ДЕКУПАЖ_45 "Огледален свят"

• 71 281
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
  • пловдив
Прекрасни неща сте сътворили момичета  Hug
GenovevaG перфектна както винаги  Heart Eyes
lluna а се правеше на скромна- " ... само си мацам..."  Продължавай да си "мацаш" , много ми паресват мацаниците ти  Joy
Didia кратунката е страхотна  Hug не че безсънието е полезно, но пък благодарение на него, каква красота си създала  Wink
tini7 чинията е толкова елегантна  Crazy обратен декупаж ли е ?!
vanina_g и кое по точно ти е непипнатото на иконите  newsm78 защото аз не бих пипнала нищо повече  Wink
Аз обаче съм с пръзни ръце  Embarassed сега съм на вълна поставчици за яйца.... имам и малко започнат декупаж, малко пана, пластмасова кутийка за сладки.... но като довърша тогава снимки  Peace
ето поставките за които говоря
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/577824_10151358843 … _1109104069_n.jpg

и понеже не съм сигурна дали съм качвала снимка на вазичката, която довърших преди време за базара... с риск да се повторя  Blush
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/75571_539045432797 … 1_224299316_n.jpg

# 586
Здравейте момичета!
Радвам се, като гледам какви красиви неща сте публикували. Ще се опитам да коментирам няколко странички назад. Ако изпусна някой нека да не ми се сърди. Аз все още съм много "боса" и не знам дали имам право да изказвам мнение, но наистина сте направили страхотни неща.
Vanina_g - иконите са страхотни. Релефите с шаблон ли са правени?
lluna - "черно-бялото" е много стилно. Харесаха ми поставките за яйца.
tini7 - всичко, което правиш е супер професионално. Тази чиния с цяла салфетка ли е? Няма никакви гънки.
Lepenka 05 - хареса ми много чинията с момиченцето. Другите също са много хубави.
Di_Mer - това не ми прилича на първи опити с напукване. Много хубави пукнатини. Въобще всичките ти неща ми харесват. Аз се пробвах с еднофазно кракле - въобще не ми се получи. Ще пробвам пак.
Дидиа - страхотни кратунки. Вече гласиш Великден май.
GenovevaG - много красиви неща. Сигурно са трудни за изпълнение - заслужаваш адмирации за това, че ги предоставяш за благородна кауза.
antom - перфектна във всичко, с което се захванеш. Поздравления за мартенския базар. Поставките за яйца са супер.
Аз продължавам да чета старите теми и да се уча. Голяма "краста" е този декупаж, от което страдат гоблените ми. Сега опитвам релеф с финна шпакловка. Харесва ми как става.
А сега да ви покажа какво направих и подарих на приятелки за 8 март.
http://kapchica.snimka.bg/other/razni.717447.29876622 - от тук до края.

Приятен и ползотворен ден.

# 587
  • София
Genoveva G-мерси.Панера за яйца-(ако това имаш в предвид) миналата година от един руски сайт -във фейса всички си ги нашихме.Повечето неща са за базарите на ДБМ

# 588
  • пловдив
Kapchica60 прекрасни подаръчета си натворила за приятелките  Hug

Ето моите поредни пана
http://media.snimka.bg/s1/1827/029897927.jpg?r=0
и пластмасовата кутия за сладки
http://media.snimka.bg/s1/1827/029897928.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/1827/029897929.jpg?r=0

# 589
Ехаа, ама колко се радвам че ви харесват иконките, не мога да ви опиша!   bouquet
И да, "по-правилните" релефи са с шаблон, другите са без - с натрупване и оформяне на универсален кит, обаче със специалната шпатулка, такава извита, дето си купих - рускините му викат "мастихин" - много удобна работа!
 lluna, черно-бялото е станало много хубаво, и аз съм му фен!
GenovevaG, дъските са уникални! Ще има ли такива на пловдивския базар - ще си взема една, която и да е и ще си я закача да си я гледам за еталон!
Kapchica60, страхотно си ги зарадвала приятелките, бъди сигурна!
antom, е тия пана са твоя запазена марка! Много сладурска форма, много качествено и много настроение! Как пък не ти се къса по краищата на шпатулките, дето се свързват една с друга, направо  #Crazy
 Hug

# 590
  • пловдив
vanina_g нареждам шпатулките възможно най гъсто когато ги залепям и разбира се грундирам с бяла боя и С200. Грунда попада и във фугичките и това ме спасява обикновенно  Mr. Green

# 591
Благодаря за похвалите, но съм много много далече от всичко показано от вас Simple Smile
Нямам да изброявам поименно,за да не пропусна някой ,но всичко видяно тук е майсторски изпълнено и с много вкус! Поздравления  bouquet

Тук направих едни бурканчета с практична цел:

http://florianka.snimka.bg/arts/hhs.733656.29899839

# 592
  • София
Бисерка_а -За първи път ми харесва капачка на буркан! Идеята е гениалнаИ
Антом-Аз не съм никак скромна Mr. Green  Laughing,обаче покрай някои изказвания и дебати в групитете на фейса, се замислям дали е редно да пращам неща за базарите ,като са толкова оплювани новацие,работещи с"подръчни " материали..Т.Е логично е за там да е най-добрите неща.И понеже съм "прилежна"(пък и си знам че вкуса ми не е като на "хората")-за това се замислям дали е редно да се пращат тези неща.Ама-ще си изживявам и аз като Котенцето от съседната тема екзенстенциални кризи и ще си пращам всякакви "б,,,,"-по думите на любимото съпружие.  bouquet

Последна редакция: чт, 14 мар 2013, 08:58 от lluna

# 593
Antom, от къде ги взимаш тези шпатулки ?

Kapchica, моето кракле също е еднофазно. Имаше 2 вида, продавачката ми показа на едни картончета как изглеждат по-малките и по-големите пукнатини и аз си купих от първия вид. После много се изненадах, че ми се получиха толкова големи пукнатини. Бях гледала едно видео как се ползва краклето и там обясняваха, че колкото по дебел слой е втората боя, толкова по-големи ще са пукнатините. Може да слагам и повече кракле, знам ли... Доколкото разбрах краклето не трябва съвсем да е изсъхнало като слагаш втората боя, малко трябва да лепне.

# 594
  • София
Di-mer ne sym Antom но-шпатулите се купуват от санитарен магазин.Аз съм в София-около Пирогов има около 5 лв,са  bouquet
Иначе еднофазно кракле-моето е МАРАБу-колкото е по-дебел слоя кракле-по едри пукнатини.Краклето приемрно хоризонтално,боята отгоре вертикало.Не трябва да се повтаря с боята и аз не го чакам да изсъхне съвсем.Накои го сушат сус сешоар-ставали по-хубави пукнатини.

# 595
lluna   bouquet

Да, забравих да кажа, че не трябва да се повтаря боята, която се слага върху краклето. Но в посоката, в която съм нанасяла краклето, нанасям и боята после. И аз понякога суша със сешоар като нямам време. Моето кракле е на Nerchau.

# 596
Бисерка_а -За първи път ми харесва капачка на буркан! Идеята е гениалнаИ
Антом-Аз не съм никак скромна Mr. Green  Laughing,обаче покрай някои изказвания и дебати в групитете на фейса, се замислям дали е редно да пращам неща за базарите ,като са толкова оплювани новацие,работещи с"подръчни " материали..Т.Е логично е за там да е най-добрите неща.И понеже съм "прилежна"(пък и си знам че вкуса ми не е като на "хората")-за това се замислям дали е редно да се пращат тези неща.Ама-ще си изживявам и аз като Котенцето от съседната тема екзенстенциални кризи и ще си пращам всякакви "б,,,,"-по думите на любимото съпружие.  bouquet

Благодаря ти! Не съм очаквала такъв комплимент за нещо толкова семпло  bouquet

# 597
  • Бургас
. . . tini7 чинията е толкова елегантна  Crazy обратен декупаж ли е ?! . . .
Да Ани обратен декупаж, Kapchica60   цяла салфетка е. Има си малки гънчици, но  с малко вакса от към гърба на салфетката и просто пукнатините от краклето стават малко повече  Mr. Green

Диде страхотна кратунка, аз такаи не успях да си намеря кратунка за да се пробвам  Confused
Гени прекрасни неща пак си показала - и толкова много. Всички много ми харесват , чудни са просто   Peace и дъските и чиниите и бутилките, а двете бурканчета с готвачите са ми любимите   bouquet
antom чудни са паната - запазена марка са ти  thumbsup thumbsup, поставките са сладурски, а вазичката е прекрасна
lluna много добър "експеримент". На мен черно-бялата гама ми е любимата.
Kapchica60 сигурна съм че приятелките ти са били много доволни от подаръците си  Peace
Хубав ден на всички   bouquet

# 598
      Здравейте феи на декупажа.   Hug

Искам да ви покажа една кутия с два вида релеф - с шаблон и пушено-печено лепило. И двете техника за първи път ги пробвам, но много ги харесаха - http://lepenka.snimka.bg/hobby/2013.728407.29918800
 Също и шишенца с вино за 8-ми март. За празника всичките бяха с боядисани дъна и имат фандифлушки, но аз ги снимах по-рано.Тогава имах възможност - http://lepenka.snimka.bg/hobby/2013.728407.29918786.  Голям зор видях с махането на етикетите и каквато съм загубена чак на 8-та бутилка се сетих за лесен начин - с шпатулката с която се чисти металокерамичен плот. Махат се за секунди, ако предварително са накиснати.

Пожелавам ви приятен уикенд.

# 599
Относно изказванията във ФБ групите,меко казано съм изумена и ми са толкова смешни момичетата,които оплюват...........
Преди 5 год,когато започнох да се занимавам с декупаж(а и доста от другите момичета,които са тук  са от тогава) нямаше нито структорни пасти,нито силиконови четки,нито кой знае какви материали!Всичко си бърках ме и си правих ме релефи с каквото можем,някои(като Виванова ) си правиха и предметите сами с папие-маше.......и пак правих ме прекрасни неща!!!
Според мен истинското творене е да можеш да направиш от нищо-нещо!С професионални материали,е лесно и почти всеки ако се постарае ще стане...........
ТАКА ЧЕ ИЗПРАЩАЙТЕ спокойно неща за базарите,независимо дали сте нови,или дали нещата са ви с подръчни материали!Точно това е оригиналното!

Общи условия

Активация на акаунт