SUPERNATURAL: Teach Me To Sin

• 29 059
  • 747
  •   2
Отговори
# 465
Дубрутру!

1. Честит рожден ден на Импала! Все така лъскава и добре поддържана да си, колице, много здраве и любов!   bouquet

2. ЧРД на братчето, и той да е жив и здрав, да илядят с челядта.

3. Ай и от мен почерпка, че сме трима за щастие:  Mr. Green

# 466
Бре, бре! Що рожденици, що чудо! Ай живи и здрави да сте всички, от късмет да се не отървете!  Hug

И новина за нов герой в новият сезон на СПН - http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2012/07/supernatural-cas … nds-the-role.html

Скрит текст:
"Battlestar Gallactica" alumnus Ty Olsson has been cast in a major recurring role on Season 8 of "Supernatural." He will play Benny, a vampire who helps Dean (Jensen Ackles) escape from Purgatory a year after Sam (Jared Padalecki) gave up on finding his brother.

"Supernatural" fans may recognize Olsson, as he's played a different vampire on the show before. He had a small role in the 2006 episode "Bloodlust," as Eli, part of a pack of "good" vampires who have tried to live under-the-radar, feeling on cow's blood.

Benny won't just help Dean jump out of limbo without consequences.

"That character doesn't just go away. [He] will stick around and of course cause problems," Ackles tells us. "Because Dean is indebted to this character for his exit, it makes the situation very volatile. That's how the onion gets peeled back, through this crazy relationship with this new character." We'll see how Dean and Benny met through flashbacks as Benny complicates Dean's relationship with Sam in the present day.

Suffice to say, Dean won't be particularly honest with Sam about the vampire's motives. "Ultimately, they are pathologically dishonest with each other because John Winchester was pathalogically elusive to them," consulting producer Ben Edlund says. "They learned that the truth is this dangerous thing, and that you shouldn't speak it. He even taught them to keep secrets from each other for strategic purposes."

Edlund notes that Benny is not the season's "big bad," despite differing reports online. In fact, fans will be surprised to learn that there is no big bad for the season -- there's a goal, and several villains (some familiar, some not) who are hoping to reach that goal before the Winchesters do.

# 467
  • гр. София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПУЦЕНЦЕНЦЕНЦЕ!!!

Ах, че хубав, хубав ден!
Той на Пуци е рожден.
Да си здрава, мила Пуци,
да дочакаш много внуци,
да си весела, щастлива
(може малко инатлива),
със усмивка на устата,
да е леко на душата,
радости да те спохождат
и тъги да не дохождат,
на сърцето - само песни,
дни с приятели чудесни,
да се сбъднат и мечтите,
да си винаги честита!
Весел празник, хубав ден -
светъл и благословен!
 Hug Hug Hug

Честито и на другите рожедници. Да са живи и здрави.

# 468
  • # супернатурална #
Ауу, веднага слагам масата!

Стягайте се за градинско парти-слагайте гумените ботуши и сламените шапки (само), месете кой квото може, аз после ще мия чиниите  Laughing

Да ни е живо и здраво слънчицето, все така красив, засмян и талантлив и още по-успешен!

Пуци  Flutter Къде да те дарувам, айде тука  Laughing

Усмихвам се. А в следващия миг подпалвам огън.
За теб горя и ти гориш за мен.
Животът ми е вече само спомен.
И споменът ще бъде заличен.
В косите ми ръката си заравяш.
И нищо, че съм твърде млад.
И нищо, че съм вреден и греховен.
И сладък - като лешник с шоколад.

Импалко  Heart Eyes Едва ли ще се прежалиш за рецепциониста, но да си кажа - бъди все така магнетична, прелестна, лъскава, мека отвътре и твърда отвън  Laughing - още сто години и поне 5 сезона   bouquet

# 469
Честит рожден ден на Пуци и Импала, да сте живи и здрави!

И честито на Джаред, той става на 30 днес, ах Flutter
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: чт, 19 юли 2012, 10:39 от Apocalyptic city

# 470
Благодаря ви много!  Hug

Ау, Галче, ау! АУ!  smile3544 Впрочем, ти си единствената, която ме дари с радост за окото, и то каква!  Hug

# 471
  • гр. София
Силно завидях за срещата сега докато ви четях. Що не направите една на есен пък току виж и аз успея да дойда?
Ми да вземе и да направим. Надали някой ще е против. Онзи ден беше толкова хубаво, че не ми се тръгваше накрая  Grinning

Снимките са у мен, обаче чак в събота/неделя ще мога да ги кача, защото съм в кака ми, а не си нося кабела за фотоапарата. Впрочем, ще кача снимката тук САМО, ако ВСИЧКИ момичета са съгласни за публикуването и, в противен случай - не.

Нали още на срещата се разбрахме - замазваш ни лицата и тогава ги пускаш в темата. Знаеш си защо  Laughing

# 472
Ама как чак наесен, бе, аз нали помолих учтиво да не се виждаме веднъж на петилетка? Cry Laughing

Аз за снимките нямам претенции - не си спомням фотоапарата да е бил в действие, докато присъствах, така че няма проблеми Mr. Green

Честит рожден ден на всичките ни слънца, които днес празнуват Heart Eyes Днес е роден и дядо Брайън Мей, да ми е жив и здрав Heart Eyes

# 473
  • В средата на времето
ИрПуц, честит рожден ден! Grinning Пожелавам ти да си заобиколена винаги от много красота, топлота, любов, щастие и късмет!

btw, "ИрПуц" винаги ми звучи страшно генералски Grinning...стегнато и строго Grinning

- относно снимките - аз първо трябва да ги видя, за да видя дали се харесвам и чак тогава да се съглася да се изтипостат.  Laughing Т.е - сложно е при мен.

- аз предлагам да се срещнем през авгУст...че е най-близо Simple Smile

# 474
  • гр. София
Ама ние нали се разбрахме за август.  Peace
Аз на Златето отговорих. Предполагам, че няма да имате нещо против да се видим и през август, и наесен  Grinning

И понеже август е след 2 седмици, казвайте кога ви е удобно. Аз всеки ден мога.  Grinning

# 475
Благодаря, ИзиHug

btw, "ИрПуц" винаги ми звучи страшно генералски Grinning...стегнато и строго Grinning

Да, аз съм един архигенералисимус.  Mr. Green И съм много строга.  Flutter

А, забравих - били изснимали първи, т.е. трети, т.е. 150-и епизод. Мури ми метна някакъв туит, май Джаредов. Да кажа и аз нещо по темата.  Blush

# 476
Ама ние нали се разбрахме за август.  Peace
Разбрали сте се, ама аз или съм бляла или ме е нямало Laughing Мен принципно няма да ме има много между шести и 15-ти август, Стичо - тоже, така че ако може някога след това, ще бъдем признателни и благодарни Hug

# 477
  • # супернатурална #
 Crossing Arms
Глей ги тия софянки, как се срещат без нас, без МЕН!  Crossing Arms Crossing Arms От мъка ще взема да си ударя един ...един...Джаред  Mr. Green

# 478
  • В средата на времето
Разбрали сте се, ама аз или съм бляла или ме е нямало Laughing

Ти вече си беше тръгнала Simple Smile Срещата през август я обсъждахме с Розето на раздяла, ма май никой друг не разбра Laughing Мен ще ме хване липсата между 03.08 и 13.08...но след това съм изцяло свободна.

Глей ги тия софянки, как се срещат без нас, без МЕН! 

Ти няма ли да можеш да дойдеш през август? Simple Smile

# 479
  • # супернатурална #
Уф, далече ми е  Tired Не мога да се престраша да шофирам до и в София, а с влака е едно многочасово лашкане. Но пък Пз е по средата на Пловдив и София  Whistling И имаме хубави кръчмета  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт