SUPERNATURAL: Teach Me To Sin

• 29 120
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
Фейче, това е реторичен въпрос, нали знаеш Laughing Аз лично умирам да видя теб и Стичето Hug
А пък точките, дет лично аз ти пиша, не са черни, а червени Joy
Айде, лека нощ Grinning

Разбира се, че е риторичен, само от куртоазия питах Mr. Green Hug  И аз ще се радвам много да ви видя, че сте ми залипсвали сериозно Hug

Розе, доброто ни настроение е залепено за нас, няма начин да дойдем без него Laughing Hug

# 376
  • # супернатурална #
Фейче, така се радвам да те видя  Hug Липсваш много, знаеш. Да споделя тази прелест с теб, та дано идваш по-често  Praynig

Ето и за Стичето  Wink Цък

Шегувам се. И се извинявам

# 377
Разкошен е, Галче Heart Eyes Heart Eyes
Ама как си му уцелила снимката, един косъм няма дето да не ми харесва Laughing Heart Eyes

Цитат
Ето и за Стичето 
Подхлъзваме, а Mr. Green Joy

# 378
Аз се бутам неканена при прелеста на Галето за Фейчето, че такава красота не остава незабелязана ...  хихи, и ако Стичето не иска "Цък"-а ... аз ще я отърва от него на драго сърце  Mr. Green

Да знаете, аз ще бъда на вашата форумска среща ... духом. Ако вземат да ви се изпразват чашките без да сте пили и да се свършват салатките без да сте яли .. да знаете това съм аз  Mr. Green
 ooooh! Кога ще дойде денят когато и аз да мога да се уговарям с вас за часа и мястото на срещата  Tired

# 379
  • # супернатурална #
Ама как си му уцелила снимката, един косъм няма дето да не ми харесва Laughing Heart Eyes

E, ние си обичаме всеки един косъм, така че не беше трудно  Laughing

Вярно му е въздългичка косата, но пък ми харесва как е сресан почти по средата. А на Дийн това му е перфектната прическа  Peace

Би, мятай "цъка" на рамо и беж да те няма, да не вкарваме Стичето в изкушение  Laughing

# 380
Джаред е само за рокзвезда, това е. Просто прелест Heart Eyes

# 381
  • гр. София
Би, и ние ще сме духом с теб  Hug

И, да, кога ще да се срещнем очи в очи? Че нали знаеш какво голяяяямо нагушкване имаш от мен?  kiss kiss

# 382
  • # супернатурална #
Добър ден! Нямам какво да кажа, но имам какво да покажа  Grinning

# 383
ами и аз нямам какво да кажа....

да помълчим тогава....

# 384
Честит петък 13!  Grinning

Мисля, че не е показван официалният плакат за Comic Con-а

# 385
  • # супернатурална #
Добро утро, добър ден  Laughing
Включвам се брутално  hahaha

# 386
 hahaha Верно брутално. Искам такива чаршафи.

# 387
  • София
O, чаршафите са един път! Искам!  Rolling Eyes

Момичета, аз отивам да се оправям и да стягам багаж, тъй че ви пожелавам прекрасна седмица. Ще се завърна в редиците чак в събота.
Нямам търпение да се видим във вторник.  Heart Eyes

И междувременно, нали си имам пеперудки под наем в корема, да ви почерпя с нещо в този дух:

# 388
  • # супернатурална #

Ще ти опаковам Тейт в тях за РД-то  Wink

Да се снимате и да се покажете, ей. На сбирката, не Пуци и Малолетния. Аа, и те може  Laughing

# 389

Ще ти опаковам Тейт в тях за РД-то  Wink

Да се снимате и да се покажете, ей. На сбирката, не Пуци и Малолетния. Аа, и те може  Laughing

newsm03 Този път прощавам "малолетния", ама не го повтарАй, мола та, не е малолетен, само малокосмест е.  Heart Eyes Ше снимаме. Ръчички.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт