Мъже НЕ ИСКАМ!
Дръжте си ги Сладко ... искам 2 порции обаче

От Спортса до сега оплаквания нямам, въпреки че пазарувам все ефтинийката. Тези дни чакам един бански за мен, който не се знае дали ще ми стане
Ятце, ако не им е скучно са идеални деца
Ама всеки ден не става ... Ако са на село при нашите на свобода и пакости на воля нямам грижи изобщо! Става като при вас. Ееее, Гале, супер новини!

ДК-то я отказахме от доста време. Снощи с такъв кеф излапа едно голямо парче мусака, че мед ми капна на сърцето
Днес ми беше един скапан ден. Не знам защо всички бяха решили, че е подходящо да ми се карат. Занимавах се и с бюрократи, които хал хабер си нямат какво правят и защо го правят. Накрая целия зор се оказа на халост и плановете пак се сринаха ... Кофтииии, кофти ден.

Просто е факт, че си отглеждам глезанка, която освен това е и кралица на драмата
Втория припадък продължи по-кратко време, като се събуди повърна и продължи да хлипа. Дадох и да суче, за да се успокои по-бързо и тя заспа
Много ме впечатли социалната работничка, която се грижеше за него - като майка го гледаше. Много ми стана жал за бебето и даже се замислих дали да не навивам ММ да го осиновим, но си дадох реална сметка, че с моята глезла няма да имам възможност да му дам грижите, от които има нужда в момента.
Предполагам, че поне седмица ще фотосинтезираме зарад тези пътища. Как ще ги измислим идея си нямам! 

Честит имен ден и на малкия Пепи на Мимоза, сигурно има и още, но не мога да се сетя
Тя Евридика го е казала- първо и моят се захласваше и правеше драми, после по-малко, после взе само да вика "ъ", а сега направо става и заминава...
Успех ти пожелавам с карането и мноооого кеф на тържествата 

Ще ги избия тъпите лелки, отдавна са ми трън в очите, мудни и намусени всеки път ...
Ама пак с караница.
няма да се оплаквам повече,но и с такива деца е много трудно