Да отпуснем душата 3

• 25 596
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
Mани, мани! ooooh!
Надежда, добре дошла!
Бабе, ади ма няма ли да избухнеш вече с някой фото newsm78 Що си толкоз заспала днес? Ко прай снощи пак Thinking

# 31
  • София
Добро утро тутманичета!

Сигме, на теб кога ти записаха следващ час за Вожда?

Наде, добре дошла  Hug Голям купон е тука, да знаеш  Mr. Green

Стринка ви днеска е на интервю за работа. Да видим ще ме огрее ли или ще си кибича цяло лято вкъщи! А пък може да се изнеса при Бабето за няколко седмици, да я наглеждам, че много палава е станала напоследък! Simple Smile

Усмихнат понеделник!  Grinning

# 32
Значи не беше извънматочна, както ме беше страх за теб.
Е по -добрият вариант е било.

Айде стига толко спам. Радвам се, че си добре вече  Hug

Пики, утре на обяд съм при вожда. Ще ме оглежда интериорно  hahaha
Ма кат му занеса високият хормон какво ще каже.
Запазвам си правото на кафе с Пепа  bowuu

# 33
Благодаря ви момичета за топлото посрещане Hug Hug Hug
Всички ще успеем, то е ясно. Просто пътят ни е по-трънлив...

# 34
  • София
Добър ден! Кака Ви е станала отдавна и вече работи ooooh!
Наде, добре дошла!
Слънчо, мерси за закуската....де да бях на морския брягггггг...............

# 35
Алооооо, работещата, какво бабе? АЗ съм се трудила днес да ви приготвя и сервирам закуската ааааааааа Crossing Arms Crossing Arms

# 36
  • СОФИЯ
Русалинка айде успех на интревюто да минеш да кажеш кака си се представила   bouquet hahaha ако не си се справила добре те пращаме при бабето да оправяте заедно  hahaha кой кога ша нагрежда не е ясно, но требе като сте на линия да сте  Party Party Party

# 37
  • СОФИЯ
Алооооо, работещата, какво бабе? АЗ съм се трудила днес да ви приготвя и сервирам закуската ааааааааа Crossing Arms Crossing Arms

hahaha hahaha hahaha Слънце явно Ванчито още спи, ма хем спи хем работи  newsm78 newsm78 как стаа тая работа не знам  hahaha hahaha

# 38
ми Сънце още не съм се разсънила

# 39
  • София
ООо, Слънчо, извинявай душко, ама нали Бабето поднася почти всеки ден такива закуски- та се обърках  bouquet  bouquet  bouquet
поправих се веднага Praynig

# 40
  • София
Русалинка айде успех на интревюто да минеш да кажеш кака си се представила   bouquet hahaha ако не си се справила добре те пращаме при бабето да оправяте заедно  hahaha кой кога ша нагрежда не е ясно, но требе като сте на линия да сте  Party Party Party
Какво интервю newsm78 newsm78 newsm78

# 41
Ванче мерси че ме отбеляза по погрешка  Joy Joyма днеска Слънчо ме изпревари,аз още съм нали ме видя де Joy Joy Joy Joy Joyкат съм от сериял да съм де Joyпък нали утре пак ша го играя
ма много си заспала Ванче днеска ,тя Пуки писа ма кой да чете

# 42
Ма, бабе, ко си са зачохлила? Я пий там нещо да не са ти студени крайниците, че срамота в туй време Laughing ама си готина иначе- признавам hahaha hahaha

Ванче, за работа каза жената! Добро утро  Joy Joy Тя работила била малеее, мале hahaha

# 43
Пепо ти що не ме отразяваш  newsm78

# 44
Виката дали се е проснала на плажа вече как мислите?

Общи условия

Активация на акаунт