Изборът на Лара...продължава

• 55 402
  • 437
  •   1
Отговори
# 45

Тази снимка ми харесва,за разлика от тази в която Дорис ,изглежда отвратително с паднало чейне.Най-интересното е ,че тази мимика я прави нон стоп и във филма.Жалко,явно никой не й е казал,че така изглежа отвратително.Нещо в устат й е сбъркано.И като вземе да си пуска джуките ,все едно е излязла току що от психиатрията.поне на мен ми е много отблъскваща с тази физиономия!
Ето вижте за какво говоря!

Тук е от по-далечен кадър,но когато я дават на екрана и от близо,а ако и пее Shocked Shocked Shocked
На тази снимка ,така наречената жена на Динко,ми допадна!Вижте и вие!!!

Скрит текст:

А тук няма нищо общо с предишните снимки!Изумително ,нали?

# 46

Само Кармен винаги ми харесва!!!

# 47
Хубава жена е.  Peace Може би ролята й сега допринася малко или много за негативното ти  отношение. А колкото до Дорис - прилича на една приятелка на племенницата и ми е симпатична, въпреки че на моменти преиграва според мен.  Hug Иначе снимките, които постваш са много хубави - допълват и освежават темата!  Peace

# 48
Радвам се ,че ти харесват! Hug
П.п за Дорис си права newsm78Ама на моменти,наистина не мога да я гледам Thinking
Пък виж тук е много хубава например

А ето тък с приятеля си ,най-ми харесва newsm10

# 49

Пак за новата версия на филма..

# 50

Тук много ги харесвам!!!
Скрит текст:

# 51
Яна Милич (Лейла)

# 52

Много тъга има във филма,много...

# 53
Тя също е много хубава жена,а и добра аристка newsm10Поне това ,което показва във филма..

# 54
Зад кадър

# 55

Приятен ден на всички пожелавам newsm10

# 56
Още не е готов 74-епизод.Жалко много ми се искаше да го гледам днес.Но утре сигурно ще можем вече да видим какво става ...Искам да разбера ,Лара дали отново ще повярва на Никша?И дали отново ще избере него пред Яков?А и Ален,как предложи на Кармен,като все още е женен? newsm78 newsm78 newsm78Интересни са ми и светата троица,как се дебнат Hug Hug Hug
Дано утре разберем hahaha newsm10 newsm10 newsm10

# 57

Никша и Кармен?Кога ще гледаме ?

# 58

Тук Динко страда за Лейла...Жалко,те наистина си паснаха,но много бързо ги разделиха,защо ли?

# 59

На кого ли пак пречи Яков?

Общи условия

Активация на акаунт