Отговори
# 75
Не ми е бяла косата, защото е тъмно руса и побелява трудно, ама на мъжа ми половината е бяла вече  Laughing
Мъже НЕ ИСКАМ!  Naughty Дръжте си ги  Laughing
Сладко  ... искам 2 порции обаче  Joy
От Спортса до сега оплаквания нямам, въпреки че пазарувам все ефтинийката. Тези дни чакам един бански за мен, който не се знае дали ще ми стане  Laughing и сандали за големия, но предполагам има и лоши попадения.
Ятце, ако не им е скучно са идеални деца  Peace Ама всеки ден не става ... Ако са на село при нашите на свобода и пакости на воля нямам грижи изобщо! Става като при вас.
Ееее, Гале, супер новини!  Peace
ДК-то я отказахме от доста време. Снощи с такъв кеф излапа едно голямо парче мусака, че мед ми капна на сърцето  Laughing Днес на обяд пак ми я уважи  Mr. Green Драпа към хладилника, драпа и като го отворихме веднага дръж мусаката  Laughing
Днес ми беше един скапан ден. Не знам защо всички бяха решили, че е подходящо да ми се карат. Занимавах се и с бюрократи, които хал хабер си нямат какво правят и защо го правят. Накрая целия зор се оказа на халост и плановете пак се сринаха ... Кофтииии, кофти ден.

# 76
Привет момичета, благодаря ви за позитивната енергия  Hug

Както бях сигурна, нищо и няма на малката. Днес и пуснаха едно ЕЕГ, което беше в норма и ни пуснаха. Ще разкажа как стана цялата работа, но не мисля, че може да се извлече някаква поука Simple Smile Просто е факт, че си отглеждам глезанка, която освен това е и кралица на драмата  Laughing  Нали от малка все е на ръце в някой и почти не се е наранявала, затова приема много драматично всеки удар. Случката се случи докато търчеше нанякъде, хваната за мен. Спъна се, а понеже моята ръка беше потна и в този момент бях леко разсеяна, успя да ми се изплъзне и се пльосна по лице. Удари си най-вече челото, почна да реве и почти веднага се захласна. Като спря да диша, припадна, отпусна ми се като парцал в ръцете и почна да пребледнява. Аз почнах да и духам в лицето, да я разтърсвам леко, викам името, накланях я назад, но да ви кажа не мисля, че нещо от това помогна. Беше в безсъзнание и не мисля, че усещаше. Сега чета, че било хубаво да се напръскат със студена вода и да се извие главата леко назад, за да е по-лесно да вдишат. След малко (не знам колко малко, стори ми се много дълго) пое въздух, стегна се, хлъцна и пак същото  ooooh! Втория припадък продължи по-кратко време, като се събуди повърна и продължи да хлипа. Дадох и да суче, за да се успокои по-бързо и тя заспа  Shocked
След няма и 10 минути я събудих - ококори се и се хилна все едно нищо не е било и почна да се закача с приятелката ми, с която бях в момента  Crazy

Не мисля, че се удари чак толкова силно, защото съм виждала сума ти деца да падат така и нищо да им няма, аз все пак и ударих една лека контра, преди да я изтърва, затова мисля, че е по-скоро от стреса, а повръщането от силния плач. Но естествено се психирах заради повръщането и заспиването и хукнахме към Пирогов. Снимаха я, всичко ок. Докторът обаче каза, че трябва да ни приемат за наблюдение. Питах го дали е наложително и той почна да ме плаши с някакви подобни на епилептични припадъци. Честно казано леко ме усъмни и се обадих на педиатъра ни. Той обаче също потвърди, че трябва да ни наблюдават, защото двойния припадък и повръщането били признаци за комоцио. Една друга докторка, която ползваме, когато ЛЛ го няма, пък каза, че повръщането просто показвало, че по-дълго време не е дишала. В крайна сметка ни приеха с диагноза комоцио, но не разбрах съвсем дали бяха убедени в нея или само се съмняваха. Според мен второто, ще видим като излезе и епикризата. Иначе по време на престоя не са ни правили нищо, освен ЕЕГ-то днес.
Аз междувременно успях да дрънна главата на Сашето в един парапет, като я разхождах в двора   ooooh! добре, че не беше много силно.

Тука трябва да ви благодаря за темата за бабини илачи. След инцидента първо минахме през къщи и я намазах с олио, после се сетих за свеки на Дейзи и отгоре сложих сол за по-сигурно (нямаше охлузено). Мисля, че имаше много добър ефект - беше почнало да се надува, спря и стана само леко синьо. И до момента е така, но няма болки или някакъв дискомфорт.

И да споделя, в стаята имаше едно малко сладко бебенце, което беше изоставено от майка си, недоносено, с разни проблеми, оперираха го през ден  Sad Много ме впечатли социалната работничка, която се грижеше за него - като майка го гледаше. Много ми стана жал за бебето и даже се замислих дали да не навивам ММ да го осиновим, но си дадох реална сметка, че с моята глезла няма да имам възможност да му дам грижите, от които има нужда в момента.

Та това беше. Според мен ако не беше толкова ревлива нямаше въобще да стигаме до доктор. Но казвам ви, за тези минути ли бяха, секунди ли бяха, в които стоеше безжизнена в ръцете ми, животът ми се скъси с няколко години. Дори в момента на припадъците си спомнях каквото съм чела, че състоянието не е опасно и отминава от самосебе си, но това не ми попречи да се шашна.
Сега обмислям купуването на каска, за смях на целия квартал  Embarassed

Иначе Сашето даже прояде малко болнична храна. Не искаше да си играе в двора, нещо не и допадна, но в стаята си игра добре с едно 12-год. момиче. Даже я слушаше и когато детето я караше да казва "мама", "тате", "баба" и т.н. Сашето повтаряше  Shocked А аз ако я карам, само ми се хили и гледа умно. Имахме драми с рентгена и ЕЕГ-то. На рентгена трябваше баща и да я държи да не мърда, аз бях отвън, защото нали я кърмя още. Леле какво дране, какъв рев. Ако не знаех какво предтавлява, щях да си помисля, че я колят. На ЕЕГ-то пак  ooooh! Докато не и дадох да суче, през това време и пеех и така успях да я задържа достатъчно дълго мирна на едно място без да реве и да си скубе датчиците  ooooh! Абе както казах - имам си drama queen Simple Smile

И за финал, не зная да се смея или да плача, следобяд излязохме да обиколим квартала, аз скочих да набера едни джанки и си нараних глезена. Не знам, разтегнала ли съм нещо, какво, ама сега почна да се подува и да боли и утре не знам дали ще мога да ходя  ooooh!

Виждам, че доста от дечицата ни са каскадьорчета напоследък - много се радвам, че ги понасят лесно и се оправят бързо. Стискам палци да оцеляват все така леко.

Булче направо падам, като чета за твоите разбойници. Не знам дали издържаш, защото имаш силен дух или те са го тренирали в теб, покрай пакостите си Simple Smile

Надеждата с малко закъснение, да ви поздравя за добрите новини за Борянка  Hug

Айде стига съм досаждала Simple Smile

# 77
Добро утро!
Ние сме станали в 6.40, а сме си легнали в 11.30  Laughing Всъщност аз убивах нерви и си легнах в 1  Crazy Както и да е. Довечера пътуваме за София, а утре сме на сватба. После в неделя трябва да се върнем, защото в понеделник мъжа ми е на работа, а вторник аз съм на един дядо неврохирург да събере ЛКК и да ми продължат болничния. В сряда МОЯ МИЛОСТ ще шофира около 450 км за да закара дребното домочадие на село, където ще е кръщенето.  Rolling Eyes Ако дядото неврохирург не се беше опънал да съм точно на деня там или поне някой друг да му занесе документите от София щяхме да си идем директно на село и да спестим камара пари и километри. Обаче късно разбрахме, че няма да се получи, понеже първо бяха казали, че ще занеса документите по-рано и след 3.07 ще си ги взема. Всичко организирахме и ХОП изненадааааа. Ние нали сме бъкани с пари видите ли, та сега и това  Crossing Arms Предполагам, че поне седмица ще фотосинтезираме зарад тези пътища. Как ще ги измислим идея си нямам!
Кама, наистина много деца падат по този начин, но не е задължително всяко падане да предизвиква комоцио  Peace Добре си направила, че си отишла и послушала лекарите. Голям ужас е било с тези припадъци, а и всичко ...  Hug  ooooh! Справила си се чудесно!

Честит имен ден на всички с имената Петя, Петър, Павлина, Полина, Павел

# 78
Cama, радвам се че всичко е наред Hug Звучиш много спокойно, а това е важно. Паниката винаги е лош съветник Hug Лорис редовно си е с цицина на главата, имаше и онзи ден една. Решил да слиза по стълбите, пълзейки, но с главата напред ooooh! Какво да го правиш, вече като падне, даже не реве. Що да се хаби като след 5-10 минути пак ще падне Laughing

Ето по кафе:

И тук да кажа мамите от София: Утре (събота) в 19:00 ч. ще си направим женско парти в mr. Pizza на ул. Верила. Който иска и има възможност да заповяда. Ще се радвам да се съберем повечко хора. Много ще е весело, да знаете! Hug Wine Glass

# 79
Забравих да честитя именния ден на всички, които празнуват. Днес имен ден имала и Кремена (сега го разбрах). Честит имен ден на Кремена мама (ако се казва така) Laughing  bouquet Честит имен ден и на малкия Пепи на Мимоза,  сигурно има и още, но не мога да се сетя ooooh! Hug
Хубав ден  love001

# 80
Добрутро
Кама, супер си реагирала, бързо и решително, аз не знам дали нямаше да се стопоря в несвяст Rolling Eyes Да не се случва на никого! Praynig Тя Евридика го е казала- първо и моят се захласваше и правеше драми, после по-малко, после взе само да вика "ъ", а сега направо става и заминава... ooooh! Ама те свикват, хубаво, ама ние трябва да не свикваме баш и да си ги пазим все по-здраво, че понякога и най-невинното падане може лошо да стане...иначе как е кракът ти днес? За детенцето, което си видяла ми стана много мъчно Sad Дано му намерят хубаво семейство!
Булче , тоя дядо е за  #2gunfire Успех ти пожелавам с карането и мноооого кеф на тържествата  cheers
Друго няма, кака ви Зелда от понеделник е на работа  Crazy

# 81
Честит празник на всички, които празнуват днес!  bouquet  bouquet  bouquet

Кама, четох ти поста тази нощ и ми стана много страшно. Какво си преживяла само ти си знаеш, но по-важното е, че си намерила сили да реагираш съвсем адекватно. И напълно подкрепям, че е по-добре да ви следят ден-два, отколкото след време да откриеш, че не са взети навреме всички мерки. Hug Силно гуш на теб и на малката принцеса!

В този ред на мисли се сетих, че забравих да питам Примаверка как са? Това с пъпната херния ми е много страшно, защото аз съм имала като бебе, но съм се разминала с операцияата. Лизито също беше с лепенки на пъпчето и ми казаха много да я пазя и следя да не стане херния.

Булче, ще се справиш с всичко, ти си многорък Шива.  Hug Стискам палци всичко да мине гладко и приятно.
спирам, че ми връчиха една книга ... Crazy

# 82
Ауу, няма никой. Много ми е скучно, да знаете smile3507
Чакам и картата да се напълни, демек заплата да взема, ама няма ooooh! Уж, след 14:00 ч. щеше да е. Слизах вече два пъти до банкомата и няма никой... Mr. Green
Ей такова ми се хапва:

# 83
Кама, направо като чета разказите ви, сега и твоя, не зная, ако на мен ми се слуми нещо такова, как ще реагирам. Да знаете - много смели майки сте всичките!!!
Булче, ти май имаш повечко ръчички от Шива, ама си мъжка майка и половина!!! Да си изкараш чудесно на всички празници.
Дани, чак ти завидях за скуката Simple Smile, споко идва събота и неделя, виждам - партита си завормяте, суперско да си изкарате всички!
Е, и аз мисля малко да поотпусна юздите, че нещо ме е напекла жегата и ще експлоадирам - та ......... замислили сме една палатка, ама без малчо, та да си отпочина малко, само с каката. Другия път ще го вземем и него, според мен е готов, ама пусто мама иска да си отпочине малко. Та момичета - на палатката няма интернет и все едно, .... ще се "видим" в неделя.
Пожелавам хубав, весел и усмихнат уикенд на всички!!!

# 84
Тука съм, ама нещо ме е налегнал мързела....а и се нервирах, че една пратка от Продавалника се е забутала незнайно къде, следобед заминавам да се разправям като стане дребното, момичето , дето я прати, ходи да провери с номерчето, което има, и и казали, че е била доставена в сряда оща...а аз нищо не съм получавала  #Cussing out Ще ги избия тъпите лелки, отдавна са ми трън в очите, мудни и намусени всеки път ...

# 85
Амидалка, аз вече имам един подобен скандал в досието си  Mr. Green По телефона, на шефката на подразделението и да видиш как след 20 мин ми я донесоха на ръка.  bowuu Ама пак с караница.

Я да ви се похваля ... Ние тръгваме. Багажа е готов и натоварен, нахвърлян на бързо де. Всички седим и чакаме. Какво чакаме ли? Ами да се охлади водата за антибиотика на големия, който днес по обяд вдигна 40.1 Т и в крайна сметка се оказа с бактериална инфекция и възпалени бъбреци и пикочни пътища. И в гърлото има гной. Дал Господ гной в изобилие. Айде бай. Как ще караме не се знае. Има една приказка - първите 100 години ще е така, после все по гръб почивка  Mr. Green

# 86
Момичета от дни немога да ви прочета, че ни е супер бавен нета Twisted Evilчета,чета и си мисля колко хубаво е да си силен и да знаеш как да постъпиш в такъв момент,еми комплекси ми създавате да знаете Hug,аз съм супер страхлив заек,и за съжаление и малката е такава как не можа да се метне малко на баща си-той е пълната ми противоположност Crossing Armsта Дани е както я описва Кама-реве за най-малкото и от всичкои всички се плаши,да не говорим ,че не сме ходили на ДК поради тази причина отдавна,еми тя се захласва и педи последния път нещо и дърпаше ушите Cryняма да се оплаквам повече,но и с такива деца е много трудно Peace
Палчета за всички дечица Praynig

# 87
Ох, Булче мила, не знам как издържаш  ooooh! Прегръдки и дано бързо подейства АБ, че да си изкарате страхотно!  Hug
Ятце, приятно изкарване на палатка. Ние за неделя организираме пикник  Party
Кама, радвам се, че нищо й няма на малката кукла. А разказа - бррррр
А Пепи се задаваи с един бонбон тази вечер...добре, че го повърна после  ooooh!  Tired

# 88
Благодаря за подкрепата, момичета. Супер сте! И аз се надявам да посвикне с паданията и да види, че няма страшно, но сега известно време ще я пазя по-внимателно. Едно, че не искам да направим втора травма скоро, и ако все пак наистина е имало комоцио, трябва време да се възстанови и второ, искам на мен да ми мине малко стреса преди евентуален следващ инцидент Simple Smile Сега си я стискам за ръчичката колкото може и въобще вече не съм нетърпелива да проходи.

Ятце, весело палаткуване! И аз се гласях за палатка този уикенд, но ММ пак требе да е в Кресненското дефиле, а аз жегата там по това време не мога да изтрая, освен ако не съм в реката.

Кракът ми вчера за няколко часа успя да се подуе, да покуцам и на сутринта вече нищо ми нямаше Simple Smile Явно това беше предупреждение от съдбата да свия уши и да изчакам кротко кофти седмицата да отмине Simple Smile

Аз почнах да поръчвам ДК, че напоследък не сколасвам с готвенето. Познайте кой днес яде манджите от кухнята и кой KFC бутчета Mr. Green Жокер - аз останах гладна.
Сашето се разяде днес, като никога досега. Да видим докога.

Булче, лек ви път!

Сега се чудя, да работя ли, да готвя ли, или да взема да си легна...

# 89
  • Русе/Germany
Масата е пуста темата и тя е пусна. Къде сте?

Общи условия

Активация на акаунт