Парфюмни размисли и страсти - 158

• 53 693
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
Коромандел и Прада Интенс никога над 18 градуса при мен!
Канелката на Гутал е страхотна. Crazy Party Whistling

Маркес добър писател, "100 години самота"...чудесна книга, "Любов по време на холера" също.

# 511
  • Бургас
Днес и аз посегнах към Коромандел. Повече шоколад изби, мухъл почти не усетих, но стоеше хубаво и ми носеше настроение. Добре, че главата не ме заболя. Ще си го нося и друг път в жега понякога.
Денси, имаш право за всичко относно ароматите, а сега включително и за Маркес! Ненадминат е Simple Smile

# 512
mle4ko,  Heart Eyes Hug  bouquet, ако нещо обичам повече от парфюмите това са книгите. Миризмата на хартия печатана е велика. Heart Eyes

# 513
Ветивер Тонка съм описвала много пъти. За мен е много красив аромат, фин, изтънчен и загадъчен. Не е сложен, съставките не са много, но за сметка на това са уникални. Сух и прашен ветивер, на моменти рязък, спиращ дъха в красива симбиоза с хладната сладост на бобовата тонка. За мен това е аромат на перфектното допълване, на ин и ян, аромат на млади, силни тела, изпълняващи страстен танц Heart Eyes. Толкова красиво се носи, винаги усещам и онази зелена нишка на пресен, току що разчупен лешник Heart Eyes Парфюм лек и мек, но спиращ дъха, близък до кожата, но винаги там. Носи усещането за неповторимост, чистота и зелена, слънчева гора Heart Eyes Heart Eyes Но е само за любители на ветивер, за някои може да е с мъжко звучене.

Ей, опазих си досега девствен носа откъм Hermessense-и, ама Ковачева ще ме накара да го обезчестя, значи. Ambre Narguile отдавна ме дразни и мами, сега и Ветивер Тонка вече трябва да се тества.

# 514
  • USA, Steak State
mle4ko,  Heart Eyes Hug  bouquet, ако нещо обичам повече от парфюмите това са книгите. Миризмата на хартия печатана е велика. Heart Eyes

Някой споменавал ли е за парфюм с аромат на книга?  Mr. Green

# 515
A да знаете нещо за новия Lancome - La vie est belle?

# 516
  • София
mle4ko,  Heart Eyes Hug  bouquet, ако нещо обичам повече от парфюмите това са книгите. Миризмата на хартия печатана е велика. Heart Eyes

Някой споменавал ли е за парфюм с аромат на книга?  Mr. Green
Да, ето  впечатления от първа ръка  Hug

Както и това, но то още не е дошло до нас.

# 517
  • USA, Steak State
Второто мога да го приордърна за $71  Mr. Green
Но количеството ще ми е множко, ако имам с кого да го споделя...  Whistling
Мисълта ми е да си пръскам кавъра на Киндъла, така няма да имам оправдание че не е съвсем книга.  Mr. Green

# 518
  • София
Второто мога да го приордърна за $71  Mr. Green
Но количеството ще ми е множко, ако имам с кого да го споделя...  Whistling
Мисълта ми е да си пръскам кавъра на Киндъла, така няма да имам оправдание че не е съвсем книга.  Mr. Green
Joy Joy Joy Ей това беше страшен резон!  Joy Joy Joy

# 519
  • USA, Steak State
Друго приложение наистина не намирам Ати, иначе не ми се иска да мириша като печатница.  Mr. Green

# 520
  • Чукарландия
една Зара с уникално красиво шишенце - ZARA WOMAN, която ме грабна от раз  Crazy . Странното е, че я няма във франгрантика  Thinking

http://www.ebay.co.uk/itm/ZARA-WOMAN-EAU-DE-TOILETTE-3-3-OZ-100- … sh=item58933badc6

Много е хубава, потвърждавам  Peace И аз се сдобих с една такава, по една огроооомна случайност  Mr. Green hahaha

Има ли нещо, което да не познаваш, Атти (или да нямаш)? Честити да са ви на Ре и на теб!!! Приятно пръс, пръс, пръс!!! Heart Eyes

# 521
  • София
 Joy Joy Joy Даааа, нямам си бидонче с канелка, на което да пише Герлен примерно  Laughing Мерси, да ти се връща хубавата емоция  Hug

Много е хубава тази Зара, но е за по-хладно време. Днес термометърът ми показваше 45 градуса и ми идеше да се гръмна. Но пък издуших маса Ермесанси и ексклузивни Герлени, което ме върна към живота  Heart Eyes

# 522
  • Чукарландия
  Но пък издуших маса Ермесанси и ексклузивни Герлени, което ме върна към живота  Heart Eyes

Набелязала съм си Шалимар ЕДТ и събирам пари. Как се изказах само, все едно събирам помощи. Joy
Ето този Шалимар ще ме върне към живота. newsm03

# 523
  • София
А къде продават в Сф ексклузивни Герлени, като изключим Дъгласа на Сердика, където ме гледаха много странно, когато попитах за парфюм Guerlain Terracotta Voile d'Ete. От рецензиите за него си мисля, че много ще ми хареса с този аромат на малки уханни карамфилчета. Ммммм!  Heart Eyes Изказването на консултантката беше: "Да нямате предвид козметика Guerlain Terracotta? Аз за такъв парфюм не съм чувала. "  :3 Набелязала съм още няколко Герленски ексклузива, които са ми интересни, та се надявам все някъде да мога да ги душна. Жестоката Гардения също ми се иска да пробвам.

За TF Tobacco Vanille нямам думи.  Heart Eyes Този уикенд когато го тествах така уютно ми застана на кожата, направо се разтопих.  Crazy Хем жеги големи. Дали пък няма да му се губи очарованието през зимата.  newsm78

Fille en Aiguilles ще трябва още да почака, че на преден план изскочиха Sublime Balkiss и Tobacco Vanille. Тъкмо да имам време да реша дали наистина го искам.

# 524
  • Варна
Изказването на консултантката беше: "Да нямате предвид козметика Guerlain Terracotta? Аз за такъв парфюм не съм чувала. "  

Изобщо не се опитвай да питаш за ексклузивите, тогава консултантките ще се опитат да те убедят, че бълнуваш. Изобщо, тези не служат за консултиране, даже и за едно просто подаване не стават. Да си се гримират и да се мотаят там и да не се занимават с неща, дето не са им работа  Whistling

Само в бутиците на Герлен по света, Синтия, няма да ги срещнеш по парфюмериите  Peace

Общи условия

Активация на акаунт