Парфюмни размисли и страсти - 158

• 53 728
  • 730
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Бижу, вярно е, че не правя, ама не ми пречи да се заканя  Joy

# 421
 Joy Нали знаете: Никога не се знае, знае ли се! Всякакви лудости обземат човек, ей така от никъде ги тряскат!  Mr. Green
Аз например както една година съм си добре и в ремисия, не купувам нищо на сляпо и съм в мир със себе си и изведнъж бааам ме хващат дяволите и за месец може и 3-4 на сляпо да думна.  Naughty

# 422
  • София
Да, да, на пристъпи е и при мен. Тъкмо се потупвах по рамото и се изложих.

Между другото и аз имам ванилени прищявки късно вечер и извадих Прада кенди, поради липса на каквото и да е подобно. Сигурно е защото през деня нося само горчиви треволяци като тоя кактус Silences на Jacomo Sick

А, да похваля един дезинфектиращ гел на Орифлейм - мандарина и чаено дърво май - днес изтри Хабанита от ръката ми, където за да не остана по назад от Ели пръснах.

# 423
Ей ще се изтровите с Хабанитата, както аз едно време. Mr. Green
Харесвам много и аз шишето на Джулиетата, любопитно ми е това вътре. След Романтината обаче не очаквам нещо кой знае какво.

# 424
  • София
Ей ще се изтровите с Хабанитата, както аз едно време. Mr. Green

не, не, никакво изтравяне, при мен поне си беше пълен кеф  Blush
но ако не я бях заличила нямаше как да тествам каквото и да било  Laughing

# 425
densi, Романтина не е ли нещо особено? Аз по принцип по описанието реших, че няма да е нещо интересно и така и не съм я търсила. Именно заради това може сега да пуснат нещо по-предизвикателно, с тази реклама и красивата бутилка.  Rolling Eyes Макар, че аз си признавам, че не съм особен фен на Жулиетите, само Непарфюма харесвам повече и бих имала, ама той не е нещо забележително.
Аз вчера се пръсках цял ден с едно яко гурме, с ванилия и бонбони и захар и бадеми и кайсии- абе страшна работа. Да се чуди човек на 30 градуса защо ми е толкоз сладко..  ooooh! На всичкото отгоре първите 10 секунди са като джибри.  Joy ММ обаче нищо не коментира, значи не е опасно за околните!
Elitsa_z, ти ходила ли си в някой магазин с ниш в Брюксел? Аз знам един- бил бая луксозен, ама още не ме е огряло да се дотътря до него. Това му е сайта

# 426
  • София
Elitsa_z, ти ходила ли си в някой магазин с ниш в Брюксел? Аз знам един- бил бая луксозен, ама още не ме е огряло да се дотътря до него. Това му е сайта

още не съм  Embarassed обикновено имам малко време, а и не ми е много в района (в смисъл, трябва да отида специално дотам) - та ако съм с куфар няма много сми да се влача дотам, за да вляза за 15-20 минути  Confused но съм го заплюла за някой хубав ден, в който ще имам повече време за моткане  Blush

# 427
  • някъде под слънцето...
Хабанита едп е много красива.
http://www.fragrantica.com/perfume/Molinard/Habanita-Eau-de-Parfum-14676.html
6и6ето е 4ерно матирано стъкло, лалик, жалко, 4е е без капа4ка.
Носи духа  на баба си(ПП) и леля си(ЕДТ), като бих казала, 4е не е толкова нахална като тях...
Вну4ката(ЕДП) е проявила по голяма 4аст от гените на баба си (ПП)
Идеална е за тези, които не могат да се разберат с наглата скандалжийка(ЕДТ) , а не могат да открият кротналата се баби4ка(ПП), която напоследък се намира все по трудно и на все по косми4ески цени.
Определено най носимата за масовата публика версия.без да е толкова хаплива като ЕДП ,  и не толкова дълбоко кадифена като ПП.
При мен няма ни6то об6то с Весайския Бал....на който я оприли4ават.

Напоследък сме в период на ухажване с тази красота
http://www.fragrantica.com/perfume/Est-e-Lauder/Wood-Mystique-13636.html
Силно експлозивно на4ало  при мен едно към едно с 4ерната орхидея, после утихва и излиза уд-а..
Но не6то ми идва леко лайт....
За сега не прехвър4ат искри между нас...Но определено всеки път, като я видя си говорим с по няколко пръскания.

За фен клуба на баби4ките
Има нова
http://www.fragrantica.com/perfume/Courreges/Empreinte-new--15488.html
която оба4е е  само бледо  омаломо6тено  копие на
http://www.fragrantica.com/perfume/Courreges/Empreinte-10614.html

Последна редакция: сб, 07 юли 2012, 14:12 от sl

# 428
Аааа къде ми напомни sl за тази черна бутилка! Списъка ми за тестове стана безкраен. Страхотно родословно дърво си направила на семейство Хабанита!  Laughing

# 429
  • някъде под слънцето...
Рени  bouquet
Сега погледнах в сайта на Молинар
http://www.molinard.com/uploaded/Catalogue2012web.pdf
Там е само вну4ката..
бабата и лелята са Аут.. Shocked
Айде замина си о6те един 6едьовър.... Cry

Бих прибрала вси4ки недолюбвани баби4ки, но ве4е нямам място...Дори и 6кафа , който Лм ми взе  не побра и половината...
Накара ме да обе6тая, 4е няма да увели4авам бройката, за6тото моето си е  лудост... Cry

Последна редакция: сб, 07 юли 2012, 16:15 от sl

# 430
  • София
Да се похваля.  Sunglasses От днес и аз съм горда собственичка на една от Бронзовите Богини . Класическата ме спечели толкова бързо, че много не му мислих.

Днес за пръв път ходих в The Circle. Излишно е да споменавам страхотния консултант и аз. По отношение на това всички тук сме единодушни, мисля.   Grinning Оказва се, че Serge Lutens е моя човек. Харесаха ми няколко парфюма от неговите - Chergui, Datura Noir и един с аромат на мед и борова гора (забравих му името). Моята любов се оказа обаче - Sublime Balkiss. Още от днес започвам да спестявам за него. Не стига това, ами днес се влюбих повторно - в Tobacco Vanille.  Heart Eyes Е тук вече не знам кога ще успея да си го купя и да се насладя.  Sad

# 431
  • USA, Steak State
Кой беше крушовия Монтал, който обсъждахте преди доста време?
Може би не беше круша, а някакъв друг плод....  Mr. Green
Двоумя се межди някой от Монталите и Беж на Шанел, та ако може малко помощ.

# 432
Здравейте, набелязала съм си няколко парфюма, които от много четене на review-та и някои от душене съм харесала, но тъй като обичам сладки и тежки миризми, които да правят облак около мен, исках да ви попитам кой от посочените да избера, за да мирише възможно най-трайно и да оставя доря Embarassed
Britney Spears-Fantasy
Pink Sugar
Chopard Casmir
Lalique le parfum- за този също ме интересува малко по-подробно, тъй като все пак не е просто захарен памук и като 1те два
Guess by Marciano
S.T. Dupont- този знам, че не се вписва точно в горната категория, но пък траен ли е ?
Евентуално Crystal Noir- него го познавам доста добре, знам, че е траен, но пък ако някои от горните е по- добър в това си качество, на нещо ново ще заложа Simple Smile

П.П. Ако някой има и други предложения, да сподели, но нека не са на Герлен, нещо не ми понасят. Simple Smile
Fantasy на Бритни е добър избор ако искаш нещо супер сладко и трайно. Миднайт версията е много хубава, но при мене не е толкова трайна колкото Фентъзи. Пинк Шугър е траен аромат, но ухае малко изкуствено. Crystal Noir аз лично не го харесвам...сладък е (по съвсем различен начин от другите предложения) но има нещо кокосово в него, което ме дразни.

Предлагам ти още M на Марая Кери и Heat на Beyonce

Последна редакция: сб, 07 юли 2012, 23:39 от Жаки°

# 433
  • Там, където ме обичат
Може би не беше круша, а някакъв друг плод....  Mr. Green
Wild pears.  Peace
Tук сме няколко фенки на бранда и може би ще успеем да те насочим, но аз лично не познавам предпочитанията ти. Ако подскажеш малко , ще опитаме.  Hug

# 434
  • USA, Steak State
Може би не беше круша, а някакъв друг плод....  Mr. Green
Wild pears.  Peace

Много благодаря! Hug Май този ще е, а Беж ще оставя за есента.

Общи условия

Активация на акаунт