Изборът на Лара...продължава

• 55 564
  • 437
  •   1
Отговори
# 30
Много точно си го написала newsm10 newsm10 newsm10
Аз още не съм изгледала 73-епизод,ама дано не се дразня много,че този смотан Никша....и Лара като вземе да се превзема..Главата ме заболява с такава простотия bowuuТака се зарадвах на този 72 -епизод.Толкова много ни показаха....И ако след всичко това Ларка пак клекне на бандита Никша smile3515 smile3515 smile3515 smile3514
Все по-интересно ми става на мене това филмче.Може да ме тресът нервите ,ама си гледам Hug Hug Hug
За Нела,да стана ми мъчно,защото Тончи съсипа и нейния живот,от тази гледна точка го написах.И все си се надявах,че Нела тръгна да се променя към добро,а то виж я ти нашата Нелка smile3506
Интересно ми е дали Бланка ще прости на Тончи?След всичките спомени които я споходиха?
За мен Тончи е много виновен newsm78
А Лара е най-голямата патка ако пак се върне при Никша smile3521 smile3514

# 31
# 32

Скрит текст:

# 33

Някой симпатизира ли на жената на Динко?
На мен лично ама никак не ми е приятна newsm78

# 34

Докато доживея края на сериала smile3512много ядове ще има ...

# 35
Вчера по загребските кинотеатри е пусната втората серия на Избора на Лара, като пълнометражен филм, заглавие Изгубеният принц. Хората, които пускат в нета всички епизоди на вече изминалия сезон, обещават, че ако излезе нещо в мрежата, моментално ще го качат. Но няма да е скоро.  ето тук известието,
а ето и трейлъра на този филм

# 36
Lucina, относно Лидия - много се смях на "смелостта", с която я представят, а именно - да става от инвалидната количка и да се разхожда, сякаш това е най-нормалното нещо.  #Crazy Тя е омъжена за изрод, който е прост като патър, малоумник облечен във власт и  костюм...  Mr. Green Дори да е бил много наранен от прищявката на Тончи, заради която ги изостави - нищо не го оправдава. Той сякаш е изплеснал от пътя. Има нужда от психиатър, защото властта го прави още по-опасен - деградира все повече, вече не осъзнава къде да спре и къде да продължи.  Naughty
Лидия, ако не обуздае безумната си смелост - ще изпати и то лошо. Още повече, че вкара червейчето на съмнението в главата на другата откачалка - Лейла. Тя е способна на всичко, за да излезе от сянката на резерва.  Mr. Green В Йемен е била 5-а съпруга, тук се цели по-високо, но така и не достигна повече засега освен -  два пъти втора. Коварна жена, която няма съвест.  smile3516
И още нещо. Лара - тръгвайки за ферибота остави детето на Мия, а после изведнъж то се оказа при Кармен.  Rolling Eyes newsm78 Нещо не са се разбрали сценаристите май.  hahaha

# 37

Добро утро в неделя!!!

# 38
Lucina, относно Лидия - много се смях на "смелостта", с която я представят, а именно - да става от инвалидната количка и да се разхожда, сякаш това е най-нормалното нещо.  #Crazy Тя е омъжена за изрод, който е прост като патър, малоумник облечен във власт и  костюм...  Mr. Green Дори да е бил много наранен от прищявката на Тончи, заради която ги изостави - нищо не го оправдава. Той сякаш е изплеснал от пътя. Има нужда от психиатър, защото властта го прави още по-опасен - деградира все повече, вече не осъзнава къде да спре и къде да продължи.  Naughty
Лидия, ако не обуздае безумната си смелост - ще изпати и то лошо. Още повече, че вкара червейчето на съмнението в главата на другата откачалка - Лейла. Тя е способна на всичко, за да излезе от сянката на резерва.  Mr. Green В Йемен е била 5-а съпруга, тук се цели по-високо, но така и не достигна повече засега освен -  два пъти втора. Коварна жена, която няма съвест.  smile3516
И още нещо. Лара - тръгвайки за ферибота остави детето на Мия, а после изведнъж то се оказа при Кармен.  Rolling Eyes newsm78 Нещо не са се разбрали сценаристите май.  hahaha

Така е .Нищо не оправдава Динко.Както и Лейла.В крайна сметка,човек си е такъв какъвто сам избере да бъде newsm10Но ми хареса как сценаристите събраха Динко и Лейла newsm53
Колкото до съпругата на Динко,да иска се голям кураж и смелост,да се правиш на инвалид ...В началото я даваха като ангел,който търпи всичко в името на децата и фалшивото им семейство,а сега ни показват,че и тя като Динко е скрита лимонка newsm12Много фалшиво е всичко това.Прекалено недоволни и наранени има в този триъгълник.Динко,Лейла и съпругата newsm12И точно затова не я харесвам,защото си мисля,че не всеки изстрадал човек се превръща в такъв артист и смешник,каквито са тези тримата.Нея поне можеше да не ни я показват в такава светлина,става прекалено вече.А и самата артистка не ми е по вкуса,ако мога така да се изразя.Не ми е симпатична,даже на моменти наистина ми изглежда като малоумна.И Дорис...,тя пък показва много слаба игра,и с тези малоумни изражения понякога ,направо загрозява целия филм.Но това си е мое мнение.Да добавя и с това пеене...то бива бива,ама чак толкова.И мисля си ,ако беше друга актриса,по-привлекателно щеше да изглежда всичко.
То и Бланка,вечно на това пиано.Много музика много нещо hahahaНа мен ми идва в повече незнам за вас!!!Сега ще изгледам 73-епизод и ще пиша пак!

# 39
Да добавя и с това пеене...то бива бива,ама чак толкова.И мисля си ,ако беше друга актриса,по-привлекателно щеше да изглежда всичко.
То и Бланка,вечно на това пиано.Много музика много нещо hahahaНа мен ми идва в повече незнам за вас!!!

Точно това си мислех, докато гледах епизода.  Joy Този сериал на моменти ми прилича на мюзикъл.  ooooh! То бива-бива, но те прекаляват. Не стига, че са разтегнали всичко до немай-къде, а с пеенето допълнително го задръстват. Не наблягат толкова на действието, а се чудят после как да запълнят "нишите" така да се каже.  #Crazy Напълно излишно!  Naughty Но ще гледам, пък ще видим докога.  Hug  

# 40
И аз ще си го гледам сериала,въпреки всичко което не ми допада newsm10Докога ?Ами до края Hug
И Пепел от рози,беше така и този филм също HugВсичко друго само не и по същество...Но поне да видим какво и как ще се случват нещата.Че ще е бавно и развлачено,така ще е  ooooh!Но като замисъл ми харесва.Права си,на моменти е като мюзикъл Crossing Arms
Изгледах 73-епизод.Нищо същественно.И сега за капак фантасмагории ще гледаме Party
Жена му много смела CrazyА Лейла,може да е всякаква ,ама има усет и е много наблюдателна PeaceПък жена му на Динко,по-смела от него PeaceИнтересен триъгълник се заформи.На змии hahahaИма да се дебнат сега newsm78Но като цяло е нещо различно.Динко излезе много заспал нещо?Пък Лейла си я знаем,никой да не посяга на нейното!!!Преди беше Яков сега е Динко!Дали нистина е забравила Яша? newsm78 newsm78 newsm78
Лара пък ме учуди този път HugМного малко се вайка за Никша!Това е добре! NaughtyНо сега ще гледаме сигурно глупостите на Никша HugЕ,надявам се следващия епизод да е по-бързичък и динамичен.

# 41
Вчера по загребските кинотеатри е пусната втората серия на Избора на Лара, като пълнометражен филм, заглавие Изгубеният принц. Хората, които пускат в нета всички епизоди на вече изминалия сезон, обещават, че ако излезе нещо в мрежата, моментално ще го качат. Но няма да е скоро.  ето тук известието,
а ето и трейлъра на този филм
Да ,то отдавна се пише и говори за това в нета...

Скрит текст:

# 42

Аз сериала искам да си изгледам ,колкото до филма,еми на мен лично не ми е вече интересно.
Искам си сериала,това е оригинала,дугото...

# 43

На мен не ми харесва...Прилича ми на Баба Яга Rolling Eyes

Скрит текст:

# 44
П.п Повечето от жените в сериала са някак си,груби...Нямат финес.Даже Анита е и много грозна,поне за мен.Анита приятелката на Лара.
Заради филма ли ги правят такива нямам си на идея,но ми се струва,че са някакви грубиянки..И гласовете им едни такива дебели и плътни baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт