Парфюмни размисли и страсти - 158

• 53 518
  • 730
  •   1
Отговори
# 705
Тере на Ерме е парфюм, който в никакъв случай не свързвам с възрастен мъж.:
PeaceЕмиа добре си го обзавела   bouquet
Аз когато препоръчвам имам предвид да погледне пирамида, да прочете за аромата а не да го купува непременно, от там иде грешката. То тези дето ги има по магазините свободно тя може да си ги пробва.Очевидно иска нещо интересно Winkooooh! Да си каже какво е взела и дали се е харесало в крайна сметка.  bouquet

Последна редакция: сб, 14 юли 2012, 11:03 от raz_nejena

# 706
Аз много харесах новата интензивна версия на Voyage http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Voyage-d-Hermes-Eau-de … Parfum-14679.html За моя нос не е много лимонен.

Безсмъртничето в синият Аник се оказа много съблазнително, аз нали съм фен на миризмата. Но май ако трябва да избирам ще избера това безсмъртниче: http://www.fragrantica.com/perfume/Nez-a-Nez/Immortelle-Marilyn-12133.html
Не че скоро ще ме огрее покупка на парфюм, ама да си кажа.  Laughing

# 707
  • Германия

Терр д'Ерме е страхотен парфюм,а как невероятно стои на ХН(Нати,да го поздравиш от мен Heart Eyes ).Но наистина не е за всеки и не бих го препоръчала според изискванията на betina_st Peace

Направо ми се късат ластиците на шортите  Whistling като го подуша. Както на Атти ѝ действа самосвалячката. Сънчо,  Hug, получаваш целувка от ХН, а от мен даже и две заради новият ти шипров ъпгрейд  Whistling Whistling. Онзи неговият 200 мл. буркан замина Shocked, сега е с нов флакон. За пет години е изсмукал сигурно един галон Терр. Оттогава насам му е основния парфюм.

Аз направих снощи грубата грешка да се залея с Лунната нощ на Sisley. Отиде до понеделник - няма отмиване това нещо. Рядко го вадя от шкафа, щото после два дни не мога да сложа нищо друго. Умопомрачително е траен отгоре ми. Пък красииииив, пък напикааааан. Мимси, ooooh!!

# 708
Сред няколко поредни дни умишлено без парфюм, днес реших, че искам нещо жизнерадостно, сладко и плътно, което да ме обгръща, и да ме радва.
Избрах Liberte и се чувствам добре. Даже като изляза от хола, където заради климатика е доста хладно и отида в трапезарията, която е западна, и вече е добре огряна от слънцето, на топло парфюмът е още по-прекрасен - като сладко от портокали, което до преди малко е вряло на печката. Много ми е хубаво днес с него! Heart Eyes Ароматерапията е истинско чудо!

# 709
Наскоро някой написа,че Л на Лолита е чудесен в жегите..
Съвсем вярно е ! И зимата в студа си ми харесва,но и в горещините е чуден !
Сега след ,като прочетох Бижу,че е заложила на Либерте-утре ще изпробвам и него,че го бях позабравила.

# 710
  • Бургас
Не му допадна, момичета Тере-то и това е  Crossing Arms
Бях му взела малка проба, защото съм фен на бранда и по вашите описания ми се стори, че ще му допадне, но не  Naughty Пробва ЕДТ версията. Ако ЕДП е нещо по-различно, да търся мъничко с надеждата да се получи този път  Thinking
Натали, искам и аз да открия ласто-късащ шортите ми мъжи аромат, но досега не го намирам. Понякога ми се случва, но при разминаване с чужди мъже, което не е за предпочитане. Още повече не мога да ги питам с какъв парфюм са, а колко ми се иска  Whistling

Довечера ще заложа на Средиземноморските. Дано морския вятър ми помогне да ги усетя както трябва. В жегите през деня нещо ми се губят  Tired

# 711
Момичета, нали най-голямата бутилка на Вивара е 80мл, че ми е паднала лепенката?

Последна редакция: сб, 14 юли 2012, 17:14 от goddess

# 712
Момичета, нали най-голямата бутилка на Вивара е 80мл, че ми е паднала лепенката?
Eau de Toile in bottles of 50 and 100 ml

...искам и аз да открия ласто-късащ шортите ми мъжи армат, но досега не го намирам. Понякога ми се случва, но при разминаване с чужди мъже, което не е за предпочитане. Още повече не мога да ги питам с какъв парфюм са, а колко ми се иска  Whistling
Аз пък питах веднъж Crazy , беше Acqua di Gio  - е, прекрасен е! Heart Eyes

# 713
Бижу, сигурна ли си?

# 714
Не!  Blush  Защото тук пък пише друго - Pucci Vivara is available in 50 and 75 ml Eau de Parfum.
А тук трето - Pucci Vivara will launch in the US this September, and will be available in 50 and 80 ml Eau de Parfum.

# 715
  • Балчик
80 е най-голямата. Peace

# 716
А бе и аз така си мисля, ама.... Някой няма ли такава бутилка?

# 717
Аз имам Вивара -80 мл,но е тестер и незнам дали има разлика в мл на тестер и продукт newsm78

# 718
  • Пловдив
Някой ако ще обикаля скоро чужбинските бутици , ако може да драсне едно редче на ЛС, много ми се иска да поръчам едно нещиченце  Praynig , което тук не се намира.

Чай за Двама на Л'артисан е намален вече! Simple Smile

# 719
Аз имам Вивара -80 мл,но е тестер и незнам дали има разлика в мл на тестер и продукт newsm78

Благодаря!  bouquet
Значи трябва да е 80мл.

Общи условия

Активация на акаунт