Да отпуснем душата 3

• 25 597
  • 731
  •   1
Отговори
# 720
Лятото и аз смятам да съм с бебета в детската градина на Пепа.
Вико ти да не ни готвиш изненада  newsm78
Каката, нямам никакви други оплаквания, освен лудостта, но тя ми е отдавна и за постоянно  

# 721
каква изненада имаш предвид, душа
щото съм като факир, всичко вадя от ръкава. сега тренирам изчезване по въже  Joy

# 722
Нали писа, че не знаеш дали ще правиш опит, та за това, да няма някое чудо

# 723
  • София
Какето лежи някъде под дебела сянка и мързелува - надявам се, че иначе другия вариант е - много работа

кви гларуси ма Каке, от де? то и медузите бегаха от нас, камо ли човек
Вико, мързелувах 2 дена на вилата. Вчера на сватба, днес-реанимация....ке се умирга Sad Sad Sad Sad Sad
Вико, толко ли бехте страшни ма, знам, че косми не махате...ма чак толко не може да пораснат за 1 седмица newsm78 newsm78
А относно тръбите ти- ще е като моя случай- ще видиш Peace Peace Peace Peace

# 724
Момичета, отивам да посвърша малко работа, до после

# 725
Заинтригувахте ме с тоз замък сега. Ще взема да го посетя и аз.  newsm78
Много ми е хубу кат се появи някой (в два образа) и каже нещо умно и съвсем на място. Пълни ми се душата значи.
Ванче, ко мрънкаш ма? Да би мирно седяло не би чудо видяло.
Бабчето къде е пак newsm78

# 726
  • София
Айде да помрънкам тогаз щом искате- ми от няколко дена ме боли корема, дойде лелката с 4-5 дена по-рано....обаче продължи да ме наболява корема и то горе в дясно.....и червата не са ми в ред....
освен това целия гръб, врат и ръце са ми схаванати......
Отделно Слънчо, и недоспиването, ама за него не се оплаквам Peace Peace Peace Peace

# 727
# 728
Ааа, отивам при първа възможност.

# 729
някой нова тема ще пусне ли?

# 730
Слънчо, мястото е невероятно. трябва да се завлечеш

пускам нова тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=667012.new#new

# 731
  • СОФИЯ
Слънчо, душичка си ми ти  Hug Hug Hug Hug
ей на туй яко ще се изсмея
Много ми е хубу кат се появи някой (в два образа) и каже нещо умно и съвсем на място. Пълни ми се душата значи.

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Айде коя ще пусне новата тема  newsm78 newsm78 newsm78 ма така да я пусне, че да има повечко положителни емоции, повече заряд, повече усмивки ..... да я закичи с един амулет който да ни пази от уроки, лоша енергия, от раздвоение на личността и всичко лошо  newsm78 newsm78 Joy Joy Joy
Това според мен може да го направят  Титка или Сигмето  newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт