SUPERNATURAL: Teach Me To Sin

• 29 044
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Сити, мила, честит имен ден на патерици! Много здраве и щастие ти пожелавам, а другото само ще си дойде на мястото!  Hug Heart Eyes

Белс, статията е много готина! Супер много ми допадна вметката с Екзюпери, много приятно се е получило.  Peace

Извинявайте, че се включвам така от дъжд- на вятър,
Скрит текст:
но днес ми беше последния ден в София и се опитах да го прекарам както трябва и сега ми е едно такова... като знам, че утре сутринта(днес, де, то 12 мина вече) ще се кача на автобуса и ще трябва да се прибера, ми се ще да се самоударя с някоя тухла. Всичко, от хората до най-малката тревичка, ще ми липсва. Въобще не си представям как ще прекарам месец и нещо далеч от всичко това... така свикнах някой да ме държи за ръка постоянно, да ме прегръща, да подскача, дори само като реша да погледна към улицата, от страх, да не вземе някоя кола да се обърка и да мине през мен, и всякакви такива, че... 

Предполагам, че като се прибера и успея да си посъбера парченцата, ще съм по-активна вече Simple Smile

# 496
Бела, а какво стана със статията за Дженсън?Ще има ли?Статията за Джаред беше прекрасна  bouquet и с удоволствие ще си купя списанието и със статия за Дженсън.

уф, за съжаление вече не правим статии само за един мъж - но пък може някой път в Хай клуб да пуснем нещо , но и там не е същото, ще трбява да си направим наше списание и за нас да си пишем Heart Eyes

# 497
  • гр. София
Белс, статията ти за Франция е прекрасна! Който не я е одобрил - толкова му разбира главата!  Naughty

# 498
Ониюри,
понеже говорихме за това -

ето ти готини идеи за абитуриентски рокли в наш стил

# 499
Като гледам последната снимка, тази с червената рокля, и ми иде и аз да стана една абитЮрентка за кратко Laughing

# 500
  • гр. София
Леле, тези рокли са страхотни! Като картини на Виктория Франсес са  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Апокалиптик, казва се "абитюриенка"!  Naughty Отивай в Пръвупистната да се научиш!

# 501
Ти ми прати скупето си, не ме пращай в таквиз теми Joy

# 502
  • гр. София
Нямам ни скупе, ни тлитър, сори  Joy

# 503
Здравейте прекрасни,
Честито на всички именници и рожденници на една голяма и дебела патерица  Hug Hug Hug

Роклите, особенно последната, са супер Peace

Аз да ви се похваля  Rolling Eyes Embarassed , днес за сефте сънувах Джаред и то ...  Blush Blush Blush
Ох направо нямам търпение да дойде вечерта и да го сънувам (дано  Praynig) отново .... ще да ме прощава Дженсън този път, ама като не ми обърна Фнимание ...

и зада не са само празни приказки  Mr. Green , сещате ли се за тази серия  Joy Joy Joy и най вече този момент?

# 504
Пууу, как ги сънувате тез сънища бе, то да ви задиви човек. Аз скоро сънувах Крис Хемсуърт и ми беше брат Twisted Evil. Много се жалих на срещата по този повод.

# 505
О, Бичи, честито.  Grinning Сигурно цял ден си била нахилена. Аз винаги съм така след какъвто трябва сън.
Нямам ни скупе, ни тлитър, сори  Joy

Време е, време е, без тлитър може, без скупе - по не. Naughty

# 506
  • гр. София
Аз веднъж сънувах, че Роб Халфорд ми е съсед. Срещнахме се пред блока на път за магазина. Поне да ми беше запял, а то само си приказвахме. На английски  Crazy

Би, хайде тая нощ да си досънуваш   Grinning Hug

Пуци, засрамвам съ и си взимам бележка  Blush

# 507
  • # супернатурална #
Всички сте в грешка, абитуренка е  Mr. Green
Oniyuri , да ни държиш в течение, та да се вълнуваме с теб!

ААА, Би! Само  Blush Blush Blush не стига. Дай подробно  Praynig

Айде и нещо по темата

# 508
о, виктория франсез!!!!

мерси, че ми напомни,,

а това
Белс, статията ти за Франция е прекрасна! Който не я е одобрил - толкова му разбира главата!  Naughty

не го коментирам публично, че после като ме уволнят....ще трябва да ме храните!!!!
а аз ям много, и освен това съм една грозна Simple Smile

Но като гледам снимките от срещата, които Лили е пуснала във фейса, нищо чудно моите приятели да си помислят, че пак съм бременна, така подута изглеждам... ужас!!! дано е само от снимката....

# 509
Айде още нещо по темата ... нова снимка ...

Ми ... съня беше ....
Бяхме в СТЗ, в апартамента на дядо ми  Grinning и имаше нещо като купон. Много хора ... по едно време, от терасата виждам, че пред съседния блок има сватба. Булката красива, хората танцуват хоро (танцуваха прекрасно), а дървени маси и столове наредени отстрани, сякаш там ще празнуват. Джаред беше вече на терасата когато с Дженсън излязохме да погледаме. Точно започнах да обяснявам традициите на нашите сватби, прегърнала приятелски Дженсън, когато Джаред се прибра през някаква странна врата. Влезнах в апартамента и отидох да го видя (че ми се видя нещо прекалено тъжен  Sad ) А той легнал на спалнята ... Клекнах до леглото и го питам какво му е?, и му обяснявам че всичко ще е наред (?), хващам лицето му в ръце и го целувам по едната страна. Извъртайки глава да го даря с целувка и по другата страна (навик от тукашните обичаи), той извъртя глава ...  Blush ... и започна едно мляскане  Joy Joy Joy.
Толкова гузно се почувствах .... все пак мъжа ми лежи до мен, а аз сънувам друг  Mr. Green.
Та продължението беше на някаква почивка. Всички там, включително и мъж ми  Mr. Green.
Аз мия нещо на мивката в банята, а Джаред се навърта пред вратата като кутурак и след малко виждам в огледалото че се приближава ... последното което помня е, че го погалих по лицето и излезнах на вън ....  Confused (защооооо?)

Ха дано да има продължение днес  Praynig, но щом Чък казва (Розичка  Heart Eyes)
Белс, прекрасни сте на тези снимки (аз нали вече ги видях и ви завидях  Rolling Eyes )

Общи условия

Активация на акаунт