Отговори
# 480
Айде и ние сме тука.
Добре си поприпках навън, не е като да не съм.  Whistling На другата Олимпиада смятам и аз да ходя, може би на бягане с препятствия ... Ще си метна една туника да не ми се вижда корема, че на лекоатлетките какви са ще се комплексирам,  и се мятам. Днес имаше една, не разбрах каква, си бягаше с кърпата на главата ...  Rolling Eyes

# 481
Хей хей
Аз ей сега питах във фб за реакция от инфарикс, че моят реши за първи път да направи такава баш на последната си ваксина #Cussing out Вчера към 11 майка ми го води да му я бият, къпахме го снощи отгоре отгоре, без да мокрим мястото, днес се надуло следобяд Confused Сега е доста, почти половин бедро и мисля пак да не го къпя баш Whistling Дано скоро му мине!
По повод амбициите, аз хубаво ви говорех, но истината е, че съм жертва на супер амбициозна майка и изкарах ужасно детство и не искам да правя така със Симо. Бяха ме записали на 100 неща, играех само ваканциите, постоянно бях заета и тъжно гледах тези пред входа с ластика или картите. А накрая насила ме набутаха в гимназия, пък и в университет, в които не исках да уча. Аз реално се преквалифицирах на 28 и почнах да се кефя на това, което правя Tired И не ме питайте защо съм се оставила така, и аз си се ядосвам на себе си...ама истината е, че като те почнат от дете с голямата лопата, влизаш в някакво русло и всичко следва от другото...ходиш на английски, кандидатваш в английска, учиш в английска, почти сигурно кандидатстваш МИО или право и т.н. Tired
Разприказвах се, а всъщност исках само дзак да кажа Blush
цун, отивам да гледам Иветчето Heart Eyes

# 482
Ама ние пет човека си оспамихме темата, а?  Mr. Green

Ох, следобяд изядох четири бъркани яйца със зелева салата и сега ще ми се пръсне корема!  Blush

Браво на Ивет!!!

И за лека нощ  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Като стана въпрос сутринта, ако ви домъчняло да го погледате! Само не ме бийте моля ви!

# 483
Това ако е Азис е пълна отврат  Sick
Зелда, ще му мине на Симо, не се тревожи. Само ако го боли му дай Нурофенче.
На Пепи онзи ден 2 му биха - Пентаксим и Синфлорикс, понеже на годинката нашата педка не би, но не е имал реакция. Само сутринта мрънкоти и се бута "ауууу" , боля го но с лекарството забрави  Grinning Иначе го измериха - 81 см, 11 кг - тапишонче  Heart Eyes
Лена, благодаря - ще гледам и поне 2 часа да изкопча без деца  Crossing Arms

# 484
Булче, честит рожден ден! Много здраве ти пожелавам и да те слушат повече Simple Smile

# 485
Слънчогледово ми е днес. За първи път от доста години се чувствам щастлива на рожденият си ден!
Почерпете се за мое здраве. Слагам ви само сладичко, но от сърце!

Благодаря, кама  Hug

# 486
Блуче, честит рожден ден! Пожелавам ти да си най-обичаната майка и жена и все така да запазиш своя позитивизъм!

# 487
Честит рожден ден, Булче! Бъди здрава, щастлива, обичана и все така шеговита! Весел празник!   bouquet   Hug

# 488
Булче, честит рожден ден!
Здраве, щастие, любов и много успехи!

# 489
Хайде по едно кафенце:

А туй е за БулчетоWink Mr. Green

# 490
Благодаря ви момичета  Hug
Пчелно ... баш на място ми го сложи  Joy

Ние сме в "реанимация", ама на децата хич не им пука! Кристиян е разпилял солети и вафла на дивана, играчки, скъсани вестници ... абе има, не е като да няма. Ники се събуди с гной по гърлото. Кой я пита майка им спи ли и се, махмурлия ли е, уморена ли е ... Да си гледа работата  Laughing

# 491

Ауууууу, недей така, ще ми излезе приказка!  Embarassed

# 492

Ауууууу, недей така, ще ми излезе приказка!  Embarassed
Не мога!! Joy  Joy  Joy  Joy
 Добро утро! Събудихме се в 8 и 30!!! Не съм спала до толкова късно от хилядолетия!

В петък не бях на кеф и мъжот ме закара на пазар в руски магазин. Купих си кори за баница, сиренце, огромен буркан с чушки и лукум. Та сега ще правя баница и миш-маш,  Sunglasses Дребното беше половин ден на събор с дядо, баба, прадядо и прабаба и разни хора, които не съм виждала. Ходихме на кино и ресторант и докато се върнем ни звъннаха, че се връщат, а уж щеше да продължи повече.  Laughing  Laughing Почти съм сигурна, че ентусиазмът на дядо му да го взима за по-дълго е в миналото.  Laughing

ПП Пчеличището повече да не качва снимки на Азис, че ще започна и аз и ще стане страшно!  Laughing

# 493
Пчеличището повече да не качва снимки на Азис, че ще започна и аз и ще стане страшно!  Laughing

Така става ли?  Flutter

# 494
Аз пък се забавих с цял ден да честитя на любимото ми Булче  Embarassed
Ама си имам оправдание..одих чааак до Лондон да и избирам подходяща компанийка за по чашка на Булчето, нали сега олимпийци са на мода...ми мани, ами и компания за малките дяволи намерих, да си играят, да не пречат Crazy Та докарах го, ама май закъснях, то Булчето се било напило вече

Ама пак де..всичко най най от мен!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Друго няма, още ми едно необяснимо и  Tired Време ми е за сатурнова дупка Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт