SUPERNATURAL: Teach Me To Sin

• 29 052
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Завърнах се във Варна вече. Не съм особено доволна от факта, де, но ще стискам зъбки още месец и малко.  Laughing
Искам на Славейков, и на Попа, и... и... и при прекрасното и кака Heart Въобще, положението е "She took my heart, she took my soul.", както писах вече във фейсбукАТА.  Laughing
Галче, има още време до моето абитуриентстване, а и, честно казано, предпочитам да мина директно на частта, в която се нанасям в София и се прибирам във Варна един път годишно за два дни. А и нямам желание за абитуриентска, затова така се опитват да ме вдъхновят(последната рокля е много готина, впрочем!) всички.  Laughing

Та, снимки от срещата!
http://i368.photobucket.com/albums/oo123/SiWonYuki/P7171681.jpg
http://i368.photobucket.com/albums/oo123/SiWonYuki/P7171680.jpg

Пускам ги така, че иначе са огромни и ще натежат много на страницата. Ако някой път има желание да гледа и още снимки от София, да свирка, ще кача. Ама предупреждавам, че нямам повече от срещата, другото са мои, на Рози и на кака, гушнати някъде... пейка, диван, каквото там се сетите.  Laughing

# 511
  • # супернатурална #
Оха, снимки  Party Ще се пробвам и аз за август.
Би, страхотен сън! Блазе ти  Grinning

# 512
Лиле, като каза Рози и кака и се сетих Бела как беше решила, че кака съм аз, а Рози е Зимна роза Joy
Хубави снимки Grinning

Галче, как е на морето? Мълчиш като риба Mr. Green

# 513
  • гр. София
Лиле, като каза Рози и кака и се сетих Бела как беше решила, че кака съм аз, а Рози е Зимна роза Joy

Joy Joy Joy
Вярно, че така беше  Laughing

# 514
  • # супернатурална #
Много сте хубави на снимките, но са малко, а и вие сте малко. Къде изпуснахте Фейчето и Стичето?

Галче, как е на морето? Мълчиш като риба Mr. Green

Не мълча бе! Публикувам един отговор 10-15 минути, нета е като твоя  Laughing Иначе е хубавко, но утре свършва  Tired

# 515
  • София
Галче, моята Рози дойде късно и вече бяхме в намален състав. Можеше преди това да дадем на някоя от сервитьорките да ни снима, ама кой да се сети.  Laughing

# 516
Много хубави снимки от срещата.Познах кои са Сити, Изи и  Oniyuri.Но другите момичета кои бяха?

Да не е спам
Supernatural on MTV's 10 on Top 2012
Дж2 пак са уникални. Laughing

# 517
  • София
Това мисля, че е ново:
Supernatural Films Season 8 Premiere at The University of British Columbia

И малко спам, обаче не мога да не се похваля, вече официално си направих блог: Сладки като боровинкови нощи...

# 518
Отново спойлери за сезон 8 - цък. Надявам се да има нещо ново, не съм ги чела, защото жегата изпи и малкото ми мозъчни клетки Crazy

Джен, има си хас Сити да не познаеш, аз колко съм се фалила, че съм очилата.
До мен е Зимна роза, а девойката със зелената рокля, която е до Изи, е Бела Grinning

# 519
на teen choice нищо ли не получихме

Ониюри, нали ще ни изтриеш после да не оставаме за следващите поколения в темата Simple Smile

# 520
  • София
Разбира се, нали се разбрахме - свърши ли темата, махам снимките.

Впрочем, има вероятност, ако Рози не може да дойде за рд-то ми във Варна, аз да мръдна към София тогава. Не стискайте палци за този вариант, моля, другият (тя идва за рд, а октомври/ноември - аз отивам в София) е по-хубав.  Laughing

# 521
Добро утро Grinning

Обърнете внимание на долната част на облеклото на Джаред Joy Joy

# 522
 hahaha Обърнах.

# 523
  • # супернатурална #
Това са бански бе! Купих подобни на моя мъж. Е, не в циклама. И не че ги носи. А му казах, че Джаред ходи с такива  Rolling Eyes (кога ли ще ям бой)  Нищо не разбирате от новата мода  Crossing Arms

# 524
Бански, пижама, все тая, просто ви обръщам внимание. Очаквам следващия път да се появи с риза на малки оранжеви морковчета. Или пък на калинки Joy

Общи условия

Активация на акаунт