Изборът на Лара...продължава

• 55 474
  • 437
  •   2
Отговори
# 240
dani_ka, благодаря.
 Опитах се да ти пиша на лични, но явно пощата ти е пълна.

# 241

Добро утро !!!

Скрит текст:

# 242

И нищо ,че е дъждовно,пак сме тук и в настроение Hug
Лятно настроение пожелавам на всички

# 243
http://www.dailymotion.com/relevance/search/larin+izbor+epizoda+100/1

Тук могат да се гледат епизодите..Отминалите.Който ги е пропуснал,може да си ги изгледа

# 244

Тази песен е точно за Лара и Яша Hug Hug Hug

# 245
Иначе,сега си гледам сериите само по бтв-то HugИ нещо съм разочарована...То само кофти работи се случват HugПоне преди можех да си гледам напред а сега ,мъка ,мъка HugНо ще го преживея Hug

# 246
В началото вървеше по динамично.....много ми е трудно да я гледам тая Лара.
Хич не ми стои добре добре тая жена в ролята на Лара.
Тя и бабата на Яков изобщо са ми неприятни.
И още нещо:много пресилват образа на Динко.
То не беше обиди,заплахи към всеки и всичко.

# 247

Напълно съм съгласна с теб относно образа на Динко. Всичко е като в "Червената шапцича". От едната страна е Лара и цял отбор "защитници", а от другата страна злодеят Динко.  Дано не стане като в приказката "... и му разпориха корема, и го напълниха с камъни.."  Защото никой няма нужда от такава постановка. Такова елементарно противопоставяне на "добро" и "зло" е нужно в детските години на човек, в първите 7 години.  След това трябва да се задават въпроси. Защо, как така, никой не се ражда злодей.. (Впрочем, често съм се питала, защо никой не пренаписа или недописа "Червената шапчица". В колкото и варианта да я прочетеш, тя все изядена, все не си научила урока. Така и така носи храна на баба си, защо не сложи в кошничката си един-два сандвича и за вълка. Не с прошуто крудо, с вурст например.  Ами той като е гладен, какво да направи...)
  Проявих интерес към сериала заради образа на Динко. Всички въпроси, които аз си задавам, се въртят около този  герой.  (изгледах сезона до края, по мое мнение актьора се раздаде, играе великолепно)

# 248

Напълно съм съгласна с теб относно образа на Динко. Всичко е като в "Червената шапцича". От едната страна е Лара и цял отбор "защитници", а от другата страна злодеят Динко.  Дано не стане като в приказката "... и му разпориха корема, и го напълниха с камъни.."  Защото никой няма нужда от такава постановка. Такова елементарно противопоставяне на "добро" и "зло" е нужно в детските години на човек, в първите 7 години.  След това трябва да се задават въпроси. Защо, как така, никой не се ражда злодей.. (Впрочем, често съм се питала, защо никой не пренаписа или недописа "Червената шапчица". В колкото и варианта да я прочетеш, тя все изядена, все не си научила урока. Така и така носи храна на баба си, защо не сложи в кошничката си един-два сандвича и за вълка. Не с прошуто крудо, с вурст например.  Ами той като е гладен, какво да направи...)
  Проявих интерес към сериала заради образа на Динко. Всички въпроси, които аз си задавам, се въртят около този  герой.  (изгледах сезона до края, по мое мнение актьора се раздаде, играе великолепно)

bouquet  bouquet  bouquet
Това за Червената шапчица много ми хареса.
То още от заглавието се вижда, че е само червена. Иначе щеше да бъде умната червена шапчица.
Така е и със заглавието на сериалът.
Явно само Лара има право на избор... Динко - не.

Последна редакция: нд, 12 авг 2012, 18:08 от kali_georgieva

# 249

Добро утро с ...Лара Hug

# 250
Да,моето мнение е същото HugФилма тръгна бързо,динамично,интересно ми беше всичко Hug
Запознаха ни бързичко с героите,и после,се започна с великите въртели и измислици Peace
Като цяло добре,но има прекалено насилени и нагласени моменти...А и много честна и добра тази Лара ooooh!То няма как ,колкото и да е добър човек,да търпи толкова много и да прощава вечно Thinking
После,всичко ми стана като една отворена пътечка,по която минават само злодеи,а потърпевшата е винаги Лара!!!
Друг фактор е ,че се дразня от начина по който ни показват,че Лара и майка й продължават живота си!?Наследиха от Вуксан цяло състояние,а елементарното което до момента не са направили е ,да си купят къща ,или малък апартамент!! NaughtyДа живеят що годе нормално!
То бива бива,ама това за мен е глупост някаква!Разбрахме вече,че всичко се върти около детето на Лара и Яша,ама айде сега,при такова състояние,или наследство да го напиша,няма как да ощетят детето ,ако си купят малко жилище например,и да си спестяват там за храна и прочие,та да не ощетят детето!!!!!!То бива скрънзотия,ама чак толкова Stop Stop Stop
Това са основните неща,които много ме дразнят във филма!!
Значи гледаме всякакви глупости и мизерии,а елементарното го няма!
За Лара,от самото начало,когато започнах,да пиша в темата споделих,че тази артистка не ми харесва!!!Не я възприемам и не ми пасва...на този образ.. HugДа ме извинявате,ама Дорис е най-слабата роля във филма!Много изкуствена игра!!!Нищо не й харесвам на жената...
Почти всички си играят перфектно ролите ,само главната героиня ,еми не ми харесва,това си е !
Най-силна игра за мен лично показват Динко,Лейла,Никша,Нела,Яков..и гледачката Кармен Hug
Даже алкохолизирания Ален и побърканата му жена,показаха потенциал.Вуксан много ми харесваше,ама го погребаха,за жалост.Чакам с нетърпение завръшането на Зоран,адвоката,той ми е един от фаворитите!
За другите какво да пиша,посредствена игра !Но това си е мое виждане ,което на никого не налагам ,разбира се Hug Hug Hug
И да завърша с това,че този сериал се преврърна в трагедия...Само нещастия гледам,омръзна ми вече.Направо ми заприлича на турска сапунка с жесток край.И за капак няма как да гледаме сериите напред newsm78Поне за сега,надявам се newsm78Омръзна ми да се ровя в тяхните сайтове и да гледам без превод.Не ми е готино така.Нито им разбирам езика,а и се изнервям на вечно посърналите им физиономии..Даже и сега след като идва момента Лара най-сетне да се събере отново с Яков,вече все ми е тая,то ми се изчерпа търпението,да й гледам глупостите и простотиите на нея...Но ще го изгледам този филм.А друг хърватски сериал в скоро време няма да погледна ,вярвайте ми!То имам усещането ,че са си писали сценария ден за ден и каквото им хрумне...

# 251

И в последно време ,така са занемарили Яша и Лара,че направо ми се доплаква ,като ги гледам.
Яков изглежда като малоумен с тези косми навсякъде,а Лара,то физиономията й тъпа,но нали врвят,като пакет двамата та Hug Hug Hug

# 252

То голяма еуфория,големи усмивки...Само дето филма им издиша ,но на Лара какво й пука...

# 253

Динко,най-оплюван и омърсен,ама без него филм нямаше да има.Той им прави цялата продукция HugБраво!!!Много е добър.В самото начало започнах да гледам сапунката заради една голяма любов,а сега ще я догледам ,заради дневниците на един луд и оплюван мъж!

# 254

За Лейла същото HugОт мразената йеменка,сега ми е една от любимките!!

Никол има някаква промяна,но още не ми се е превърнала в любимка...

Нела не я приемам такава!Не й подхожда нито на образа ,който гради ха до момента,нито на вида й..

Това е истинската Нела и така искам да си я запомня.Хубава жена,силна и амбициозна.

Майката на Лара е красива артистка с добро излъчване,ама защо ,когато няма мъж до нея става незабележима,умът ми не го побира!?

Общи условия

Активация на акаунт