Отговори
# 30
за легнали полицаи, камери, каквото там трябва , за да се спазва ниската скорост в населени места.
това повдигнати пешеходни пътеки да не е някакво българско изобретение, не съм виждала такова чудо

# 31
  • Once there was a Hushpuppy...
Твърдо ЗА! И то не "фабрични - гумени, с нисък профил и плавна извивка", а от тези, през които, ако наистина минеш с повече от 10-15км, ти трошат колата, щом се отнася за квартал.Колкото се може по-назъбени, криви, високи и ужасни за джигитите, които фучат с по 60 през жилищните зони.
Какъв е проблемът, че трябва да намалиш до 10км, като ограничението в подобна зона така или иначе е 20км?

Не виждам друг начин, на този етап, да се спазват правилата и да не четем през ден за прегазено дете.Въобще не ме интересува на кой ще му се чупи колата, напротив, изпитвам душевен оргазъм, когато някой кретен се натресе с по-висока скорост в подобно препятствие.

Няма как да превъзпитаваме хора на по 30-40 години, особено тъмни балкански субекти, за които пиленето на гуми, опасното шофиране и неспазването за правилата, са признак на върховно мъжество.

Това по никакъв начин не противоречи на мнението, че санкциите за пешеходците, които пресичат, където им скимне, трябва също да са сериозни.Масово, нарушителите са възрастни хора с внуче под ръка, които наистина пресичат, където им скимне, дават ужасен пример на децата и рискуват много...

Само искам да ти кажа нещо Peace
Че, ако са такива каквито искаш легналите полица - назъбени и не знам си колко високи, освен че си чупят колите разните джигити и подобни, си ги чупим и ние, дето внимаваме за изкачащи деца и хора Peace Та, в този смисъл си ми малко крайна.

Това, с червено е абсолютно така. Скоро ми се случи да пресече с колело баща с детенце отзад в седалка на червено на Коста Лулчев и Шипченски Проход. Направи го, и изглеждаше съвсем нормален. Бих го удушила няколко пъти, заради детето Peace

# 32
  • Kопенхаген
,,За,, ограничители на пътя съм  Peace По възможност през 200м, а специално за БГ шофьорите да са бабуни като за бъги крос. 

Малко им са дупките по пътищата, трябва да сложат и ограничители, повече натрошени коли, повече съвестни шофьори, повече живи пешеходци  Grinning

# 33
Извън всички прави, легнали полицаи, камери, чудесии, задължително и адекватни присъди.
Това е жива подигравка, кой знае, дали за някои не е и стимул да са още по-голем бабити зад волана...
Този ще излезе след две години, на 34, в разцвета на силите и готов за нови подвизи.Коя ли ще е следващата жертва?
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4921031

# 34
  • където ми харесва
за.
Това е най-евтиния и ефективен начин за ограничаване на скоростта на определени места.

Абсолютно.
Изумявам се от мнения, които са против пешеходните пътеки-да прелитат ли хората, що ли?

# 35
Аз съм против пешеходните пътеки през 100 м, защото и шофьорите се хора, и те са тръгнали нанякъде, а много пешеходци изобщо не се съобразяват с това.

# 36
  • Насред хаоса
За! И нека са повече. Явно засега това е единственият начин самозабравилите се джигити на пътя да бъдат озаптени донякъде. При тях работи само мисълта за колите им, не и за хората на пътя.

# 37
Единственото което искам е да се спазват правилата и закона.
Единственото което искам е органите които трябва да следят за това,да го правят.
 Peace

Въобще защо трябва да се ремонтират дупките по пътните платна след зимата?
Бях преди месеци в Констанца/Румъния/. Няма такова чудо-неравност на пътя.
"Навсякъде около главния път има железни мостове за пешеходци над платното за движение на автомобили."

Пешеходна пътека-пешеходец!  Peace
Децата играят в неоградени площи?
Родители, изискайте да бъдат оградени и със статут детска площадка!
На магистрала няма място за животни и пешеходци.
Дете до 14 г е с придружител, който да пресича пътното платно на определени места!
Спазване на законите от всички и глоби за всички!
Заради неправилно пресичащ пешеходец бях във верижна катастрофа / не бях на шофьорското място/. Детето стресирано, МПС-то 20 дни в сервиз! Това МПС беше на 3 бригади служебен автомобил.
Ако сте ЗА неравностите по пътното платно, то сте ЗА дупките/кратерите/ по него!
Имаме закони и нека ги спазваме от всички страни!  Hug

Последна редакция: пн, 25 юни 2012, 21:09 от Анонимен

# 38
Само да питам как ще пресече от тук майка с количка, инвалид или трудноподвижен човек?

# 39
След като е невъзможно да бъдат принудени всички пишман шофьори и шофьорчета да спазват правилата,съм ЗА легналите полицаи и всеки вид приспособление предназначено за ограничаване на скоростта.Съвсем пресен пример имам как един пе*ал без извинение,щеше да ме отнесе завивайки на пешеходната пътека.Добре че не разчитам на зеления светофар,ами и се оглеждам...

# 40
Само да питам как ще пресече от тук майка с количка, инвалид или трудноподвижен човек?
Предполагам, че има асаньор.

Как може толкова китайци да изчакват "зеленото" и да пресичат на тоочното място, като поне до 200 м не виждам др. пешеходна пътека и не се забелязвам неравности преди тази ?
"Пешеходци на кръстовище в Япония"
http://vbox7.com/play:af33b9a0&al=2&vid=96959

"Дразнещи пешеходци"
http://vbox7.com/play:efe58f5e03

Последна редакция: пн, 25 юни 2012, 21:40 от Анонимен

# 41
  • София
За легнал полицай! .По този начин се ограничава скоростта на някои п**дали, въпреки, че съм шофьор от 100 год. и не ми е комфортно, ги предпочитам определено. Ако ги няма ще настъпи пълен хаос, около училища и детски градини.

# 42
Аз съм ЗА надлезите и подлезите и против легналите полицаии.

# 43
PАV1,а как може шофьорите в нормалните европейски страни да НЕ карат с 200 през пешеходната пътека,когато светофарът дава предимство на пешеходеца?

# 44
Единственото което искам е да се спазват правилата и закона.
Единственото което искам е органите които трябва да следят за това,да го правят.
 Peace

Въобще защо трябва да се ремонтират дупките по пътните платна след зимата?
Бях преди месеци в Констанца/Румъния/. Няма такова чудо-неравност на пътя.
"Навсякъде около главния път има железни мостове за пешеходци над платното за движение на автомобили."

Пешеходна пътека-пешеходец!  Peace
Родители, изискайте да бъдат оградени и със статут детска площадка!
На магистрала няма място за животни и пешеходци.
Дете до 14 г е с придружител, който да пресича пътното платно на определени места!
Спазване на законите от всички и глоби за всички!
Заради неправилно пресичащ пешеходец бях във верижна катастрофа / не бях на шофьорското място/. Детето стресирано, МПС-то 20 дни в сервиз! Това МПС беше на 3 бригади служебен автомобил.
Ако сте ЗА неравностите по пътното платно, то сте ЗА дупките/кратерите/ по него!
Имаме закони и нека ги спазваме от всички страни!  Hug

Пешеходна пътека-пешеходец!  Че кой е казал нещо друго?
Родители, изискайте да бъдат оградени и със статут детска площадка! Да затворим децата както животните в зоологическата градина!
На магистрала няма място за животни и пешеходци. За пешеходците добре, но на животните ти ли ще им кажеш?
Дете до 14 г е с придружител, който да пресича пътното платно на определени места! Те децата до тази възраст много добре си пресичат, ама след това започват да подражават на възрастните...
Спазване на законите от всички и глоби за всички! Че сега няма ли? Това всички го знаем , но като даваш предложението , кажи как да стане!
Заради неправилно пресичащ пешеходец бях във верижна катастрофа / не бях на шофьорското място/. Детето стресирано, МПС-то 20 дни в сервиз! Това МПС беше на 3 бригади служебен автомобил. А мъртви имаше ли, защото по-честото явление е при неправилно движещ се автомобил да има жертви, а не обратното...
Ако сте ЗА неравностите по пътното платно, то сте ЗА дупките/кратерите/ по него! Много ЗА... , след като никой не е предложил още работещ вариант за дисциплиниране на шофьорите и ако това е начина да карат бавно в населените места!!!
Имаме закони и нека ги спазваме от всички страни!  Това ми звучи като лозунг от времето на Тато...

Хайде да престанем с егоистичното мислене и да помислим първо за живота на СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЕЦА! А когато шофьорите спрат да убиват пешеходци, тогава и да намалим ограниченията за тях!

Да Ви пусна този клип и тук... Надявам се да го изгледате без да прескачате!
http://www.youtube.com/watch?v=NKPLjSJqY7k&feature=player_embedded

Общи условия

Активация на акаунт