SUPERNATURAL: Teach Me To Sin

• 29 068
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
  • В средата на времето
Не мога да се престраша да шофирам до и в София, а с влака е едно многочасово лашкане.

..a с автобус? Flutter Simple Smile

Аз не бих отказала и на една разходка до Пз...път да има само Simple Smile, но това по-трудно ще го организираме...

# 481
добро утро!!!

леле, колко рожденни дни съм пропуснала вчера

Честито на всички!

а за среща - аз ще направя всичко по силите си да дойда, но никога не мога да обещавам със сигурност предварително.

Иначе официално каня всички, които все още не съм поканила

в СОФИЯ - на 31 ЮЛИ - 18:30 - книжарница Сиела в подлеза на СУ

и в Пловдив - на 28 юли - 18:30 - книжарница Сиела в Мол Пловдив

на премиерата на книгата на брат ми

“ПО ПЪТЯ НА МАИТЕ – в търсене на една изгубена цивилизация” (изд. СИЕЛА) от ГЕОРГИ ЛОЗЕВ

Когато тръгнах с мотор през джунглата към най-южния град на маите – Копан, не знаех почти нищо за тази древна цивилизация. Видяното там дълбоко ме впечатли и сякаш ме накара да прогледна. Без дори да ги търся, следи, оставени от маите, се появяваха навсякъде по пътищата на Централна Америка. Буквално изскачаха изневиделица, а аз просто не можех да не ги следвам.
Книгата, която държите в ръцете си, ще ви заведе на едно пътуване с мотор от Никарагуа до Гватемала в търсене на  тайните на този древен народ, чиито корени се губят в миналото, но чиято култура е оцеляла и стигнала до нас чрез странните йероглифи по паметниците на Копан и Киригуа. Ще обиколите и Мексико с автобус от Акапулко до Вера Круз, минавайки през Монте Албан, Ел Тахин и Теотиуакан.
Неизбежно ще засегнем и темата за Календарът на маите, но не за да се подготвим за края на света, а единствено и само за едно ново начало.

---
Георги Лозев е бивш легионер, настоящ рокер и вечен пътешественик. През 1996 г. постъпва във Френския чуждестранен легион, където служи повече от три години, но заради травма напуска редиците му. На него посвещава първата си книга “Аз, легионерът”. Установява се в Париж, където работи като охрана. Изпратен е за няколко месеца в Никарагуа, но те се превръщат в години и Георги и до днес живее там. Председател е на рокерския клуб “Los pistones”, с който всяка свободна минута яхва мотора си и отпрашва из джунглите на Централна Америка, защото както самият той обича да казва: „Пътят е моят живот.”

# 482
Добрутру! Честит имен ден на Апокалиптик!   bouquet Ако има и други - и на тях честито!

# 483
Добро утро!

Честит имен ден, Инче!   bouquet Бре, бре, не може да се отървем от празници в последно време. Нека ни е зле!  Grinning

# 484
Да бе, само празници, то не може човек глава да дигне Mr. Green
Благодаря ви за поздравите, Пуци пак ме е изпреварила.

Joy Joy

# 485
  • гр. София
Инче, честит имен ден! Да си ми жива и здрава!  Hug

Някой на вратата чука:
- Отвори ми, аз съм тука!
Сити сънено примига:
- Шест и десет?! Хайде стига!
Кой така е подранил?
Може пък да е препил.
Но защо на прага мой
рано-рано иде той?
От леглото бавно става,
към вратата приближава
и отваря. – Леле! Сам?!
- Малко раничко е, знам,
ама бързах да пристигна.
Той усмихнато намигна.
- Днес за твоя имен ден
нося ти подарък – мен.
Току пискай ме да влезна,
две целувки да ти резна...
- Ма какво говориш ти?!
Че мъжът ми вътре спи!
Сам започна да умува:
- Пращай го да пазарува,
да изхвърли и боклука,
цял ден да го няма тука.
Пък ще наредиш софрата
със ракийка и салата,
с тънки български мезета,
с мусакичка и кюфтета,
баница да не забравиш
и мекици да направиш.
Днес да черпиш ти е ден,
после... ще се черпиш с мен.

# 486
Честит имен ден слънце!!!!

и понеже днес ви спамя - ето текста, за който говорих на Розето на срещата - който писах за Франция

и за да не е само спам - да ви призная, че вчера ядох лазаня с месо от лос

не ме бийтееееее

# 487
  • гр. София
Мен принципно няма да ме има много между шести и 15-ти август, Стичо - тоже, така че ако може някога след това, ще бъдем признателни и благодарни Hug

Мен ще ме хване липсата между 03.08 и 13.08...но след това съм изцяло свободна.

Какво ще кажете тогава за 24 (петък) или 27 (понеделник)? Защото Апокалиптик пък, доколкото помня, ще отсъства от 16 за една седмица. Но тя ще си каже, че аз може и да греша.  Peace

и понеже днес ви спамя - ето текста, за който говорих на Розето на срещата - който писах за Франция

и за да не е само спам - да ви призная, че вчера ядох лазаня с месо от лос

не ме бийтееееее

Аууууу, много благодаря, отивам да чета!  Hug
Пък за месото от лос... Няма страшно. Тоя лос не е бил оня лос  Laughing

# 488
Какво ще кажете тогава за 24 (петък) или 27 (понеделник)? Защото Апокалиптик пък, доколкото помня, ще отсъства от 16 за една седмица. Но тя ще си каже, че аз може и да греша.  Peace

Розе, аз принципно съм мераклийка за петък повече, защото тогава съм без чавета и мога да остана без да си чупя краката от бързане. Но, когато и да се разберем, все ще цъфна, влачейки на верига Стичето Mr. Green

# 489
  • # супернатурална #
Ей, добре, че не пием, че от толкова празници нямаше да изтрезнеем  Laughing
Инчето ми, ЧИД, жива, здрава и засмяна и само радост окло теб!

Айде и аз ще черпя, за на щерката единия имен ден  Laughing

Малко диетично, че един ол инклузив гаден ми  Whistling майката на фигурата. То пък една фигура Joy

Аз не бих отказала и на една разходка до Пз...път да има само Simple Smile, но това по-трудно ще го организираме...

Аз ще ви организирам  Laughing Фейчето ви товари в колата и разтоварва на магистралата. Ще ядем вредна храна и ще пием бири. Без Фейчето, тя само ще яде.

# 490
  • гр. София
Какво ще кажете тогава за 24 (петък) или 27 (понеделник)? Защото Апокалиптик пък, доколкото помня, ще отсъства от 16 за една седмица. Но тя ще си каже, че аз може и да греша.  Peace

Розе, аз принципно съм мераклийка за петък повече, защото тогава съм без чавета и мога да остана без да си чупя краката от бързане. Но, когато и да се разберем, все ще цъфна, влачейки на верига Стичето Mr. Green

Аз нямам претенции, когато вие кажете. Значи за момента остава като по-удобно от двете предложения петък, 24 август. Нека и другите кажат дали ще им бъде удобно  Grinning

Леле, горкото Стиче! Представям си го ей така (но с верига):

Галче, не можеш ли с автобуса да дойдеш?  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 20 юли 2012, 16:29 от Зимна роза

# 491
Девойки, благодарско за пожеланията ви.
Розе, страхотно, чакам го, а и леко се очертава да съм сама Mr. Green. Снимката ми е една от най-най-любимите на Сам Heart Eyes

# 492
Сити, честит имен ден!

На това доста се смях Laughing Повечето да предадени доста вярно, особено на Миша и Данийл 
TYPICAL TWEETS FROM THE SPN CAST
Cliff: love you guys xo
Richard: I'm totally gay for Matt
Matt: I'm totally gay for Richard
Danneel: Look at the my husband. Look at my vacation pictures. Look at my vacation pictures with my husband
Misha: Look at me ruling the world with sarcasm and cryptic messages
Jared: Hey look I found something funny somewhere on my travels.Let's share it! Also I have a baby.
James Patrick Stuart: lol I'm a Dick
 Бела, много хубава ти е статията   bouquet

# 493
Благодаря! шефката ми не я хареса особено, тоест не я пусна в списанието, но щом вие я харесвате, ми е утеха!!!

# 494
Бела, а какво стана със статията за Дженсън?Ще има ли?Статията за Джаред беше прекрасна  bouquet и с удоволствие ще си купя списанието и със статия за Дженсън.

Общи условия

Активация на акаунт