Парфюмни размисли и страсти - 158

• 53 779
  • 730
  •   1
Отговори
# 390
  Здравейте!
Имам въпрос за един ейвънски парфюм.
http://www.fragrantica.com/perfume/Avon/Herve-Leger-Femme-9121.html
Някоя от вас ползвала ли го е ? Дали има прилика със Сеншъс?
Да, Нели, началото му прилича на базата на Сеншуъс, но малко след това в този парфюм се прокрадва нещо доста неприятничко. Има мирис на гнило или по-скоро на дръжките на цветя, киснали два дни във ваза, на която не е сменена водата.
И да, повече ми прилича на Feminite du Bois след като преминат връхните нотки и остане базата.

ПП. Това с водата от цветята си отива след около 15 минути и остава аромат на фино сладко от сини сливи и бензоин, точно както усещам Feminite.

ПП2. Това, което остана като аромат на кожата ми след 30 минути, е почти идентично с Feminite du Bois.

Последна редакция: чт, 05 юли 2012, 22:06 от Бижy

# 391
  • на североизток от Рая
  Бижу, благодаря ти за мнението!  Hug

"Неприятничкото" ме притеснява, но добре, че отминава.  Laughing

Предложих в размените един друг ейвънски за размяна срещу този. Ама дали и Абсент да не спомена, че търся.  newsm78

Hug

# 392
  • Стара Загора
  Бижу, благодаря ти за мнението!  Hug

"Неприятничкото" ме притеснява, но добре, че отминава.  Laughing

Предложих в размените един друг ейвънски за размяна срещу този. Ама дали и Абсент да не спомена, че търся.  newsm78

Hug

Аз също съм го пробвала Ерв Леже, но не го пожелах. Не ми се стори да е интересен и заслужаващ парите си. А и с трайност не ме впечатли като цяло. Развитие неможах да регистрирам.  Mr. Green Абсента го имах доскоро, мисля че по си струва от другия. Предполагам ще е по-траен, понеже Руж-а от серията при някои хора държи по 2 дни, обаче е по-особен като аромат и незнам дали би ти харесал (ако естествено го познаваш, можеш да си го потърсиш).  Hug
Обаче ме озадачихте с приликата на Ерв Леже със Сеншъс.  Thinking Аз така се бях засилила към някои от тях - Нюд и Ноар по-добри ли са?   bouquet

# 393
Обаче ме озадачихте с приликата на Ерв Леже със Сеншъс.  Thinking Аз така се бях засилила към някои от тях - Нюд и Ноар по-добри ли са?   bouquet
Не, не! Абсолютно не си представяй каквато и да е прилика. 15-20 секунди в началото, ако си завреш носа в току що пръснатия парфюм, може да ти мине мисълта за Сеншуъс, но до там.
Определено периодът "прилика с  Feminite" продължава повече и съм убедена в приликата с него, за разлика от горния на EL.

# 394
  • Стара Загора
Отдъхнах си.  Hug
Феминити не го познавам, един кахър по-малко.  Laughing Но той така или иначе май беше труден за откриване, ако съм разбрала правилно.

# 395
  • Козлодуй
Жегата ли ви хвана,момичета,къде сте всички Hug Heart Eyes
Има ли фенове на Хабанита?
Вчера Дани ми пусна мухата за това-някой познава ли го?
(щото избързах да кажа,че съм парфюмно спокойна Twisted Evil Mr. Green )

# 396
  • Варна
Сънчо, не познаваш Хабанита или аз не разбирам въпроса?  Hug

Хабанита при 30+ градуса - веднага ще направя дълбок поклон пред всеки, който каже, че го може  Crazy
По времето, когато я харесвах, беше ароматна пура в луксозен бар с приглушено осветление, беше моят парфюм за сложни ситуации, който ме държеше в кондиция. Нищо подобно не остана от това  вече - сега е отрова, силна, бързодействаща и смъртоносна  Mr. Green

# 397
  • Козлодуй
Познавам Grinning Едт не можах да оценя и нося,пп обичам,имам и ползвам(зимата,но понякога ме хващат лудите,носила съм го и в топло в минимални количества).В случая става дума за ЕДП,нова версия.На изкушаваща цена Whistling

# 398
  • София
Хабанита при 30+ градуса - веднага ще направя дълбок поклон пред всеки, който каже, че го може  Crazy

Мимс, ето ме една крачка пред строя  Embarassed
точно тази сутрин отливах пробичка за една дама и си пръснах и на мен - за разкош - вярно, само 2 пъти на китката и става въпрос за ЕДТ, но пък съм убедена, че стаята ще мирише до понеделник (при отворени врата и прозорец  Laughing). Не само, че не ме е убила, ами така щастливо съм се размазала, че даже съм забравила да си изпия кафето  hahaha

Сънче, много интересно звучи това ЕДП  Flutter

ПП. Аз и Орхидеята нося само на топло - на студено не ми прави шлейф и не виждам смисъл да я хабя  Crazy

# 399
  • Варна
Ахаааааа, ясно. Не го знам това едп.
Ама щом си имаш ПП, за какво ти е това? Май се чудиш как да излезеш от парфюмното спокойствие  Whistling Hug

Както обещах - поклон вам доземи

# 400
  • София
Както обещах - поклон вам доземи

хахаха, страхотен емотикон обаче  bowuu

# 401
За Jasmin Noir Bvlgari  ли ставаше въпрос че много хора не го усещат или бъркам?Не е много мой тип аромат , но напоследък ми се изпречва все пред погледа.Ще го тествам.За какво време е подходящ?

Скрит текст:
Хабанита и Самсара са ми във вечния черен списък за аромати-убийци и погребални отрови , не мога да мириша така ни на топло, ни на студено. Mr. Green Mr. Greenша ма простите

опс намерих хубави описания на жасмин ноар-а в козметичния Simple Smileнещо съм го пропускала този аромат в черно шуше newsm78

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 12:53 от raz_nejena

# 402
  • София
Скрит текст:
Хабанита и Самсара са ми във вечния черен списък за аромати-убийци и погребални отрови , не мога да мириша така ни на топло, ни на студено. Mr. Green Mr. Greenша ма простите

аз пък бях с Клое Лъв (Смарти  Wink) когато ми съобщиха ужасна новина наскоро  Cry беше ми любим, а оттогава не съм го носила, само го местя насам-натам по шкафчето и все ми пречи  Crazy всъщност, не знам дали изобщо някога вече ще мога да го нося  Rolling Eyes в същата категория е и Версаче Блонд - споделена любов с баба ми - откакто нея я няма, ми присяда дори само като си помисля за него  Cry

Скрит текст:
спирам, че пак се разревах newsm45

# 403
Ели, Hug
Аз съм така тази година с Нинфео, но се надявам да отшуми.

Днес си мисля за Средиземноморските, но ще видим, не съм ги носила тази година, а ми се носи нещо смокиново-свежо.

пп. Щях да питам за това http://www.fragrantica.com/perfume/L-Occitane-en-Provence/Miel-V … nilla--11136.html, някой познава ли го като аромат, цена, намира ли се?

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 12:23 от goddess

# 404
Леле пък как ми се е приносила ванилийка посред лято не е истина. Това изглежда интересно , за хора ли е  , за къща ли незнам  hahaha
Силве, слагай средиземноморските тези дни да кажеш как са в жегата  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт