Февруарче на море без памперс дупето си ще пече! (46)

• 35 536
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
  • София
ДВ!  Hug

Видях прекрасни снимки, момичета, всички сте супер!  Hug

Бръмби, нема да се даваш, и у нас е така, вече месец е без памп, ама акането се е случвало броени пъти на правилното място. пера и така, все някога ще станат нещата.  Mr. Green
Ради, януарчетата могат сега /т.е. от септември нататък/ да кандидатстват с предния набор, като обаче ако си избереш предния набор, не можеш да се прехвърлиш във вашия за тази учебна година... нещо такова беше като условие. Най-добре пиши в обратната връзка на ИСОДЗ, че инфото ми е от миналата година, ся не знам да не са променили нещо. Peace

Ние сме добре, децата на градина, ние на работа. Макси вече е в новата градина, зася нещата са добре.

# 631
Телеграфно да се разпиша, че тези дни само чета.  Живи сме и мърдаме, обаче аз още се адаптирам към домакинстване и ходене на работа.
Мерка най-вероятно си я претоплила малечка(аз съм много добра в това упражнение)
Мяу и Слънчето много обичам да ви чета. Коте, само аз не ти видях тоИлета и прекрасните деца, ама телеХона ми е смотан и снимки не виждам, та дано опра тез дни до компа.
Толкова за сега, че сънчо ме вика.

# 632
  • Burgas
Ника, Бръмби ша стане, ша стане  Hug не се предавай те на памперсите  Mr. Green

# 633
  • Бургас
Добро утроо !

Мяу, нищо не успях да прочета какво си писала.  Crossing Arms Heart Eyes

Адашче, прекрасни снимки разгледах !!!  Hug

Юхче и Диди е прекрасна !  Flutter

Мери, от претопляне са много ситни пъпчиците, без връх, без нищо.  Rolling Eyes

Аз ходя наляво надясно по задачки и не се спирам. Димана е ок, чудя се дали да й давам нещо преди да започне ходенето на ясло, даже из ФБ групичката ни скоро се дискутираше това, но друго освен клеева тинктура май няма да давам.

Хубав ден .

# 634
  • София
Добро утро Simple Smile

Днеска ще направим последната ваксина на Калина, сигурно няма друго дете в темичката, дето още да има да се вкасинира с ваксините до 2 г.  Crazy Стискайте палци да не мине котка път, че имам сериозните опасения, че ако не я направим, може да не ни допуснат до ДГ, което ще е доста неприятно, предвид на факта, че вчера платих таксата за 1 срок.
Съни - и да даваш и да не даваш посдилващи препарати - едни деца боледуват повече - други по-малко. Въпрос на имунна система е.  Peace Аз давам на Калина Марсианци - ония, дето са като желирани бонбони. Да ти кажа, добре й действат. Ако обича желирани бонбони - ще можеш да ги даваш като награда  Peace
Мии, на мен това напасване - работа + деца ми отне около 8 месеца. Вярно, че аз съм от явно по-бавно развиващите се в това упражнение, но като цяло си е процес и трябва всички участници да свикнат в него. Нормално е да ти се се струва, че и време за до тоалетна нямаш...

Ох, захващам кушищата работа, която имам. Оказа се, че Големия Зор ще трае чак до края на април 2013...

# 635
ах, че хубаво кафе!!! благодаря съни   bouquet

аз не съм писала тези дни, че съм на една пречистваща диета /демек само плодове и чай/, а като съм гладна съм много зла и затуий се бях покрила  Crazy мъж ми като чу, че ще я правя много се разсърди  hahaha оообаче вече е към края си и се чувствам добре. утре ще се захранвам и така че види ми се края.

бръм, ника, според мен на тази възраст наличието на биберон-залъгалка е по-голямо зло от това, че акат в гащите. все пак имайте предвид, че си пишкат на правилното място, което значи, процесът е осъзнат, още малко и с акото така ще стане. търпение!  Hug

имам нужда от съвет! амели не иска да заспива сама. като стане време за сън, задължително трябва да съм при нея, напоследък и в леглото си не иска да е, докато не заспи. всеки следобед и вечер прекарваме поне час въртене, приказки и т.н. докато заспи. мисля след 1-2 седмици да я преместя в нейната стая, но нещо ми подсказва, че още по-голяма драма ще е  Rolling Eyes, направо не знам, какво да правя, вие как бихте постъпили?

# 636
  • Burgas
Здравей те!

Минавам да се похваля, започвам нова работа  newsm44 толкова съм щастлива и най-вече се радвам, че ме наемат заради самата мен, а не заради някой друг или връзки....тъкмо вече се бшх отчаяла и мислех, че няма да се получи, дано всичко е наред и оправдая очакванията, много съм щастлива.

# 637
  • София
Привет!

Радвам се за живите, че се разписаха!  Hug Между другото май вчера на паркинга при Пиротска видях Бръмби, ама ние с мъжа ми в кола, тя в кола, ние бързахме, не вървеше да спирам, за да се уверя и поздравя.  Crazy

Успех на новата вълна ясленичета!  Peace

Амели, това, което описваш като проблем при вас, при нас е обичайно положение. На пръсти се броят случаите, когато дребната е благоволила да заспи сама. Иначе, дори и да е изморена, ме вика, обяснява ми разни неща, пеем песнички, говорим за минали събития... Ако успее за час да се тръшне е успех, може да плямпа до безкрай, полуразбираемо.  doh Ние в квартирата тук нямаме детска стая (странно е разположението, което сме възприели, защото мъж ми нали работи от вкъщи и то по нощите често), та не се тормозя кой знае колко.  Rolling Eyes

Аник, честита работа! Много се радвам за теб!  Peace

Айде, връщам се обратно и аз на работа. Междувременно пека (за пръв път) един кекс с тиквички, в поредния отчаян опит да прилъжа госпожицата да хапне от въпросните тиквички. Мирише хубаво засега.  Thinking

п.с. Няма такава вкусотия!

Последна редакция: ср, 12 сеп 2012, 13:37 от Юхуу

# 638
Здравейте.Преди малко си изпратих гостите от Добрич,моя приятелка от детските години ни гостува заедно с мъжа си.Много добре ми подейства да се видя с добри приятели от родния град Heart Eyes
Аник честита да ти е новата работа.Успех!!!! Peace
Амели незнам какво да ти кажа,ние Даниел го люшкахме до близо 2 години,камо ли да го оставя сам в стаята.Но ей го на, сега заспива абсолютно сам.Слагам му две плюшени играчки и се бори с тях,първоначално обаче стоях при него,но постепенно като виждах че се залисва с играчките и взех да излизам и постепенно нещата взеха че се получиха.Може пък твоята кукла още да не е готова,отложи малко този момент и нещата ще се получат от само себе си. smile3521
Мери как сте?Как е Радина?
Бръмби и аз снощи прах акита. hahahaАко го улуча да го сложа на гърнето-добре,ако ли не-си пера наакани гащи и си свиркам WhistlingНаистина и аз незнам вече как да се справям с тоя мой син.
Хайде аз се захващам малко с къщна работа prostor clean 1dishes newsm64

# 639
 wavey

Аник честита нова работа и успех!

Ние изкарахме 5-6 дни на морцето, но моя слънчо от петак е със сопол ( не го броя него за кой знае какво заболяване ), но от снощи е  се с температура 39 градуса, цяла нощ реве, не сме мигнали...казва че го боли гърло, все си дърпа ушите, особено дясното.Та днес се завърнахме и веднага на лекар, леко възпалено дясно уше и хубава гнойна ангина.Днес цял ден спи, а в малките периоди, в които не спи само реве, а за капак и нещо се подриска  Tired Довечера почваме антибиотика, Аугментин , от който ме предопредиха, че може се подриска, а той вече се подриска и без да сме го почнали...та много весело приключи при нас морската ни почивка  Crazy

# 640
  • Плевен
Здравейте. Абе драмата при нас продължава. Добре, че поне тук чета хубави новини - нова работа, прием за ясла и т.н. Браво за това, дано все така да продължавате. Радина има алергия към белтъка на кравето мляко. Днес се потвърди със сигурност, та ще минаваме на Аптамила, който е най-пречистеният. Поне ще е безплатен....Та така. Измъчи се детето, та и ние покрай него. Стискайте палци да не му се мръщи много и да го прояде, че направо съм умряла за сън вече. Айде лека на всички и успех в начинанията.

# 641
  • София
Добро утро Simple Smile

Светкавичке  Hug Разбирам те чудесно как се чувстваш и желая бързо оздравяване на дребчо!

Аник, честита нова работа! Много профисионални успехи да пожънеш, ако искаш, сподели с нас - по магистратурата ли е или е просто нещо друго?

Мерка, с тия пенести акита ... имах известни съмнения за АБКМ. По подобен начин я диагностицирахме и при Калина. Калина беше само на кърма, така и не можа да пропие дори и ХА мляко. Ефектът е, че аз имам да свалям едни 40 излишни  Embarassed. Хубавото е, че алергията се преживява, ето, вече й няма нищо и пие прясно краве мляко с литри.  Peace И двете ми деца бяха с АБКМ, захранването е бавно и трудно, но ... предупреди и бабите, че не е шега работа това и трябва да се внимава. Успех и дано успее да приеме аптамила от раз. Тя на хидролизата ли минава директно или ще имате проби с хипоалергенно мляко и соя? Колкото до вкуса на т.нар специализирани млека - мога да те уверя, че е повече от ужасен, макар че Софи обожаваше соевото си мляко, от което на мен ми се повдигаше (с извинение).

Ради, стискам много усилено, ей го - 15 дойде! Дано да имате късмет  Praynig

По кафявия въпросТ: Софи ми беше така. Справихме се с малко прогресивно -агресивни методи, както казва Бръм. Отначало си разкавахме приказка, как трябва да седне на гърнето/тоалетната и как кафявото произведение ще плува, ще иде в една тръбичка, после в една рекичка и накрая в морето. Гледахме го и как плува в тоалетната  Sick... По-нататък вече ми писна да меля глупости нон стоп и й казах, че й забранявам да ака и няма да й сложа памперс... е зора я подгони и от тогава нещата си влязоха в релси. Може и на някой от вас да е полезно!  Peace

ХУбав ден ви желая!

# 642
Добро утро!
Честита нова работа Аник!
Амели Сияна заспива по същия начин.Дори в случаите в които сме тримата вкъщи,трябва задължително да легнем и двамата с баща и,не може само аз да я приспивам или той.Иначе става,търси другия,докато не легнем всички заедно не става.
От месец насам не дава да гасим и лампата,чак след като заспи я светвам.Нощем се буди по сто пъти и ме пита "Аз какво искам?-искам вода Simple Smile "
Деси засега нищо не и давам,но ако започне пак много да се разболява ще му мисля.
При нас много кофти го направиха.Вече храната се носи в яслата и бройката се дава днес до обяд за другия ден.Та аз мога ли да преценя днес сутринта като я водя,дали утре сутринта ще е всичко наред Crazy
Мери важното е,че вече се знае от какво е Hug
Ради стискам палци!
Аз това не го знаех,че може да тръгне сега на градина.Като питах госпожите,те ми казаха,че няма как преди другия септември.Има ли друго февруарче което ще седи до 3г и половина в ясла?
Успокоих се,че разсъждавате като мен относно пращането на Сияна при бабите Grinning
Отивам да направя едни пълнени чушки и едно крем карамелче,че съм втора смяна.
Приятен ден желая на всички!

# 643
Благодаря момичетаа...голямо стискане трябва да е че вече за 6 места за 86 деца Simple Smile) Още 2 дни ще е голямото напрежение Simple Smile)
Дразня се че 2 от местата просто ей така ги запълват,защото се съмнявам да си запишат децата тъй като са 3-то и 0-лево желане...но какво да кажа-хора всякъкви.....

# 644
  • София
Благодаря момичетаа...голямо стискане трябва да е че вече за 6 места за 86 деца Simple Smile) Още 2 дни ще е голямото напрежение Simple Smile)
Дразня се че 2 от местата просто ей така ги запълват,защото се съмнявам да си запишат децата тъй като са 3-то и 0-лево желане...но какво да кажа-хора всякъкви.....

Ради, тез с 3-тото и 0-вото желание най-вероятно ще бъдат приети другаде, тях дирекшън бих ги изключила от сметката.  Peace Във всички детски градини са се насмели да уплътняват групите и даже са се свързали с ЧДГ да предоставят някаква база за дечица - тука 10, там 15...
Просто аз лично стискам палци на Аля да извади късмет... число с 001 мисля, че ще е достатъчно Wink
Така де, дано намажете, че догодина идват избори за парламент и кмет ...

Общи условия

Активация на акаунт