Февруарче на море без памперс дупето си ще пече! (46)

• 35 551
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
Теди,честито и тук,безпроблемна бременност и едно сладко бебче ти желая!
Далче,аз като не особено голям привърженик на хомеопатията бих отишла при педи,но това си е лично мое мнение Peace
Ей,мноо кофти с тези сборни групи,поне при нас няма такъв проблем,е един два дни ми казваше"никам тая гупа",ама до там беше,сега пак си ходи с желание Mr. GreenАз съм малко гузна,че си стоя вкъщи,а детето ми е на градина,но като виждам че там се чувства добре,по-добре отколкото да стои с нервната си майка.А съм нервна,защото съм безработна,а работа като за мен на хоризонта няма,в краен случай и аз ще ставам продавачка някъде като ми свърши борсата Sad
Утре ще си подавам документите за една магистратурка в Лесото,стиснете едни палчета да ме одобря Wink

# 181
  • София
М, да, Мери, това се чудя и аз - педиатърката казва ела утре ще изпиша АБ, вземи изследването. Хомеопата казва ела с изследването ще видим какво може да се направи. Къде да отида, мамицата му! Голяма ми е дилема и не знам защо съм се пренавила толкова! Thinking ooooh! Чак си се учудвам! Я, кажете как бихте постъпили вие?
Бих отишла и на двете места. После ще ми дойде решението отвътре - някой от двамата сигурно би ме убедил повече.  Crazy Mr. Green

Теди, клюкарките от фейсбук разбрахме бързо.  Crazy Честито и тук! Да ни държиш в течение, нали?  Flutter

Оф, Малвина, не се коси. Hug Ще изгрее и при вас слънцето! Здрав, прав човек, с желание да работи, няма да остане без работа.  Hug

# 182
  • До Балкана
Май нямам пари и за двете места.  Embarassed Confused
Първичния преглед при хомеоп. е 40 + лекарствата после.
При педи АБ ще е около 20-40 така че трябва да избера едното от двете. Иначе и аз имах мераци да се засиля и при двамата. Tired

# 183
  • София
Май нямам пари и за двете места.  Embarassed Confused
Първичния преглед при хомеоп. е 40 + лекарствата после.
При педи АБ ще е около 20-40 така че трябва да избера едното от двете. Иначе и аз имах мераци да се засиля и при двамата. Tired

Уф, трудна работа тогава.  Rolling Eyes

# 184
  • offshore & overseas
Макситрол-а също е АБ, макар и локален. Далче, може пък това да е решението. newsm78
Аз не бих се занимавала с хомео, но това съм аз, пълен скепсис по отношение на тази „нАука”, та... не ме слушай може би. Twisted Evil Хм, аз сигурно още повече те обърках, уф...

Последна редакция: чт, 12 юли 2012, 15:34 от Мяуче

# 185
Да,може би този макситрол ще свърши работа,а ако не си слагала до сега в нослето на Бо си е почти сигурно Peace

# 186
  • Плевен
На Тино му мина за 7 дена. Пробвай, ако не стане го води на доктор...Низита и след 5-10 минути Макситрол, сутрин и вечер.

# 187
  • До Балкана
Да, благодаря ви момичета, ще я нагласим някак. Сега се е събудил и със силни болки в гърлото! Shocked Че се гърмим!

# 188
  • София
Далче, и аз съм за педиатъра.  Peace Да се оправя бързо БоHug

Диди пък я взех в много добро настроение. Както и предполагах, проблемът е в едната лелка.  Tired Иначе детска му работа - чудесно си играла с децата, искаше да излиза да играе с тях (пък аз бързам да я взема, да не би да се травмира  Crazy), иска и утре да ходи на ясла. Shocked Не искаше да се прибира, ние пък не можем да излезем (боли ме крака и куцам  Crazy ) и сяяя трябва да я занимавам у нас.  Mr. Green

# 189
Далче, стискам палци за скорошно оздравяване! Praynig
Амели, честито! Много се радвам за теб.  bouquet
Точно днес (или пък вчера  newsm78) си мислех за нова бременилка и как е Сашкова. Rolling Eyes
Мяучо, ти що така дискретно (почти незабележимо) съобщаваш такива важни новини? Laughing
Къде ще ходите и кога? Hug
Нас ни държаха 6 часа без ток заради подмяна на някакъв кабел и целият ми ден отиде по дяволите. #Cussing out
Нито работа можах да свърша, ни да си почина...и сега естествено сядам да работя. Crossing Arms
%$@№*§€@$№%€№@$%€§. #2gunfire

# 190
  • София
Добро утро!

Да взема да турна едно кафенце Simple Smile

Такааа. Далче - бързо да оздравява Бо!  Praynig Аз също съм за педиатъра.  Peace
Амели, честито! Лека и безпроблемна бременност ти желая с чуден резултат накрая Simple Smile И моля дръж лелите в течение  Hug
Коте, у нас пък нямаше (или е имало с намалено налягане ) вода. Разбирам и съчувствам, ама с тока е по-гадно! Дано да са приключили и да можеш спокойно да отхвърлиш купищата работа  Hug
Юхче, какво ти е на крака? Бързо да се оправяте, ха дано проблемната лелка да излезе в отпуск, че да се успокоиш и ти  Hug
Хубав ден ви желая, аз също имам купища работа, но поне ме крепи, че до отпуската остава днес + още само една работна седмица!

# 191
Добро Утро и от нас...

Амели желая ти най-леката бременност и прекрасно бебче на финала!

Да попитам и тук да ми препоръчате някакви витамини,най-вече за кожата,коса и нокти...
Получих преди няколко месеца зверска алергия към препарати и немога да се оправя изобщо ами и по-зле става...Целите ми ръце са в рани и вече тръгна и към пръстите на краката...Трябва да не пипам вода за да се оправя-а това знаете всички няма как да стане...та незнам как ще се оправя от таз гадост и за това ми се щеше да се подсиля и с малко витамини и ще се радвам да ми препоръчате Simple Smile))

# 192
  • До Балкана
Добро утро!
Отидохме при педиатърката, защото Бо започна да кашля по-сериозно, а и такъв беше плана, поне да му чуе гърдите. Изписа АБ Амоксиклав - не бях чувала за такъв, но не бях чувала и за "моцарелата"  де! Simple Smile))) Освен това му изписа и Вентолин - сироп, защото започва да има хрипове и т.н. И него не сме ползвали до сега. Айде, вече трябва да се оправяме, да мре всякаква неканена гад. И за нас с мъжа ми изписах един АБ, потвърдих го днес при педи, каза че става и сега дружно тримата се лекуваме.  Praynig Hug

# 193
  • София
Далче, как можахте накуп да се тръшнете?  ooooh! Да се оправяте бързо!  Peace

Ради, не мога да ти помогна, но най-добре потърси дерматолог (както те посъветваха вече във фейсбук). Дано се оправиш бързо и ти! Peace

Коте, ужасно е това с тока. На нас ако ни спрат тока сме загазили здраво.  Crazy И ние като Слънчи бяхме лишени известно време от вода (всякаква).  Tired

Слънчи, от хубуу ме боли.  Crazy Оня ден ми очертаха новата татуировка и то... Втория и третия ден са най-гадни. Вече изхабих 1 Витамерфен, 1 и половина Бепантен и 1 Пантенол.  bowuu

# 194
Привет и мерси за закуската!
Аз закусих с праскова и две чаши кафе. Grinning

Слънчи, от хубуу ме боли.  Crazy Оня ден ми очертаха новата татуировка и то... Втория и третия ден са най-гадни. Вече изхабих 1 Витамерфен, 1 и половина Бепантен и 1 Пантенол.  bowuu
Ей туй зорлем да се мъчиш не го разбирам. Crazy
Като че ли страданията са ни малко...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт