Да отпуснем душата 3

• 25 598
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
6 пари, но си струва. градините са невероятни, разни лебеди и пауни щъкат навсякъде. един лебед беше приклещил група рускини в едно кюше............... нема такъв купон. и аз първа писта с телефона - клип снимам.
запознахме се със собственика, поздравихме го........... другия път като отида се надявам да е завършен на 100%. тогава и 20 лева ще дам

# 691
Малко трудно със завършването.
По спомени тоя замък се строи от 20 години.
Но и вт ози си вид е много красив  Peace

# 692
Момичета, ще поспамя малко- Предните два дни имах много силни контракции  Shocked . Имала съм такива след трансфер към 7- 8 ден. Сега ми се падна някъде 6-7 ден след овулация. В началото бяха по-слаби, но после станаха болезнени, даже и но-шпа не помогна. Ходих, лежах, все тая. Сега ми няма нищо. Имала ли е някоя от вас подобни преживявания, или пък знаете ли на какво може да се дължи  newsm78

# 693
третогъзие, човекът каза че от 16 години го строи. тамън внуците ще ги водя  Joy

Елла, на мен ми се е случвало това с контракциите и нямам обяснение защо. само знам че като ми дойде беше бая обилно

# 694
Вико, поне ме успокои, че не съм само аз  Mr. Green . Моя док е в отпуск, а не ми се ходи при друг 

# 695
не се притеснявай. нищо страшно няма. дишай дълбоко  Joy Joy Joy Hug Hug Hug

на мен ми се случва често, но не се силни контракции. явно лигавицата и мускулатурата са в двубой  Joy

# 696
Аз съм обвинила тези контракции за неуспехите ми, но като се видя с док той ще каже дали съм права. За първи път ми се случи без да съм в процедура та за това се шашнах

# 697
не се шашкай

# 698
Сега по темата: в неделя моето гъзие заминава за 2 седмици до щатите  Mr. Green , малко да се разсея. Надявам се да посъбера положителни емоции.
А този замък си го записвам в листа- трябва да се посети.
Пепа се губи  newsm78

# 699
хубаво е човек да се поразсее  newsm10

# 700
Ела може ли да ти нося куфарите  Joy

# 701
Проблем ли  newsm78
Нещо жестоко си се объркала.
Тая тема е страхотна и ще си остана в нея докато родя.
:shock СИГМАААА ти сега с друг ли намери да се ядеш newsm78 Вий прокудихте бая хора ооттук в случай че не си забелязяля Peace Peace

# 702
Сигме, на драго сърце, но ти имаш много важна работа да свършиш сега   preggo  късия протокол няма и да разбереш кога е минал

# 703
  • СОФИЯ
Проблем ли  newsm78
Нещо жестоко си се объркала.
Тая тема е страхотна и ще си остана в нея докато родя.
:shock СИГМАААА ти сега с друг ли намери да се ядеш newsm78 Вий прокудихте бая хора ооттук в случай че не си забелязяля Peace Peace

Защо и теб ли те "прокудихме"  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 704
  • СОФИЯ
Елла аз мога ли нещо друго да ти нося  newsm78 hahaha hahaha hahaha та и аз да дойда  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт