и батковците си.Видяхме роднини,добре изкарахме.
Аз също съм влюбена в детето си,спи при нас,рядко изявява желание да спи в леглото си.Има дни в които само я водя до яслата и повече не я виждам,защото като се прибера тя спи и ми е адски криво и още не мога да свикна с това.Свекърва ми си направи устата,че другия път като се наложи да я гледат да я пратим там,но аз категорично отказвах и не мога да ви опиша колко странно ме гледаха тя и етърва ми Crazy

Тази сутрин като я заведох в яслата,децата седяха на течение!Да видим колко дни ще изкара този път #Cussing out
От 11 часа съм на работа,та отивам да поошетам!

# 620
  • Burgas
ДД! Как сте момичета?

Мерси за кафенцето Hug

Аз май се разболявам, главата ме боли, гърлото, смуча тука едни хапчета, дано ми се размине  Tired

Лек ден и успешна седмица на всички!

# 621
  • До Балкана
Здравейте! Дойдат ли почивни дни, аз форум не отварям и съм пропуснала празника на нежната балеринка! [color=purple]Честит рожден ден на Мони, да е много здрава, все така прекрасна и нежна и много късмет и пожелавам! [/color] Коте, Коте, най накрая да ви се насити човек и на трима ви! Определено много си отива "роклето" и бижутата!  Hug Heart Eyes Чудни сте! Виждам забавата е била еднакво емоционална и за малки, и за големи! Grinning
Танче, дано да е така при вас - спокойно и леко! Ще ти дам пример - тези 4 почивни дни майка ми и брат ми ни бяха на гости и искам да ти кажа, че Бо не се издържаше - ужасяващ, хленчещ каприз, който крещеше като бесен дори не се усмихваше гадинката, не спеше добре изобщо. Тръгнаха си преди обяд и детето ми си стана отново моето умерено хленчещо и крещящо капризче! Наличието на много хора в къщата, особено баби, рефлектира винаги върху Бо! У дома е така! Видях снимките ви с Крис и Вики - прекрасни сте! Hug
Ех, Мери, браво на пухената Ина, че вече е добре! Само така, а за обожанието, мисля, всички ни гони! Mr. Green
Слънче, то съвсем дребна работа се е отворила с тези 4 лампи, а? Laughing Като каза за дрехите, трябва и аз да преровя на Борил нещата, за да видя с какво разполага и да започваме голямото обличане! Wink
Аник, стягай се и да ти се размине разболяването!
Пухе, да те гледат женичките колкото искат, но не виждам на този етап как бих си оставила детето извън града да ми го гледат. Няма значение майки ли ще са, баби ли ще са, лели ли ще са. Пожелавам течението сутринта да не се отрази на Сиска! Simple Smile
Еми, пописах си сега какво! Flutter
Успешна седмица, момичета!

Последна редакция: вт, 11 сеп 2012, 09:44 от Dallcheto

# 622
  • Най-зеленият остров
Привет момичета.
Ние си бяхме в Бургас през почивните дни, че нещо нашите баби само се разболяват и бяхме на повикване.
За първи път заведохме децата на конната база, да пояздят малко кой пони, кой кон  - е няма такъв кеф. Много им хареса и сега искат пак.
Пухи, напълно те разбирам че на този етап не си даваш детенце. Преди и аз бях така. Дени до третата си годинка не беше спала без мен. Навсякъде ходехме все заедно. Сега искам да се отърва от двете кипри само за 24 часа, но май няма много желаещи  Laughing.
Ани, оздравявай и хайде на стадиона, но след родителската среща.
Танче, браво на теб   bouquet. Аз не съм толкова организира, все не ми стига времето. И аз разгледах снимките във фейса и много ви се радвах.
Да се похваля, пак захванах 90-дневната диета. Предния път свалих 10 кг, но за съжаление почти си ги върнах  Embarassed. Да видим сега докъде ще стигна.
Лек ден момичета, аз се стягам за родителска среща на Дени.

# 623
  • София
Добро утро Simple Smile
Да сложа аз кафето тоз път:

Спи ми се, ама много. Но ще ми се наложи да се събудя, щот имам много работа и нЕкой, евентуално аз, трябва да я свърши.  Mr. Green
Пухи, напълно те разбирам за терзанията ти. И да ти кажа те подкрепям... как ще си изпратиш детето на толкова км от теб, още повече при хора, с които то не общува ежедневно, не е свикнало и още повече в къща, която то не възприема като "вкъщи". Ако се налага - друг въпрос, като под налага се разбирам форс мажор. (Имах такъв форс мажор с каката и нямаше как, 2 седмици беше в свекър ми и свекърва ми, защото чичото на мъжа ми, за 5 годишнината от сватбата ни беше планирал отпуската - резервирано и платено пътешествие до Виена, без да ни пита някой за планове, та нямаше как... романтично пътешествие без Софи). Аз моите ги пускам, ама и те си искат да спят на вилата при майка ми и баща ми. Даже майка ми ги гледа цяла седмица там - искаше й се да отбием Калина, сигурно е последното кърмаче в темата, засега постигнахме обаче само разреждане на кърменията до сутрин и вечер и нощем - пак е нещо.  Peace
Далче - пред публика е чудо... имат си кой да се застъпи за тях и са меко казано нетърпими, усещат се тарикатчетата малки  Laughing При Софи беше много силно изразено, при Калина не толкова, защото с много разправии бабите и дядовците "увряха", че трябва да се спазва единен курс на действие, защото иначе и на тях им излиза през носа.
Аник, оздравяввай бързо!  Hug
Еми хубав ден ви желая, а аз ГО заФащам.!

# 624
  • Плевен
Help!!!
Радина от няколко дена няма температура, отшумя и обривът по главата, та...понеже до момента я храня с Хипоалергенно мляко, по препоръка на педиатърката, започнах да добавям по 1 лъжица нормално мляко, на принципа на захранването. Но...оня ден ѝ избиха наново пъпчици по лицето, а от вчера започна и повръщане, което е в резултат на отхрачваща кашлица. Ама има и друго...понеже се наплаших с тази температура, май започнах да я понавличам повечко, та...сега дали пъпките и повръщането са в резултат на алергия към нормалното мляко или пъпките са от претопляне, а повръщането е в резултат на задна хрема?...М?...Аааа между другото акитата ѝ станаха много хубави, откакто давам по малко и нормално мляко...Преди това бяха на пяна, в най-добрия случай изглеждаха като горчица, а сега...направо са си хубави.., доколкото може да са хубави едни лайна....Офффффффф...Направо ми писнА. Още 2 години как ще издържа, докато и това стане що-годе разбран човек, просто немам на представа...

# 625
  • Burgas
ДД!

Мери  Hug и това ще мине, така е докато пораснат, дано пъпчиците са от прегряване, а за повръщането т.к. Ивето като има хрема е все задна и като бебе мн повръщаше от тая хрема, от една страна добре изхвърля храчките, лекарката тогава препоръча по често да храня с по-малко количество.

Слънчи и на мен ми се спи, вечер какво ми стана до 1,2 часа не мога да заспя и сутрин съм  Tired

# 626
  • offshore & overseas
Mr. Green

Последна редакция: ср, 12 сеп 2012, 00:36 от Мяуче

# 627
Мяу, как ме кефиш с това символично разписване... hahaha
По повод снимките - разкош някакъв. Heart Eyes
Не съвсем оторизирано, моля ви се, ама децата чий са, бре?! Joy
Затвърждава ми се убеждението, че съм била професионален фотограф в предишен живот (забравил всичките си умения в този). Много, ама много обичам такива снимки, пълнят ми душата просто, с часове мога да ги съзерцавам. Laughing

# 628
Не съм чела назад, но да се обадя че сме живи. То с тоя ФБ форума малко назад остава.. Аз нещо много се разработих, почивка няма, ако не броим тия четири дни сега дето бяха. Да се оплача - с пикаенето няма проблем, но със срането ... ако не е в гащите няма къде да е. Тая вечер съм прала лайняни гащи само... ТРИ пъти. Реве ми се, честно... Ще му купя пак памперси и ще си ги носи до старост, писна ми!

# 629
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
... Ще му купя пак памперси и ще си ги носи до старост, писна ми!

Joy hahaha Joy

Hug

Общи условия

Активация на акаунт