Изборът на Лара...продължава

• 55 474
  • 437
  •   1
Отговори
# 255

Епизод 99
ЯКОВ НАПАДА ДИНКО, А НА ДИНКО МУ ПРИЛОШАВА

Яков, след много спорове и кавги, накрая се сбива с Динко. По време на конфликта на Динко му прилошава.  Той отчаяно се опитва да вземе лекарствата си, но те падат на пода. Единственият, който може да му помогне  е Яков. Динко лежи на пода, опитвайки се да си поеме въздух, Яков го гледа „замръзнал” на място, а Динко го моли да му подаде хачетата. Яков се колебае дали да му помогне или не, а в един момент осъзнава, че трябва да му подаде лекарствата. В този момент влиза Тончи. Той взема хапчетата от Яша и ги дава на Динго. Динко обвинява Яков, че хладнокръвно го гледа как умира. Яша дори не се опитва да се защити. Изпълнен с гляв, казва, че Динко заслужава единствено да умре.

Тончи е твърдо решен, че Динко трябва да напусне къщата. Динко разстроен от това, че едва не се стигна до физически конфликт, подготвя следващият си ход.

Бланка дава на Лейла ключа за апартамента си.

Нела е в открита война с Бланка, и е много доволна от факта, че Динко ще напусне къщата. Нела и Никол се надяват скоро да се завърнат в резиденция Златар.

Яков се възползва от възможността да покани Лара в резиденция Златар, тя с радост се съгласява. А Динко му е подготвил засада.

Изборът на Лара (Larin izbor) На 143-144 епизод. Сериалът е 182 епизода оригинална номерация, и около 133 епизода българска

# 256
http://sigmakom.com/search_result.php?query=larin+izbor&type=videos&submit=Search
Никъде освен във voyo не се качват епизодите, от БТВ са забранили качването им! Може да се гледат по BTV Lady и в хърватския сайт

# 257
В началото вървеше по динамично.....много ми е трудно да я гледам тая Лара.
Хич не ми стои добре добре тая жена в ролята на Лара.
Тя и бабата на Яков изобщо са ми неприятни.
И още нещо:много пресилват образа на Динко.
То не беше обиди,заплахи към всеки и всичко.

Напълно съм съгласна с теб относно образа на Динко. Всичко е като в "Червената шапцича". От едната страна е Лара и цял отбор "защитници", а от другата страна злодеят Динко.  Дано не стане като в приказката "... и му разпориха корема, и го напълниха с камъни.."  Защото никой няма нужда от такава постановка. Такова елементарно противопоставяне на "добро" и "зло" е нужно в детските години на човек, в първите 7 години.  След това трябва да се задават въпроси. Защо, как така, никой не се ражда злодей.. (Впрочем, често съм се питала, защо никой не пренаписа или недописа "Червената шапчица". В колкото и варианта да я прочетеш, тя все изядена, все не си научила урока. Така и така носи храна на баба си, защо не сложи в кошничката си един-два сандвича и за вълка. Не с прошуто крудо, с вурст например.  Ами той като е гладен, какво да направи...)
  Проявих интерес към сериала заради образа на Динко. Всички въпроси, които аз си задавам, се въртят около този  герой.  (изгледах сезона до края, по мое мнение актьора се раздаде, играе великолепно)
Съгласна съм с вас!!!

# 258
В началото вървеше по динамично.....много ми е трудно да я гледам тая Лара.
Хич не ми стои добре добре тая жена в ролята на Лара.
Тя и бабата на Яков изобщо са ми неприятни.
И още нещо:много пресилват образа на Динко.
То не беше обиди,заплахи към всеки и всичко.

Напълно съм съгласна с теб относно образа на Динко. Всичко е като в "Червената шапцича". От едната страна е Лара и цял отбор "защитници", а от другата страна злодеят Динко.  Дано не стане като в приказката "... и му разпориха корема, и го напълниха с камъни.."  Защото никой няма нужда от такава постановка. Такова елементарно противопоставяне на "добро" и "зло" е нужно в детските години на човек, в първите 7 години.  След това трябва да се задават въпроси. Защо, как така, никой не се ражда злодей.. (Впрочем, често съм се питала, защо никой не пренаписа или недописа "Червената шапчица". В колкото и варианта да я прочетеш, тя все изядена, все не си научила урока. Така и така носи храна на баба си, защо не сложи в кошничката си един-два сандвича и за вълка. Не с прошуто крудо, с вурст например.  Ами той като е гладен, какво да направи...)
  Проявих интерес към сериала заради образа на Динко. Всички въпроси, които аз си задавам, се въртят около този  герой.  (изгледах сезона до края, по мое мнение актьора се раздаде, играе великолепно)

bouquet  bouquet  bouquet
Това за Червената шапчица много ми хареса.
То още от заглавието се вижда, че е само червена. Иначе щеше да бъде умната червена шапчица.
Така е и със заглавието на сериалът.
Явно само Лара има право на избор... Динко - не.
Така излиза Hug
Само Лара има право на избор,само тя страда,останалите не!
За Лара винаги има оправдание,за Динко не!
Кофти ,но това ни показват!За жалост! Crossing Arms

# 259

Пожелавам ви една прекрасна седмица!!

# 260

Динко,най-оплюван и омърсен,ама без него филм нямаше да има.Той им прави цялата продукция HugБраво!!!Много е добър.В самото начало започнах да гледам сапунката заради една голяма любов,а сега ще я догледам ,заради дневниците на един луд и оплюван мъж!

Вярно е. Наистина "той им прави цялата продукция" (Филип Юричич).
Lucina, внасяш много настроение в темата.
Харесвам Клайдерман.

# 261

Добро утро!!!

Пожелавам ви един прекрасен ден!!

За вас от сърце!!!

# 262
http://translate.google.bg/translate?hl=bg&sl=hr&u=http://www.smijesneizreke.com/larin-izbor-168-epizoda-serija&prev=/search%3Fq%3D%25D0%25BB%25D0%25B0%25D1%2580%25D0%25B8%25D0%25BD%2B%25D0%25B8%25D0%25B7%25D0%25B1%25D0%25BE%25D1%2580%2Bonline%26hl%3Dbg%26sa%3DX%26biw%3D1280%26bih%3D864%26prmd%3Dimvns&sa=X&ei=__kpUKH4CcTktQbTkYHwBQ&ved=0CGAQ7gEwBAНамирам разни писанки за филма ни,то и без това края на първи сезон наближава Hug...Дано докато пуснат продължението,да ни разрешат ,да си изгледаме пропуснатите серии на спокойствие и с превод Praynig

# 263
Някой гледа ли този сериал?
Скрит текст:

Изгледах няколко епизода,става,определено Hug Hug Hug

# 264
# 265
Благодаря ти   dani_ka Hug Hug Hug

Специално за Теб!!!

# 266

">#![/video]
Едно поздравче за вас Hug Hug Hug

# 267

Приятен  ден ви пожелавам и....Хиляди целувки от мен Hug Hug Hug
Скрит текст:
Пропуснах епизода,затова нямам коментар Hug Hug Hug

# 268
   Lucina, благодаря за поздрава.
   Непременно гледай епизода довечера. Динко ще изненада всички, дори и Лейла. Ще бъде такъв, какъвто само тя знае, че може да бъде. Такъв, какъвто тя го иска. Един друг Динко.
И точно с тези рязки контрасти, зрителя разбира колко е объркан, наранен, "осакатен". (аз така го приемам, може да има и мнения, че е луд и зъл по рождение)

п.п. Това, за което говоря, може да се случи в тази, или в следващата серия, не мога точно да преценя.

Последна редакция: вт, 14 авг 2012, 13:31 от dani_ka

# 269

Добро утро и хубав ден на всички!!!
И разбира се музикално поздравче...

А това е специално за  dani_ka Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт