Отговори
# 660
Добре де, аз да питам сега, че не съм наясно на този етап от съвместния ни живот, колко силно трябва да го удариш по дупето, че да разбере през памперса за какво иде реч?  newsm78

# 661
Аз не тупам, но или ще счупя някой зъб от стискане, или ще полудея тотално. Моят не разбира какво му говоря и не мога да го манипулирам още.  Laughing Обяснявам, ама то милото не ме разбира или просто не му пука, защото иска да си откривателствува. Чакам да мине този период, за да дойде друг още по- ужасен може би.  Crazy гледам да се правя на спокойна, защото определено си личи как губи интерес в белята си, когато и аз не покажа, че съм се впечатлила и ядосала.

На море ми се ходи, но за ден, два. Повече с търчащо торнадо, хвърлящо пясък и камъни, не комуникиращо с родителите си, не бих си причинила. Другата година планираме да ходим на Черноморието, та ще видим.

Винаги съм си мислела, че щом детето не говори, значи мама се наслаждава на тишина. Колко съм грешала. Еван не млъква и поведението му на диктатор малко ме стряска. Ръкомаха, сбръчква муцуна, вика и държи да бъде чут. Ако говори на човешки по същия начин, ще ми трябват хапчета със сигурност.  Crazy

# 662
Лили, ми не знам да ти кажа. Имаше един период, в който си се хилеше като го плеснех. Явно вече усеща обаче.
Сега да не си помислите, че го бия на лягане и на ставане ...  Mr. Green
Лена, това да стоиш и да не обръщаш внимание е най-добре. Тогава наистина не продължават, защото най-интересното е, когато мама реагира. Лошото е, че не винаги мога да стоя безучастна и тогава му е най-интересно  Crossing Arms
Иначе на море с деца не е толкова зле на плажа. Даже е забавно  Mr. Green
И да знаете, че после много повече говорят, а и държат да отговаряш! На всякакви въпроси  Laughing

# 663
Не става въпрос за редовно биене, но на мен ми се струва, че ако го шляпна по задника нищо няма да разбере. Иначе в интерес на истината и на мен ми прави впечатление, че като се ядосвам и го кефи.  ooooh! Но много рядко мога да се правя, че нищо не е станало и обикновено крякам като луда, а той ми се смее!

# 664
Булче, аз не съм срещала перфектната майка, която не се изнервя, не прави грешки и запазва спокойствие. Това е възможно самопо книгите. Пък и аз съм само с едно дете, та обикновено намирам начин да се сдържа, но при две и повече деца е съвсееееем различно. Когато ми избият нервите крещя, което не е по- малко грешно.  Whistling
На море с деца си е супер и си заслужава търчането, но аз не обичам да плажувам, ама то кой ли кит обича?  Laughing Час и половина ми е достатъчен.

# 665
шляпвала съм го понякога, по памперса и през ръцете, само дето съм си хабяла силиците, грам не му е ясно защо го правя. От не разбира, обаче, но това не пречи пак да си прави квото си иска. Наказан в кошарата също му е ясно защо е, обаче и от това не му пука, вие и се дере, докато не бъде освободен, срам никакъв.
У Гърция нашият по-скоро бягаше от пясъка, искаше да си ходи по твърдо hahaha А миналото лято не се брои, тогава на плаж обикновено къртеше...към водата никакъв интерес, да видим сега как ще е

# 666
Удари ме музата по нощите и имам идея за ново заглавие:

Есента полека наближава, февруарче все по - умно става!

Сладки февруарчета, плачат за шамарчета!

Февруарчетата сладки чакат есента, за да се заровят целите в листа!

Направо избих рибата!  hahaha
Ох, чак аз си се чудя на акъла, откъде ми ги роди такива бисери ...  Mr. Green

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 23:18 от QueenBee

# 667
Удари ме музата по нощите и имам идея за ново заглавие:

Есента полека наближава, февруарче все по - умно става!

Сладки февруарчета, плачат за шамарчета!

Февруарчетата следки чакат есента, за да се заровят целите в листа!

Направо избих рибата!  hahaha
Ох, чак аз си се чудя на акъла, откъде ми ги роди такива бисери ...  Mr. Green

Ауу, това второто ако го видят от закрила на детето... Twisted Evil hahaha

Аз съм ЗА първото, много айнщайснки ми звучи, евала  Peace

# 668
Браво Лили, верно изби рибата Wink Аз съм за последното, най ме кефи Laughing
Лорис, както и друг път съм казвала, не разбира от шамари. То като гледам май никое не разбира. Трябва обаче да се намери нещото, от което разбират. Както аз като му кажа, че съм му сърдита и го изпратя да ходи в другата стая, почва яко да врещи Naughty Явно знае, че е направил нещо нередно. После идва при мен и ме гушка и ме целува, за да ми се извини. И аз му прощавам веднага Blush

Хубав ден и да не ги биете много тия деца Laughing

# 669
Чакайте да се включа и за наказанията. Гледах някакъв филм, където обясняваха, че детето се наказва за толкова минути, на колкото години е. Повече било безсмислено, защото забравяли за какво става въпрос. Например на 5 години - 5-6 мин. Значи на 1 година, като нашите 1-2 мин  Laughing Ама те не вдяват от наказания сякаш  newsm78 Абе кара си както той си знае и това е. Още година сигурно ще е така. Преди 3 година възпитанието е мираж ... Само елементарни неща.  ooooh!
Да ви кажа, че мрази памперса, иска да го маха, но не желае да пишка на гърне или в тоалетната. Виж на пода е друга работа ...
Лили, второто е най-адекватно, ама аз гласувам за първото и третото с превес към 3  Laughing
Моля, дайте ми някакво обяснение защо трябва кофата за боклук от терасата да се мъкне постоянно вътре и да се рови в нея!? Долните шкафове на кухнята ми седят празни заради него. Сега боклука се чудя къде да си хвърлям. През деня столовете ги изнмасям от стаята ... Скоро май и аз ще се изнеса  Joy

# 670
брех какво умно тва Булче, аз досега хич не се бях сетила да изнеса столовете на терасата! Нали стои постоянно затворена, поне работа да свърши! ooooh! Аз като гламава само търча да го свалям от този и онзи стол Tired Като онази супер мега глупавата лъвица, дето я бяха снимали по дискавъри да търчи 200 метра напред и назад между 2 убити антилопи цял ден да ги пази от хиените, вместо да се сети да домъкне едната до другата и да ги пази заедно hahaha
И на мен 2 ми се струва най-актуално, ама и мен ме е страх от комисията Mr. Green Пък между 1 и 3 не мога да реша, убави са и двете Heart Eyes
И къде ви е кафето, не знам, ама то е време вече за

# 671
Добре де, от мен да мине ще си взема малко картофчета ...  Blush

Между другото заглавие № 2 беше шега ... Не се оправдавам, ама да си кажа ...  Embarassed

Наистина не се оправдавам ...

Иначе трети номер и на мен най ми хареса.  Wink

Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 24 авг 2012, 17:09 от QueenBee

# 672
ООООООООООО, даааааааааааа, второто  е най-актуално, но и аз съм за 3-то.

# 673
  • София
Здравейте момичета,
Многооооо отдавна не съм влизала тук, признавам, но не остава време нещо  Sad
За заглавията....аз съм за първото, много ми харесва  Peace
За наказанията....аз чета една книга как да възпитаваме децата и има интересни методи там. Повечето са за по-големички та ги чакам моите с нетърпение да порастнат за да им ги прилагам  Mr. Green Засега когато ме ядосат прилагам нещо, което прочетох там и поне при нас действа....ако направят някоя беля им повиша леко тон, след което те почват да ми се сърдят , реват и ми се карат на бебешки нещо си и аз излизам от стаята и ги оставям сами докато се укротят. И като влезна в стаята те почват сами да се пошляпват по памперса отзад  Joy  , много са сладки. Странно е, че аз отдавна не го правя, откато прочетох в книгата де.
Иначе в нас все едно бомба е паднала, няма никаква украса, нищо никъде, всички шкафове са с предпазители и търчат из апартамента, а кафето обикновенно ми стои в чаша върху фризера  Mr. Green
Засега толкова от нас, поздрави на всички и поне докато сме все още в Сандански при баба и дядо ще гледаме да се включваме , че тук имам помощ и се чувствам като на курорт  Mr. Green ( почти де )

# 674
Лизи Hug  Hug  Hug Много се радвам да те "видя"! Коя книга четеш?
Зелдич, как ме изчетка само  Blush  Laughing
Днес никой ли няма да се отчете?

Общи условия

Активация на акаунт